MTI / hvg.hu Itthon

Kiderült, milyen vagyonnyilatkozatot kellene kitölteniük a civileknek

A Civil Összefogás Fórumra is vonatkozna az a kötelezettség, hogy vezetői vagyonnyilatkozatot tegyenek, s várhatóan ugyanolyan formanyomtatványt kell majd kitölteniük, mint a képviselőknek és az államtitkároknak – mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő.

hvg.hu Itthon

KDNP-szóvivő: "Sok újságíró izzadtan, lepukkanva" kérdez

"Én megértem Kövér Lászlót. A magyar parlament a nemzet temploma, elegáns épület. Sok újságíró izzadtan, lepukkanva, rövid ujjú pólóban, kócosan dugja a mikrofont a politikus orra alá, és hányaveti módon odalök egy alig érthető kérdést" - mondta Hollik István a 168 Órának. Jöhetnek az öltönyös videóinterjúk!

Mizsur András Itthon

Megizzasztották a KDNP-st, aki szerint nyitott, befogadó ország vagyunk

Emlékszik még, hogy mikor látott utoljára kormánypárti politikust nyilvánosság előtt vitázni? Kedd este a Gödör Klubban ennek a ritka jelenségnek lehettek szemtanúi azok, akik elmentek a Republikon Intézet kvótanépszavazásról szóló keddi kerekasztal-beszélgetésére.

MTI/hvg.hu Itthon

Így regálta le a KDNP, hogy népszavazásra vihetik a vasárnapi boltzárat

A KDNP tiszteletben tartja a Kúria döntését, és támogatja az összes olyan népszavazást, amelynek célja, hogy megismerjék az emberek véleményét. Azért a kereszténydemokraták továbbra is azoknak "a kiskereskedelemben dolgozóknak a pártján állnak, akiknek ma nem kell dolgozniuk" – fogalmazott homályosan Hollik István.

hvg.hu Itthon

Soros Györggyel támadja a civileket a KDNP

Nyílt levelet írt a KDNP, amelynek lényege: 1. Soros György a menekültválságban átjárhatóvá tenné a határokat. 2. Soros György alapítványai magyarországi civil szervezeteket támogatnak. 3. A civil szervezetek valljanak színt, hogy ők is a törvények semmibevételére buzdítanak-e tömegeket.

Szabó M. István Vállalkozás

Üzen az okoskonnektor: nyitva a hűtő ajtaja!

Ha bejön Hollik István számítása, úgy beszélnek majd róla hamarosan, hogy ő „a derecskei okos ember”. Pedig saját elmondása szerint csak azt ismerte fel, hogy egyre kényelmesebb lakásban akarunk élni.


A címlapról ajánljuk