hvg.hu Itthon

Hollik István is felülne a Tállai-vonatra

Van kormánypárti képviselő, aki követi a NAV-elnököt, és árcsökkentést kér a Moltól, ha azt tapasztalja, hogy az átlagnál drágább a körzetében az üzemanyag.

MTI / hvg.hu Itthon

Kiderült, milyen vagyonnyilatkozatot kellene kitölteniük a civileknek

A Civil Összefogás Fórumra is vonatkozna az a kötelezettség, hogy vezetői vagyonnyilatkozatot tegyenek, s várhatóan ugyanolyan formanyomtatványt kell majd kitölteniük, mint a képviselőknek és az államtitkároknak – mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő.

hvg.hu Itthon

KDNP-szóvivő: "Sok újságíró izzadtan, lepukkanva" kérdez

"Én megértem Kövér Lászlót. A magyar parlament a nemzet temploma, elegáns épület. Sok újságíró izzadtan, lepukkanva, rövid ujjú pólóban, kócosan dugja a mikrofont a politikus orra alá, és hányaveti módon odalök egy alig érthető kérdést" - mondta Hollik István a 168 Órának. Jöhetnek az öltönyös videóinterjúk!

Mizsur András Itthon

Megizzasztották a KDNP-st, aki szerint nyitott, befogadó ország vagyunk

Emlékszik még, hogy mikor látott utoljára kormánypárti politikust nyilvánosság előtt vitázni? Kedd este a Gödör Klubban ennek a ritka jelenségnek lehettek szemtanúi azok, akik elmentek a Republikon Intézet kvótanépszavazásról szóló keddi kerekasztal-beszélgetésére.

MTI/hvg.hu Itthon

Így regálta le a KDNP, hogy népszavazásra vihetik a vasárnapi boltzárat

A KDNP tiszteletben tartja a Kúria döntését, és támogatja az összes olyan népszavazást, amelynek célja, hogy megismerjék az emberek véleményét. Azért a kereszténydemokraták továbbra is azoknak "a kiskereskedelemben dolgozóknak a pártján állnak, akiknek ma nem kell dolgozniuk" – fogalmazott homályosan Hollik István.

1 2

A címlapról ajánljuk