Dercsényi Dávid Itthon

Gyárfás: Be tudtam volna állni Bienerth mögé, de pálfordulására nincs magyarázat

A vasárnapi közgyűléssel 24 éves úszóelnökséget lezáró Gyárfás Tamást bántja, ahogy a legesélyesebbnek tartott elnökjelölt, Bienerth Gusztáv beszélt róla, csalódott benne, nem tartja megfelelőnek a MÚSZ vezetésére. A hvg.hu-nak adott interjúban elmondta, miként adta el a Nap TV-székházat Mészáros Lőrincnek, és arról is beszélt, hogyan nyerte el a rá korábban még haragudó Fidesz jóindulatát.

hvg.hu Itthon

Videó: Ilyen zaklatott volt 2017 előszobája

Tanárlázadással, kopaszbalhéval, Hosszú Katinka kiállásával indult az év, hogy aztán fociünneppel, népszavazással és szétfütyült Orbán-beszéddel folytatódjon. Nézze meg, milyen pörgős évünk volt!

hvg.hu Sport

Hosszú Katinka a második legjobb a világon

Összesítették a Nemzetközi Sportújságíró-szövetség tagjainak szavazatait, amelyek szerint Hosszú Katinka a világ második legjobb női sportolója 2016-ban.

Dercsényi Dávid - Mizsur András Sport

Hosszú Katinka és a fociválogatott mentette meg a magyar sportot

Az idei év megmutatta, hogy hiába a milliárdos tao-támogatások, több sportágban is súlyos problémák vannak: Hosszú Katinka fantasztikus menetelése és a válogatott bravúros Eb-szereplése maximum tompítani tudta a válságtüneteket. Ilyen volt a magyar sport idei éve.

Dercsényi Dávid Sport

Így gyűrte le Hosszú Katinka Gyárfás Tamást

Ami annyi mindenkinek nem sikerült 20 év alatt, 12 hónap alatt összejött a jelenkor egyik legzseniálisabb úszónőjének: lemondatni Gyárfás Tamás úszóelnököt. Tökéletes tempóérzék, jó taktika, és még ki tudja, mi vitte sikerre Katinka akciósorozatát.

Nagyítás

Egy év, amikor a magyarok nem hittek a szemüknek - az év sportképei

Tudtuk, hogy a nyári olimpia és a foci-Eb miatt különösen erős év lesz 2016 sportban, de magyar népünnepélyre, bombagólokra, világrekordokra talán még a legoptimistábbak sem számíthattak. Hisztizhetett Cristiano Ronaldo, vádolhatták Hosszú Katinkát, a többség csak az elképesztő teljesítményekre emlékszik majd. Azért persze a két nagy világeseményen kívül is zajlott az élet: itt az idő, hogy a legelképesztőbb sportfotókkal ismételje át az évet!

hvg.hu Sport

Látta már Hosszú Katinka első interjúját?

7 évesen adta a Suli TV-nek, és azt is elmondja, hányszor edzik egy héten, és mióta úszik. Valamint az is kiderül, hogy akkor még szőke volt, s mindezt kevesebb, mint egy percben. A videót Katinka a Facebook-oldalán osztotta meg.

Jakus Ibolya HVG Hetilap

HVG: Ami a szemnek láthatatlan

Semmi hókuszpókusz, csak hajtani kell – nyilatkozza Portré rovatunkban Shane Tusup, Hosszú Katinka férje és edzője, akit e rögeszméjétől aligha függetlenül sokan seggfej amerikainak neveznek. Magyarország más mintákat követ. Karácsonyi számunkban a lányának stadiont építő Putyinról, az Orbán Viktor lányának kedves szálloda-bizniszben nyomuló Mészáros Lőrincről, a Stróbel-leszármazott Tiborcz Istvánról, a földbirtokokat gyűjtögető parlamenti képviselőkről is olvashatnak. Jakus Ibolya felelős szerkesztő szubjektív lapajánlója.

hvg.hu Itthon

Tusup: "Nem én irányítom Katinkát"

Személyes hangvételű interjút adott a HVG-nek Shane Tusup, Hosszú Katinka edzője és férje. A Portréban beszél gyerekkoráról, Katinkához fűződő viszonyáról és arról is, hol és hogyan képzelik el a jövőt.

MTI Itthon

Bienerth Gusztáv úszószövetségi elnök akar lenni

Pályázik a Magyar Úszó Szövetség elnöki posztjára Bienerth Gusztáv. A sportdiplomata, menedzser a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy a Ferencváros jelöltje lesz a januári közgyűlésen, amelyet Gyárfás Tamás lemondása miatt hívtak össze.

1 2 3 4 5 6 7
24
A címlapról ajánljuk