hvg.hu Itthon

Ezért magabiztos a Fidesz: "az Iszlám Állam minden akciója minket erősít"

Hiába voltak már sokáig terítéken, sőt, indultak egyszer már hanyatlásnak a kormány bevándorlásellenes szólamai, a közelmúltbeli terrorcselekmények miatt akár a választásokig kitarthat az emberek biztonságérzetét fókuszba állító kommunikáció. Az Iszlám Állam és Botka László a fideszesek szerint akarattal sem tolhatná jobban a kormánypártok szekerét.

MTI Világ

NYT: Trump az Iszlám Államtól megszerzett titkos információt fecsegte ki az oroszoknak

Az amerikai titkosszolgálat tagjai óva intették izraeli kollégáikat, hogy megosszák titkaikat az új amerikai kormányzattal, mert tartottak tőle, hogy Washingtonból Moszkvába, onnan pedig Teheránba kerülhetnek a féltve őrzött információk. A New York Times értesülése szerint Moszkváig biztosan eljutott egy ilyen, méghozzá Trumpon keresztül.

hvg.hu Itthon

Fejér megyéből is csatlakozni akartak az Iszlám Államhoz

A két férfi az interneten üzenetet váltott a terrorszervezethez való csatlakozásról, egyikük pedig arról is írt, hogy terrorcselekményeket akar elkövetni. Ők voltak azok, akik a gyakorikerdesek.hu-n vették fel egymással a kapcsolatot.

MTI Világ

Már tudják, kik voltak a teheráni merénylők

Az iráni parlamentet és a teheráni Khomeini-mauzóleumot szerdán megtámadó fegyveresek iráni állampolgárok voltak – jelentette be az iráni nemzetbiztonsági tanács helyettes vezetője.

1 2 3 4 5 6 7
64
A címlapról ajánljuk