Dercsényi Dávid Világ

Napoleoni: Ide vezet az őrült Obama-politika

Nem hallott még Soros György menekülttámogató tevékenységéről a terrorizmuskutató Loretta Napoleoni, aki legújabb könyvét egyebek közt az embercsempész hálózatokról írta. Szerinte az áradat falakkal nem megállítható, de Európa sem tud ilyen sok embert befogadni. Diplomáciára, tárgyalásra és pacifizálásra lenne szükség, ugyanakkor az amerikai külpolitika még mindig a hidegháborús logikát viszi tovább. Napoleoni nem derűlátó a jövőt illetően.

MTI Sport

Dortmundi merénylet: iszlamistát fogtak, de nem a robbantót

Egyelőre nem talált bizonyítékot a német szövetségi legfőbb ügyészség arra, hogy a korábban őrizetbe vett 26 éves iraki férfinak köze lenne a Borussia Dortmund (BVB) csapatbusza ellen elkövetett robbantásos merénylethez.

MTI Világ

Stockholmi teherautós gázolás: megvan a gyanúsított

Kapcsolatban állhatott egymással az a két férfi, akit a pénteki stockholmi teherautós merénylet után őrizetbe vettek. Egyikük üzbég, és szereti az Iszlám Állam-videókat. A gázolásban négyen haltak meg.

MTI Világ

Területi vezért vesztett az Iszlám Állam

Légicsapás végzett az Iszlám Állam nevű terrorszervezet egyiptomi ágának egyik alapítójával, Abu Anasz al-Anszárival a Sínai-félsziget északi részén - jelentette be az egyiptomi hadsereg vasárnap.

MTI Világ

Megölték az Iszlám Állam második számú vezetőjét

Egy légicsapással megölték Ajad adzs-Dzsumailit, akiről úgy tartják, hogy Abu Bakr al-Bagdadinak, az Iszlám Állam vezetőjének a jobbkeze volt Irakban - jelentette az iraki állami televízió szombaton helyi katonai hírszerzési forrásokra hivatkozva.

1 2 3 4 5 6 7
63
A címlapról ajánljuk