hvg.hu Világ

Az izraeli kormányfő szerint Irán a legnagyobb fenyegetés

Az idei müncheni nemzetközi biztonságpolitikai értekezleten felszólóló politikus egyben élesen bírálta az iráni atomprogramról születetett 2015-ös nemzetközi megállapodást, s azt az 1938-as Molotov-Ribbentrop paktumhoz hasonlította.

MTI Gazdaság

Szorul a hurok az izraeli kormányfő barátjának cége ügyében

Az izraeli rendőrség vasárnap reggel előállított két, Benjámin Netanjahu miniszterelnökhöz közel álló embert, valamint a Bezeq telekommunikációs vállalat több vezető munkatársát, miután nyomozást indítottak a cég körüli korrupciógyanús ügyek miatt - jelentette a helyi média vasárnap.

MTI Világ

Izrael lelőtt egy iráni drónt

Az izraeli hadsereg lelőtt szombat hajnalban egy iráni drónt, amely behatolt az ország területére, majd iráni célpontokat támadott Szíriában. A szíriai légvédelem viszont lelőtt egy izraeli F-16-os harci repülőgépet, amely izraeli területen zuhant le. A pilóták katapultáltak, és biztonságban vannak - jelentette a helyi média szombat reggel.

hvg.hu Világ

Netanjahu is Sorost látja a menekültek mögött

Az izraeli kormány januárban jelentette be, hogy elkezdik visszaszállítani Afrikába a szudáni és eritreai menekülteket az országból. A terv ellen civilek kampányt indítottak, akik pénzt kapnak például a New Israel Fundationtől is, amely mögött Soros György áll.

MTI Világ

Izrael - menekültek kiutasítása

Izraelben megkezdték a kiutasítási végzések kiosztását az egyedülálló férfi menedékkérőknek - jelentette a helyi média vasárnap.

1 2 3 4 5 6 7
110

A címlapról ajánljuk