MTI Plázs

Jack Nicholson kokainnal kínálta a brit királyi család egyik tagját

Margit hercegnő, II. Erzsébet húga nem fogadta el a kemény drogot, amit Nicholson egy bálon kínált fel neki 1979-ben. Sőt faképnél hagyta a színészt, és az este hátralévő részét egy másik világsztár, John Travolta társaságában töltötte - derült ki egy életrajzi könyvből.

hvg.hu Kult

Ennyi volt, Jack Nicholson befejezte

A színészi pályafutása alatt három Oscar-díjat is bezsebelő Jack Nicholson 2010 óta nem dolgozott már újabb filmen, a legfrissebb munkaajánlatot pedig visszautasította. A színésznek problémái vannak a memóriájával, és úgy döntött, csendben nyugdíjba megy.

hvg.hu Kult

Videó: megvan az idei Oscar-gála legőszintébb pillanata

Az Oscar-díjátadó után meginterjúvolták a legjobb női főszereplő kategória 22 éves győztesét, Jennifer Lawrence-t. Az interjú közben Jack Nicholson hajolt be a képbe, hogy köszöntse a fiatal és gyönyörű győztest, aki életében először találkozott a színészóriással. Jennifer Lawrence egészen őszintén, minden hollywoodi manírtól mentesen reagált Jack Nicholson közeledésére. Íme az angol nyelvű videó.

hvg.hu Kult

Charlie Sheen nevel a végén

Charlie Sheen új sorozatban kapott szerepet: a Ki nevel a végén? című 2003-as mozifilm tévés adaptációjában egy terapeutát fog játszani.

hvg.hu Shake

A legemlékezetesebb Oscar-pillanatok

A 83. Oscar-díj gálája magyar idő szerint február 28-án hajnali fél háromkor kezdődik. Kedvcsinálóként megkerestük az elmúlt évek és évtizedek könnyfakasztó és meghökkentő Oscar-pillanatait.


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával