Gergely Zsófia Itthon

Illegálisan üzemelt a Zsidai-konyha – bukik a várbeli bérlet?

Még nem is működhetett volna az a központi konyha, ahonnan hónapok óta ellátják a Zsidai-éttermeket, ugyanis nem volt használatbavételi engedély az ingatlanra – tudta meg a hvg.hu. Az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, hogy felmondták velük a bérleti szerződést. Közben Zsidaiék vitatják a konyhán tapasztalt szabálytalanságokat, sőt, van, amiért az ellenőröket okolják.

hvg.hu Élet+Stílus

Ötszörös apa lett a britek meztelen sztárszakácsa – fotó

Beugrunk buli után a nonstopba, és összedobunk még valami Michelin-csillagosat – így emlékezhetnek sokan a fiatal Jamie Oliverre, aki főzőtudománya mellett talán a Bundesligát idéző frizurájáról volt ismert. Ez már azonban a múlt: a 41 éves szakács főzőműsorai "megkomolyodtak", és nemrég született meg az ötödik gyermeke.

hvg.hu Vállalkozás

Jamie Olivernek további nagy tervei vannak a magyarokkal

Nemcsak a budai Várban, hanem a környező országokban is nyitna Jamie's Italian éttermeket a jövőben Zsiday Zoltán Roy cégcsoportja - mondta a több budapesti éttermet is működtető üzletember a Forbes magazinnak. A következő magyar Jamie's Italian talán Bécsben nyílhatna meg.

hvg.hu Vállalkozás

Májusban nyílik Jamie Oliver budapesti étterme

Még soha nem járt Budapesten a "pucér szakácsként" is ismert Jamie Oliver, akinek étterme elvileg májusban a Várban nyílik majd meg. A szakács imád magyarokkal dolgozni, szerinte nagyon intelligensek és sokat dolgoznak.

T. S. Gasztro

Betörtek Jamie Oliverhez

Nekünk nagyon jó hír volt a minap, hogy a britek kedvenc sztárséfje a Zsidai gasztronómiai csoporttal éttermet nyit a budai várban. A világsajtót azonban jobban érdekelte a rossz hír: betörők jártak a Pucér Szakács házában. Ezúttal semmi gerillareklám, kamu geg az éppen aktuális főzős tévé show-jának. Valós bűnesetről van szó.

hvg.hu Vállalkozás

Jamie Oliver éttermet nyit Budapesten

Jövő tavasszal nyílik meg Budapesten a Jamie's Italian a budai Várban, a volt Hadik étterem helyén –- közölte az Index. A márkát a Zsidai Zoltán Roy, több étterem tulajdonosa hozza be a magyar piacra.

1 2 3

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával