MTI Világ

Máris alkalmazták Trump muszlim menekülteket sújtó rendeletét?

A kairói reptéren nem engedtek tovább utazni irakiakat valamint egy jemeni állampolgárt, pedig a hírek szerint volt érvényes amerikai vízumok. Később derült ki, hogy a beutazási tilalom a "zöldkártyásokra" is vonatkozik a hét érintett muszlim ország állampolgárai közül.

MTI Világ

Nyolcvanan haltak meg a jemeni légicsapásokban

Korábban az ENSZ tűzszünetre szólította fel a síita húszi felkelőket és az Abed Rabbó Manszúr Hádi jemeni elnök vezette kormányhoz hű erőket, és az ezt követő időszakban a több mint 6400 halálos áldozatot követelő összecsapások alábbhagytak Jemenben - egészen eddig.

MTI Világ

Milliók éhezhetnek Jemenben, egyre nagyobb a baj

Több mint 7,6 millió ember szorul segítségre Jemenben, mert élelmiszerellátásuk teljesen bizonytalan – ezt közölte New Yorkban helyi idő szerint kedden John Ging, az ENSZ humanitárius koordinációért felelős irodájának igazgatója. 2014 óta 2,5 millióan kényszerültek elhagyni otthonaikat Jemenben, egyre súlyosabb a humanitárius helyzet, a nemzetközi közösségnek pedig segítenie kell – hívta fel a figyelmet.

MTI Világ

Csak hétvégén rágható a kat Ádenben

Megtiltották a kat nevű könnyű drog fogyasztását munkanapokon a jemeni hatóságok az ország átmeneti fővárosában, Ádenben - közölte vasárnap az al-Arabíja pánarab televízió.

1 2 3 4 5 6 7
24

A címlapról ajánljuk