hvg.hu Kult

A frászt hozza Jennifer Lawrence-re a Rekviem egy álomért rendezője

Óriási titkolózás övezte eddig a többek között a Fekete hattyút rendező Darren Aronofsky legújabb filmjét, de most megérkezett az első ízelítő a mother! című műből. A film mindkét főszereplője igazi szupersztár, hiszen a lálektani thrillerben Jennifer Lawrence-t és Javier Bardemet láthatjuk majd párként.

Bodnár Zsolt Kult

Jennifer Lawrence-ék idióta, de szerethető haláltáncot járnak az űrben

Ne hagyjuk magunkat becsapni: az Utazók egy néhol kifejezetten vicces romantikus dráma, generációjuk talán két legnagyobb filmsztárjával. Éppen csak a rideg világűrben játszódik, egy hajón, ahol minden sarokból katasztrófa leselkedik. Chris Pratt és Jennifer Lawrence filmjét sokan félre fogják érteni, pedig hiába buta a sztori, teljesen szórakoztató.

hvg.hu Kult

Jennifer Lawrence is Magyarországon forgat

Az Oscar-díjas színésznő várhatóan 2017-ben érkezik Budapestre, ahol az Éhezők viadala-filmek rendezőjével forgatja új filmjét – írja az Origo.

hvg.hu Élet+Stílus

Már nem divat a dekoltázs - fotókon a Golden Globe gála legszebb színésznői

A Golden Globe gála természetesen a kiemelkedő filmszakmai teljesítményekről, a kiváló női és férfi alakításokról, a legjobb rendezőkről és filmesekről szól, ilyenkor persze ott a kényszer, hogy gáláról lévén szó, mindenki valami elegánsabb és csinosabb, alkalomhoz illő ruhát öltsön magára. – Idén egész meglepő volt a felhozatal, mert a színésznők és a popdívák mintha nem szerették volna ellopni a show-t megjelenésükkel. Pár dekoltázst és más villantást leszámítva a visszafogottság, az elegancia, a klasszikus színek és formák uralták a terepet. – Galéria.

1 2 3 4
A címlapról ajánljuk