Lengyel László Vélemény

Lengyel László: Kóser sertéskolbász, avagy mit nyeletnek le a választókkal?

Suttogó vagy sikoltozó lesz-e a választási kampány? Még kérdezed, hát nem hallod a sikoltásokat? Bizony nem hallom. Mindenki beszél a kampányról, miközben nincs kampány. A pártok politikusai és kampánymenedzserei mintha még nem döntötték volna el, hogy miről is szóljon a kampány. Ezért most mindenről szól és semmiről.

hvg.hu Itthon

Győzni szeretne a választáson a Jobbik

A Jobbik felkészült a választási kampányra és készen áll arra, hogy az "ország megmentése érdekében" átvegye a kormányzást - mondta Vona Gábor, a Jobbik elnöke, a párt miniszterelnök-jelöltje szombaton Budapesten.

Szegő Péter Vélemény

Van értelme a Bokros-Vona vitának

Jeskó József politikai elemző Miért nincs értelme a Bokros-Vona vitának? című irásában kifejti a párbeszéd hiábavalóságát, hiszen kizárt az álláspontok közelítése, de még meghallgatása is. Szerintem igenis lenne értelme egy ilyen vitának.

hvg.hu Itthon

Egy gyermekotthon visszautasította a Magyar Gárda adományát

Az Új Magyar Gárda nevében akart a mozgalom helyi vezetője adományt átadni a landorhegyi gyermekotthonnak a minap. Az intézmény igazgatója jelezte: törvénytisztelő állampolgárként nem fogadja el a felajánlást a feloszlatott szervezettől - írja a Zalai Hírlap.

HVG Itthon

Pártalapítási roham

A civil szó volt a sláger a tavaly létrehozott politikai mozgalmak névadóinál, az új pártok egy része pártellenes jelszavakkal szeretne ugyanis befutni. A képviselőház bevételére azonban legfeljebb az LMP-nek van esélye.

hvg.hu Vélemény

Jobbik-terápia: fundamentalista sarlatánok csodareceptjei

Tiltás, demokratikus alapjogok korlátozása vagy szűkítése, újraállamosítás, a multik adóügyi gettósítása, csendőrállam létrehozása, a szülni nem akaró nők gyermekáldásra kényszerítésre. Nagyjából így festene a Jobbik-Magyarország. Ahol ideológiai kényszergyógykezeléssel vernének belénk magyarságtudatot.

hvg.hu Itthon

Pörzse Sándor a Jobbik "fő arcaként" indul a választásokon

Pörzse Sándor a Jobbik képviselőjelöltjeként indul a 2010-es parlamenti választásokon - jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján Vona Gábor. A pártelnök azt mondta, hogy az újságíró a főváros I. kerületében indul majd.

hvg.hu Itthon

Sólyomhoz fordul Bajnai kijelentése miatt a Jobbik

Sólyom László köztársasági elnökhöz fordul a Jobbik, mert diszkriminációnak tartják Bajnai Gordon kormányfőnek azt a kijelentését, amely szerint a választások előtt a demokratikus pártok beletekinthetnek az ország pénzügyi helyzetébe, de a Jobbik nem, mert a miniszterelnök őket nem tartja demokratikus erőnek.

hvg.hu Itthon

Martonyi a nyelvtörvényről, a Jobbikról és az autonómiáról

A magyar külpolitikának elsősorban értékalapúnak kell lennie: a határon túli magyarság így mindig meghatározó eleme marad, és szükség van az erősebb európai integrációra, valamint a működőképes közép-európai együttműködésre is - nyilatkozta a Népszabadság szerdai számában Martonyi János volt külügyminiszter, akit a lap egy esetlegesen felálló új kormányban akár a külügyminiszteri posztra is esélyes politikusnak nevezett.

hvg.hu Napi merítés

Török Gábor: Miről szólt a 2009-es év?

Az év végének közeledtével Török Gábor politológus is megírta a 2009-es év összefoglaló bejegyzését blogján. Melyek voltak a legfontosabb események idén? Mit hiányolt a magyar politikából a szakember?

hvg.hu Itthon

Századvég-Forsense: Tovább nőtt a Fidesz támogatottsága

Az év utolsó hónapjában a Fidesz támogatottsága 5 százalékkal nőtt az előző hónaphoz képest, míg az MSZP-é nem változott - olvasható a Századvég és a Forsense közös közvéleménykutatásának eredményeit ismertető, az MTI rendelkezésére hétfőn bocsátott anyagból.

hvg.hu Itthon

Bokros Lajos kihívja Vona Gábort

Adjon nekem másfél órát, hogy bebizonyítsam: az Ön által kínált politika nemzet- és társadalomellenes – írja Vona Gábornak címzett nyílt levelében Bokros Lajos. Az MDF kormányfőjelöltje nyilvános vitára hívja ki a Jobbik kormányfőjelöltjét. Vona hajlandó vitázni.

hvg.hu Itthon

Morvai lenne a Jobbik államfőjelöltje

Vona Gábor pártelnök a Jobbik Magyarországért Mozgalom miniszterelnök-jelöltje a jövő évi parlamenti választásokon - jelentette be Dúró Dóra, a párt szóvivője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón. Morvai Krisztina köztársaságielnök-jelölt volna.

hvg.hu Itthon

Sólyom László a Jobbik sikeréről beszélt

Sólyom László köztársasági elnök szerint jobban járt volna az ország, ha Gyurcsány Ferenc miniszterelnök távozásakor az előre hozott választások mellett dönt a parlamenti többség. Erről az államfő a Heti Válasz című hetilap csütörtöki számában nyilatkozott.

hvg.hu Napi merítés

Török Gábor: ki lesz a Jobbik jelöltje?

Holnap kiderül, ki lesz a Jobbik miniszterelnök-jelöltje. Ennek kapcsán a politológus aktuális bejegyzésében a Jobbik dilemmáiról és lehetőségeiről ír. Milyen érvek szólnak Vona Gábor mellett, és milyenek Morvai Krisztina mellett?

hvg.hu Napi merítés

Török Gábor Orbánról: mi van a zászlókra írva?

Török Gábor politológus aktuális bejegyzésében Orbán Viktor beszédéről ír. A Fidesz elnöke szerint „állnak a különböző politikai erők zászlói”. Orbán Viktor úgy véli, a szocialistákén a „Gyurcsány- korszak 2", az SZDSZ-én a „viszontlátásra", az MDF-én a „Bokros-csomag”, míg a Jobbikén az „erőszak” felirat olvasható.

hvg.hu Itthon

Vácott tüntetett a Jobbik, de Budaházy már nincs ott

A Váci Fegyház- és Börtön közelében tüntetett a Jobbik, a „politikai foglyok szabadon bocsátásáért” - legalábbis a helyszínen kifüggesztett plakátok tanúsága szerint. Tudósítónk Vácról jelentkezett.

hvg.hu Itthon

The Times: londoni szervezetet hoz létre a Jobbik

Az "antiszemitizmussal és rasszizmussal vádolt Jobbik szélsőjobboldali magyar párt" szervezetet hoz létre Londonban, amely vasárnap tartja első gyűlését - írta internetes kiadásában a The Times című brit napilap, amely szerint a gyűlés félelmeket ébreszt Nagy-Britanniában a szélsőjobb terjeszkedésével kapcsolatban. Az új csoport szóvivője Londonban az MTI-nek cáfolta, hogy intézményes kapcsolatban lennének a Jobbikkal.

hvg.hu Itthon

Orbánnal reklámoznak egy jobbikos rendezvényt

Toroczkai László és Vona Gábor mellett Orbán Viktor is fel van tüntetve a szónokok között azon a rendezvényen, amelyet a Jobbikkal közösen szervez a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Magyarok Világszövetsége.

1
197 198 199 200 201
210

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával