hvg.hu Itthon

Lemond Vona Gábor

El kell ismernem, hogy a Fidesz megnyerte a választást – mondta Vona Gábor, a Jobbik elnöke a választási eredmények megismerése után.

Hont András Itthon

Április 8-ról szóljon az ének

Április 8-a után április 9-e fog következni. Ezt nem árt hangsúlyozni, mert a tudósításokból és vitákból könnyen keletkezhet az a látszat, hogy most hétvégén virrad föl az a nap, amelyik megoldást hoz valamennyi köz-, de talán magánéleti nyavalyára is.

Gergely Márton - Tóth Richárd Itthon

Fülke: Amíg a kormánypárt butának nézi, az ellenzék az összes problémáját a választókkal oldaná meg

A választást megelőző utolsó Fülke adásban megpróbáltuk nem kimondani a pártok nevét, mert ugyan kampánycsend már nincs, de úgyis annyit hallotta mindenki az elmúlt hónapokban ezeket a szavakat. Azonban így is beszéltünk mozgósításról, részvételről, ködszurkálásról és a magyar választási rendszer egyik legnagyobb nonszenszéről.

Tóth Richárd Itthon

A választáson csak egy kérdés van: érték vagy érdek?

Mindenki, pártok és választók is attól félnek, hogy a szavazat, amit lead vagy kap, kárba veszik, ezért tippek százaival találkozunk, hogyan is kellene szavazni. A hvg.hu heti politikai elemzésében ebben a rengetegben vágunk rendet. Nem mondjuk meg, kire szavazzon, csak azt, milyen lehetőségei vannak.

hvg.hu Itthon

Jobbik: Fegyvert rántottak a képviselőjelöltünkre

A Fidesz ismét hazudik – így reagált a Jobbik a nagyobbik kormánypárt korábbi közleményére, amelyben azt írták: Budapesten a Kolosy térnél és a BAH-csomópontnál jobbikosok támadtak az aktivistáikra, és súlyos testi sértést okozva bántalmazták őket.

Gergely Márton - Tóth Richárd Itthon

Szél Bernadett: Ha Orbán kifogná az aranyhalat, migrációs válságot kérne

Az LMP társelnöke és miniszterelnök-jelöltje szerint ha Orbán Viktor győz, vérszemet fog kapni, most pedig rasszista kampány zajlik. Szél Bernadett egy esetleges ellenzéki győzelmet követőn mégis előrehozott választásban gondolkodik, ugyanis a mostani felhozatalból senkivel sem tud koalíciót elképzelni. Nagyinterjú az LMP listavezetőjével.

Kaufmann Balázs - Windisch Judit Itthon

Gyurcsány Ferenc jelére várnak a miskolci DK-sok ahhoz, hogy átszavazzanak a jobbikosra

Nehéz helyzetben vannak a miskolci DK-sok: a taktikai szavazást népszerűsítő oldalak szerint a Jobbik jelöltje helyben megverheti a fideszes Csöbör Katalint. Mi a rosszabb, Orbán vagy Vona? Hogyan szavazzanak valakire, aki Gyurcsánynak is bilincset ígér? Nehéz dilemma ez. Videóriportunk a városról, ami annyira izgalmas, hogy a miniszterelnök kétszer is járt ott.

hvg.hu Itthon

Olvad a Fidesz tábora

De így is toronymagasan vezet a Publicus szerint is. Az MSZP enyhén növekedett, ahogy a Jobbik is. Elkezdtek számháborút vívni a közvélemény-kutatók.

1
5 6 7 8 9
210

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával