hvg.hu Itthon

Szél Bernadett: Márciusig bármi törtéhet

Nem hisz az összefogásban, de márciusig bármikor összehívható egy kongresszus, amely úgy dönthet, visszalépnek valamelyik ellenzéki jelölt javára. Állítja, az ellenzéki pártokat eddig nem támadta - de már ebben az interjúban sem folytatja ezt a gyakorlatot.

hvg.hu Itthon

Plüssnyuszit kapott Orbán az MSZP-től a rendkívüli ülésen

De nem is volt ott a miniszterelnök, hiszen Bécsben tárgyal. A Fidesz és a KDNP sem ment el az ülésre, ahol a befogadott menekültekről kérdezték volna a kormányt. A szocialisták plüssnyulat adtak Németh Szilárdnak is, de az ülésnek hamar vége lett.

Windisch Judit Itthon

Kár is volna tagadni, hogy a Fidesz a Jobbiktól lop

Nem kell bevallani, évek óta látszik: a Fidesz számos programpontot lenyúlt a Jobbiktól. Vagy ha maga találta ki, előtte biztosan elmulasztotta azt a választási programjába belerakni. Tippeljen, ki írta bele a programjába, hogy legyen kötelező hit- és erkölcstan, és ki mondta először, hogy kellene a határkerítés?

T. R. Itthon

Orbán hibájából nyílt egy ajtó Vonának régi önmagához

Sokan kételkedtek abban, mennyire őszinte Vona és a Jobbik cukisodása, egy azonban biztos: csak mérsékelten volt eredményes. Az Orbánék által egy év alatt befogadott 1300 menekült most kaput nyitott a Jobbik elnökének pártja régi énjéhez. Közben a kormánysajtó már az LMP-re zúdított össztüzet. A szélárnyékba került MSZP elővette a nyugdíjtémát és nyitott a szélbalra. No és megszólalt Soros is. A hvg.hu heti politikai elemzése a lendületet kapó kampányról.

T. R. Itthon

Vona: Orbánt csak le kell fizetni és bármivel megbízható

Kampánynyitó rendezvényt tartott szombat délután a Jobbik, a párt elnöke és miniszterelnök-jelöltje beszédében azt mondta, nem négy év múlva, most kell kormányváltás. Szerinte félszívűek és féleszűek nem tudják legyőzni a Fideszt a baloldalról, csak a Jobbik. Vona beszéde előtt volt népdal, néptánc és szavalás is.

1
5 6 7 8 9
201

A címlapról ajánljuk