MTI Kult

Pimasz és bohóc: elkeltek a Lennonról szóló iskolai bejegyzések

Darabonként 8437 fontért, vagyis átszámítva több mint 3 millió forintért cserélt gazdát egy vasárnapi aukción két iskolai naplóoldal, amelyek John Lennonra vonatkoznak. Ezeken azt írják, hogy diákként pimasz kölyök és az osztály bohóca volt a zenész.

hvg.hu Ingatlan

Eladták John Lennon otthonát – fotó

Egy amerikai vásárló szerezte meg John Lennon Liverpoolban található gyerekkori házát. A vételár 480 ezer fontra, körülbelül 120 millió forintra rúg.

MTI Shake

A tanárok rémálma volt John Lennon

Eladók a John Lennonra vonatkozó iskolai naplóbejegyzések, amelyek szerint a Beatles későbbi tagja pimasz kölyök és az osztály bohóca volt. A liverpooli Quarry Bank középiskola egykori diákjával kapcsolatos beírások november 22-én kerülnek kalapács alá a TracksAuction.com internetes aukciósháznál.

MTI Kult

Elárverezik John Lennon gyerekkori házát

A több mint harminc éve elhunyt egykori Beatles-tag 1940 és 1945 között, ötéves koráig lakott családjával a vöröstéglás épületben. A három hálószobás ház mostani tulajdonosa szerint nem sokat változott.

MTI Kult

Zenebuszt küldött Európába Yoko Ono

Yoko Ono indította útjára Liverpoolból azt a zenebuszt, amely Európában fiatalokat kíván segíteni abban, hogy elkészíthessék saját szerzeményeiket.

MTI Shake

Elárverezik John Lennon levelét

Egy Los Angeles-i aukciós ház december 18-i árverésén licitálhatnak az érdeklődők a kézzel írt levélre, amelyben az egykori Beatles-tag közös zenekar alapítását javasolja Eric Claptonnak.

hvg.hu Gazdaság

Eladó John Lennon szigete!

Potom 300 ezer euróért juthat hozzá a reménybeli vevő az egykor John Lennon tulajdonába tartozó, Írország nyugati partjainál lévő szigethez. A Dorinish, vagy más néven "Beatle sziget" jelenleg helyi farmerek tulajdonában van.

MTI Kult

Pécsen kiderül, hogy rajzolt John Lennon

A Beatles énekes-gitárosa, John Lennon rajzaiból és személyes tárgyaiból nyílik kiállítás csütörtökön a pécsi Művészetek és Irodalom Házában.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk