Balázs András Itthon

Hír Tv – Éppen ellenzékben

Ma rajtol el Kálmán Olga Hír Tv-s műsora, amelyből arra következtethetünk, hogy Simicska Lajos nem csupán a Jobbik megerősítését, hanem a média sokszínűségét is kívánatosnak tartja.

hvg.hu Itthon

Németh Sándor keményen nekitámadt az ATV-t otthagyó Kálmán Olgának

Kálmán Olgát több mint tíz éven át kiemelt megbecsülésben részesítették, sőt sztárolták, erre ő egyoldalúan felrúgta a szerződést. Sőt, a Hír TV-hez szerződött, hogy részt vegyen "a Simicska-rendszer jobb- és balirányú helyezkedésében és manőverezésében" - rótta fel az ATV tulajdonosa, a Hit Gyülekezetének vezetője. Simicska Lajosnak is üzent.

hvg.hu Itthon

Újabb listák a legbefolyásosabb magyar nőkről

A napokban megjelent, az üzleti életet vizsgáló női Forbes-lista után az Observer is közzétett több kategóriában listákat, amiket a nők médiaszereplése és -befolyása alapján rangsorolt. Törőcsik Mari, Kálmán Olga, Lévai Anikó is nyert.

hvg.hu Itthon

Jön a visszavágó Schiffer és Kálmán Olga közt

Két héttel a nagy vitát kiváltott interjú után ismét Kálmán Olga vendége lesz az ATV-ben Schiffer András. Az LMP pártelnöke és a műsorvezető a német megszállás emlékművének tervén vitatkozott össze szokatlanul élesen.

hvg.hu Vélemény

De hova tűnt Kálmán Olga?

Hosszabb kihagyás után ma este ismét Kálmán Olga vezeti az ATV Egyenes Beszéd című műsorát. Nem, nem képzik ki miniszterelnöknek a Közel-Keleten, csak kímélnie kell magát az orvosai szerint.

hvg.hu Itthon

Kálmán Olga és Deutsch Tamás között izzik a levegő

Kálmán Olgával, az ATV Egyenes beszéd című politikai-közéleti műsorának vezetőjével közöl interjút a Magyar Narancs és a Heti Válasz is. Az újságíró elárulta, kivel szeret a leginkább interjút készíteni, de a műhelytitkairól is beszélt.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk