MTI Itthon

Megvannak az idei Prima Primissimák

Tíz kategóriában 15. alkalommal vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Müpában megtartott pénteki gálaesten.

MTI Kult

Tiszteletvacsorát adott Kányádi Sándornak Áder János

Irodalmi munkásságának elismeréséért tiszteletvacsorát adott Áder János köztársasági elnök Kányádi Sándornak kedd este a Sándor-palotában a Nemzet Művésze címmel kitüntetett Kossuth-díjas költő első könyve megjelenésének 60. évfordulója alkalmából.

MTI Világ

Böjte Csaba és Kányádi Sándor a legnépszerűbb erdélyi

Böjte Csaba ferences szerzetes, a dévai Szent Ferenc Alapítvány vezetője, és Kányádi Sándor költő nyerte holtversenyben a Transindex portál által szervezett Box populi - arcok harca című versenyt, amely az olvasók bevonásával kereste a választ arra a kérdésre, ki a legnépszerűbb erdélyi magyar.

hvg.hu Kult

Életműdíjat kapott Kányádi Sándor

Életműdíjjal tüntette ki Kányádi Sándor költőt a Romániai Magyar Könyvescéh (RMKC) - jelentette be csütörtökön a XV. Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásár megnyitó ünnepségén Káli Király István, a céh elnöke.

MTI Kult

Kányádi Sándor kapta a legmagasabb kitüntetést

A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából odaítélt elismeréseket Sólyom László államfő Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke társaságában nyújtotta át.


A címlapról ajánljuk