MTI Itthon

Szijjártó: Kipécézték, és aljasan támadják Magyarországot

Európa súlyos, történelmi kihívásokkal szembesül, és ezek elvették néhány európai ország és európai intézmény józan eszét – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Cipruson, ahol az Európa Tanács Miniszteri Bizottságának ülése után.

hvg.hu Itthon

KKM: Csiszár Jenő konzul így is szerény fizetéssel kell beérje

Hiába emelik meg a külszolgálaton lévő diplomaták fizetését, EU-s összehasonlításban még így is csak a 25. helyre elegendő a magyar diplomaták javadalmazása. De még a V4-es összevetésben is a magyar diplomaták viszik a legkevesebbet haza – közölte a minisztérium.

hvg.hu Itthon

Megemelik Csiszár Jenő konzuli fizetését

Szijjártó Péter külügyminiszter aláírta kedden azt a rendeletet, amely alapján jelentősen, de különböző mértékben emelkedik a külszolgálaton lévő diplomaták, köztük Csiszár Jenő fizetése – írja a Bors.

MTI Világ

Berlin: a külügy továbbra sem tud magyar áldozatról

A hivatalos tájékoztatás alapján nincs magyar állampolgár a berlini terrortámadás eddig azonosított áldozatai között, és a nem hivatalos információk alapján sem lehet tudni magyar áldozatról – mondta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium sajtófőnöke.

hvg.hu Itthon

Így magyarázzák Szijjártóék a ciki 1956-os partit

Örül Szijjártó minisztériuma, hogy több fontos meghívott – állítólag az Orbán-kormánynak szánt üzenetképpen – kihagyta a magyar külügy 1956-os fogadását, de egy másik, konkurens rendezvényen az 56-os hősökre emlékeztek. De azt nem árulják el, hányan (nem) jöttek el a szerintük kifejezetten emelkedett hangulatú eseményre.

1 2 3 4 5 6
A címlapról ajánljuk