HVG Gazdaság

Vazallusnak való vidék? - A két "K"

A magyar társadalom feudalizálódását jelzi, hogy egyre több vidéki térség hűbérbirtokká válik: fideszes politikusok szinte a magukénak tekintik. Kivételezett helyzetük a kormányzásának 13. évére készülő Orbán Viktor kegyétől függ, így alattvalói áhítattal tekintenek rá, közben a helyieknek bizonygatják, hogy ennek az udvari kapcsolatnak a révén tudnak sok mindent kijárni. A HVG összeállításának második része.

hvg.hu Itthon

Vádat emeltek Bróker Marcsi ellen

A vádirat szerint Bróker Marcsi több mint 750 embert károsított meg, az összesített kárérték a tízmilliárd forintot is meghaladja.

hvg.hu Itthon

Friss videó: így vitték a rendőrségre Bróker Marcsit

Bőrkabátban, virágos ruhában, vezetőszáron vitték a rendőrségre a Belize-ben nemrég elfogott Bróker Marcsit. A rendőrség csütörtökön tett közzé képeket és videókat a csalással gyanúsított, 62 éves karcagi nő szerda délutáni kihallgatásáról.

hvg.hu Itthon

Eltűnt a Tisza-parton egy idős úr

Egy 87 éves szolnoki férfi tűnt el vasárnap este a Tisza partján, a rendőrség a lakosság segítségét kéri a felkutatásához.

hvg.hu Itthon

Feladta magát az erzsébetvárosi késelő

Egy hónappal ezelőtt egy férfi megkéselte a volt felesége társaságban lévő férfit a Rákóczi úton. Nemrég adta fel magát Karcagon, már előzetesben van.

hvg.hu Itthon

Liszkayé a Karc FM

Beváltotta vételi opcióját Liszkay Gábor: cége, a Magyar Idők Kft. megszerezte a Karc FM rádiót – tudta meg a HVG.

MTI Vállalkozás

Nem jogerősen ugyan, de zár alá veszik Bróker Marcsi vagyonát

Egy évvel a karcagi sikkasztási ügy kipattanása után a bíróság nem jogerősen úgy rendelkezett, hogy zár alá kell venni D. Sándorné és a Kun-Mediátor Kft. vagyonát, valamint Bróker Marcsi egyik rokonának ingatlanját. Ebből kellene elkezdeni a károsultak kifizetését. Bróker Marcsi továbbra is szökésben van.

hvg.hu Itthon

Még mindig nem fogtak el senkit Bróker Marcsi ügyében

Bár már egy éve folyik a nyomozás, a rendőrség még mindig csak a sértettek kihallgatásánál tart. Úgy tűnik, a karcagi Kun-Mediátor Kft. ügyvezetője mintegy 10 milliárd forintot kapott az ügyfeleitől, de ők is várhatják még, hogy ez megtérüljön. Még egy gyanúsítottat sem fogtak el, Bróker Marcsit tavaly nyár óta körözik.

1 2 3 4 5 6 7

A címlapról ajánljuk