hvg.hu Itthon

Vádat emeltek Bróker Marcsi ellen

A vádirat szerint Bróker Marcsi több mint 750 embert károsított meg, az összesített kárérték a tízmilliárd forintot is meghaladja.

hvg.hu Itthon

Friss videó: így vitték a rendőrségre Bróker Marcsit

Bőrkabátban, virágos ruhában, vezetőszáron vitték a rendőrségre a Belize-ben nemrég elfogott Bróker Marcsit. A rendőrség csütörtökön tett közzé képeket és videókat a csalással gyanúsított, 62 éves karcagi nő szerda délutáni kihallgatásáról.

hvg.hu Itthon

Eltűnt a Tisza-parton egy idős úr

Egy 87 éves szolnoki férfi tűnt el vasárnap este a Tisza partján, a rendőrség a lakosság segítségét kéri a felkutatásához.

hvg.hu Itthon

Feladta magát az erzsébetvárosi késelő

Egy hónappal ezelőtt egy férfi megkéselte a volt felesége társaságban lévő férfit a Rákóczi úton. Nemrég adta fel magát Karcagon, már előzetesben van.

hvg.hu Itthon

Liszkayé a Karc FM

Beváltotta vételi opcióját Liszkay Gábor: cége, a Magyar Idők Kft. megszerezte a Karc FM rádiót – tudta meg a HVG.

MTI Vállalkozás

Nem jogerősen ugyan, de zár alá veszik Bróker Marcsi vagyonát

Egy évvel a karcagi sikkasztási ügy kipattanása után a bíróság nem jogerősen úgy rendelkezett, hogy zár alá kell venni D. Sándorné és a Kun-Mediátor Kft. vagyonát, valamint Bróker Marcsi egyik rokonának ingatlanját. Ebből kellene elkezdeni a károsultak kifizetését. Bróker Marcsi továbbra is szökésben van.

hvg.hu Itthon

Még mindig nem fogtak el senkit Bróker Marcsi ügyében

Bár már egy éve folyik a nyomozás, a rendőrség még mindig csak a sértettek kihallgatásánál tart. Úgy tűnik, a karcagi Kun-Mediátor Kft. ügyvezetője mintegy 10 milliárd forintot kapott az ügyfeleitől, de ők is várhatják még, hogy ez megtérüljön. Még egy gyanúsítottat sem fogtak el, Bróker Marcsit tavaly nyár óta körözik.

MTI Közlekedés

Késnek a záhonyi vonatok

Műszaki hiba miatt 30-40 perces késéssel közlekednek a vonatok péntek reggel a Budapest–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony-vonalon.

MTI Közlekedés

150 malaccal borult fel egy kamion

A Karcag külterületén történt balesetben egy ember sérült meg, több sertés a jármű alá szorult, valószínűleg elpusztult, mintegy ötven állat maradt a kamionon.

1 2 3 4 5 6 7

A címlapról ajánljuk
10 izgalmas sorozat az otthonülős őszi napokra

10 izgalmas sorozat az otthonülős őszi napokra

David Fincher nagy visszatérését is láthatjuk a következő néhány hónapban, de ajánlunk többek közt egy sci-fi-komédiát és egy vérbeli westernt is. Tovább dübörög a tévés aranykorszak!