Halottakkal teli kamion: ma döntenek az embercsempészek előzeteséről

Halottakkal teli kamion: ma döntenek az embercsempészek előzeteséről

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített embercsempészés miatt indítványozta a három bolgár és az afgán embercsempész előzetes letartóztatását, akiket a halottakkal teli hűtőkocsi ügyében vettek őrizetbe – közölték a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségtől.

MTI

Embercsempészek kerületek előzetesbe Kecskeméten

Elrendelte három magyar embercsempész előzetes letartóztatását a Kecskeméti Járásbíróság nyomozási bírója – közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség pénteken.

Meg akarta ütni a mentőápolót, vádat emeltek ellene

Vádat emeltek Kecskeméten egy 20 éves férfi ellen, aki rátámadt tavaly júniusban a mentőkre. A fiatalember otthon rosszul lett, mentőt hívtak hozzá, de meg akarta ütni a mentőápolót, aki segíteni próbált neki.

hvg.hu

Elesett és meghalt egy motoros az 54-esen

Egy Kecskemét melletti körforgalomban történt a baleset. A motoros az első adatok szerint nem ütközött másik járművel, mégis elesett. Egy 25 éves férfi vezette, aki a helyszínen meghalt.

hvg.hu

Óriási zuhét kapott a nyakába Kecskemét

Óriási zuhét kapott a nyakába Kecskemét

A ma délutáni felhőszakadásnak Kecskeméten voltak a leglátványosabb nyomai.

Milliárdos fejlesztés készül a kecskeméti Mercedes-gyár szomszédságában

MetLog Logisztikai Központ néven, több mint egymilliárd forintból új ipari szolgáltató létesítmény épül Kecskeméten, a Mercedes-gyár tőszomszédságában.

MTI

Népszabadság: Bevándorlónak mondta a rendőrség a vonaton erőszakoló férfit

Az interneten úgy terjedt el, mintha egy "bevándorló" férfi követett volna el nemi erőszakot egy nőn a Szegedre tartó vonaton, ez nem igaz. A férfi szerb állampolgár, aki Olaszországban dolgozik, de az áldozatnak állítólag a rendőrség mondta, hogy egy bevándorló volt az elkövető.

hvg.hu

Halálos baleset Kecskeméten

Kisteherautóval ütközött egy személygépkocsi.

MTI

Előzetesben egy magyar embercsempész – budapesti szállóról indult a transzfer

A 32 éves férfi 13 szír állampolgárt, köztük 5 gyermeket vitt volna mikrobuszban Budapestről Németországba. Nem sikerült, "állampolgári bejelentés alapján" fogták el.

hvg.hu

Tizenötmilliós kárt okozott a kecskeméti repülőjegyes csaló

Az ügyészség szerint több mint 15 millió forint kárt okozott az az 52 éves kecskeméti nő, aki egy cég ügyvezetőjeként különböző összegeket vett át repülőjegyekre, de a pénzt elverte, nem jegyeket vett belőle. Elég zűrös pénzügyei voltak, amelyeket azután is folytatott, hogy a vállalkozása becsődölt. Összesen 37 embert károsított meg 2012-ben és 2013-ban, vádat emeltek ellene.

hvg.hu

Eltűnt 32 millió forintnyi pénz egy kecskeméti pénzváltóból

Egyelőre rejtély, hogyan tudtak 32 millió forintot ellopni egy belvárosi pénzváltóból Kecskeméten – írja a bama.hu. A rendőrség nyomoz.

hvg.hu
Hirdetés

Kiengedték a kórházból, de műanyag mellényt kell viselnie a katapultáló Gripen-pilótának

Kiengedték a kórházból, de műanyag mellényt kell viselnie a katapultáló Gripen-pilótának

Hétfő délután hagyhatta el a Honvédkórházat Kádár Sándor őrnagy, aki múlt szerdán kényszerleszállását hajtott végre egy Gripennel. A pilótát másnap kitüntette Hende Csaba honvédelmi miniszter, akit Orbán Viktor beszámoltat a Gripen-balesetről.

A csigolyáját törte a Gripenből katapultáló pilóta

A csigolyáját törte a Gripenből katapultáló pilóta

A szerdán egy Gripennel Kecskeméten kényszerleszállást végrehajtó pilóta csigolyái összenyomódtak a katapultáláskor, de eszméleténél volt, amikor kórházba vitték.

hvg.hu

A Honvéd Kórházba vitték a sérült Gripen pilótáját

A Honvéd Kórházba vitték a sérült Gripen pilótáját

Nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel már a Honvéd Kórházban kezelik a Gripen vadászgép pilótáját, aki katapultált Kecskeméten, miután kényszerleszállást hajtott végre a géppel.

MTI
Hirdetés

Élettársa késelt meg egy férfit Kecskeméten

Egy 40 éves nő életveszélyes sérülést okozott 56 éves élettársának.

MTI

Nagy kórházösszevonás jön, hárommilliárdot költenek rá

Egy csaknem hárommilliárd forintos beruházás keretében a Kecskeméti Megyei Kórházba integrálódik a Kalocsai Szent Kereszt Kórház és a Kiskunfélegyházi Kórház-Rendelőintézet, Gyógyfürdő és Rehabilitációs Központ – jelentette be Mészáros János, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyi koordinációért és EU-ügyekért felelős helyettes államtitkára csütörtökön.

MTI

Meghalt egy ember hajnalban a 44-esen

Személy- és teherautó karambolozott Kecskemét közelében. Egy ember meghalt, hárman megsérültek a balesetben, de az úton már újra zavartalan a forgalom.

MTI

Elaludt a lopott kocsiban a hónap lúzer autótolvaja

A kecskeméti férfinek nem sikerült beindítania a barcsi garázsban talált kocsit, de azért néhány utcára eltolta. Majd beült, és elaludt, a rendőrök ébresztették.

hvg.hu

Kilakoltatása előtt öngyilkos lett egy mozgássérült férfi Kecskeméten

Kilakoltatása előtt öngyilkos lett egy mozgássérült férfi Kecskeméten

Évek óta jogcím nélkül élt egy kecskeméti önkormányzati bérlakásban és nem fizetett bérleti díjat egy mozgássérült férfi, aki még a kilakoltatása előtt felakasztotta magát.

hvg.hu

22 éve vezeti az iskolát, de leszavazták: tüntetés lesz Kecskeméten

22 éve vezeti az iskolát, de leszavazták: tüntetés lesz Kecskeméten

A kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium előtt kedd délutánra szerveztek demonstrációt az ellen, hogy leváltják az eddigi iskolaigazgatót, Lukács Lajost, aki 22 éve vezeti az iskolát. Az önkormányzat szerint csak azért szavazták le Lukács pályázatát, mert több jelölt közül lenne jó választani, és most csak ő indult.

hvg.hu
Hirdetés
12329

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X