Milliárdos fejlesztés készül a kecskeméti Mercedes-gyár szomszédságában

MetLog Logisztikai Központ néven, több mint egymilliárd forintból új ipari szolgáltató létesítmény épül Kecskeméten, a Mercedes-gyár tőszomszédságában.

MTI

Népszabadság: Bevándorlónak mondta a rendőrség a vonaton erőszakoló férfit

Az interneten úgy terjedt el, mintha egy "bevándorló" férfi követett volna el nemi erőszakot egy nőn a Szegedre tartó vonaton, ez nem igaz. A férfi szerb állampolgár, aki Olaszországban dolgozik, de az áldozatnak állítólag a rendőrség mondta, hogy egy bevándorló volt az elkövető.

hvg.hu

Halálos baleset Kecskeméten

Kisteherautóval ütközött egy személygépkocsi.

MTI

Előzetesben egy magyar embercsempész – budapesti szállóról indult a transzfer

A 32 éves férfi 13 szír állampolgárt, köztük 5 gyermeket vitt volna mikrobuszban Budapestről Németországba. Nem sikerült, "állampolgári bejelentés alapján" fogták el.

hvg.hu

Tizenötmilliós kárt okozott a kecskeméti repülőjegyes csaló

Az ügyészség szerint több mint 15 millió forint kárt okozott az az 52 éves kecskeméti nő, aki egy cég ügyvezetőjeként különböző összegeket vett át repülőjegyekre, de a pénzt elverte, nem jegyeket vett belőle. Elég zűrös pénzügyei voltak, amelyeket azután is folytatott, hogy a vállalkozása becsődölt. Összesen 37 embert károsított meg 2012-ben és 2013-ban, vádat emeltek ellene.

hvg.hu

Eltűnt 32 millió forintnyi pénz egy kecskeméti pénzváltóból

Egyelőre rejtély, hogyan tudtak 32 millió forintot ellopni egy belvárosi pénzváltóból Kecskeméten – írja a bama.hu. A rendőrség nyomoz.

hvg.hu

Kiengedték a kórházból, de műanyag mellényt kell viselnie a katapultáló Gripen-pilótának

Kiengedték a kórházból, de műanyag mellényt kell viselnie a katapultáló Gripen-pilótának

Hétfő délután hagyhatta el a Honvédkórházat Kádár Sándor őrnagy, aki múlt szerdán kényszerleszállását hajtott végre egy Gripennel. A pilótát másnap kitüntette Hende Csaba honvédelmi miniszter, akit Orbán Viktor beszámoltat a Gripen-balesetről.

A csigolyáját törte a Gripenből katapultáló pilóta

A csigolyáját törte a Gripenből katapultáló pilóta

A szerdán egy Gripennel Kecskeméten kényszerleszállást végrehajtó pilóta csigolyái összenyomódtak a katapultáláskor, de eszméleténél volt, amikor kórházba vitték.

hvg.hu

A Honvéd Kórházba vitték a sérült Gripen pilótáját

A Honvéd Kórházba vitték a sérült Gripen pilótáját

Nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel már a Honvéd Kórházban kezelik a Gripen vadászgép pilótáját, aki katapultált Kecskeméten, miután kényszerleszállást hajtott végre a géppel.

MTI

Élettársa késelt meg egy férfit Kecskeméten

Egy 40 éves nő életveszélyes sérülést okozott 56 éves élettársának.

MTI

Nagy kórházösszevonás jön, hárommilliárdot költenek rá

Egy csaknem hárommilliárd forintos beruházás keretében a Kecskeméti Megyei Kórházba integrálódik a Kalocsai Szent Kereszt Kórház és a Kiskunfélegyházi Kórház-Rendelőintézet, Gyógyfürdő és Rehabilitációs Központ – jelentette be Mészáros János, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyi koordinációért és EU-ügyekért felelős helyettes államtitkára csütörtökön.

MTI
Hirdetés

Meghalt egy ember hajnalban a 44-esen

Személy- és teherautó karambolozott Kecskemét közelében. Egy ember meghalt, hárman megsérültek a balesetben, de az úton már újra zavartalan a forgalom.

MTI

Elaludt a lopott kocsiban a hónap lúzer autótolvaja

A kecskeméti férfinek nem sikerült beindítania a barcsi garázsban talált kocsit, de azért néhány utcára eltolta. Majd beült, és elaludt, a rendőrök ébresztették.

hvg.hu

Kilakoltatása előtt öngyilkos lett egy mozgássérült férfi Kecskeméten

Kilakoltatása előtt öngyilkos lett egy mozgássérült férfi Kecskeméten

Évek óta jogcím nélkül élt egy kecskeméti önkormányzati bérlakásban és nem fizetett bérleti díjat egy mozgássérült férfi, aki még a kilakoltatása előtt felakasztotta magát.

hvg.hu
Hirdetés

22 éve vezeti az iskolát, de leszavazták: tüntetés lesz Kecskeméten

22 éve vezeti az iskolát, de leszavazták: tüntetés lesz Kecskeméten

A kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium előtt kedd délutánra szerveztek demonstrációt az ellen, hogy leváltják az eddigi iskolaigazgatót, Lukács Lajost, aki 22 éve vezeti az iskolát. Az önkormányzat szerint csak azért szavazták le Lukács pályázatát, mert több jelölt közül lenne jó választani, és most csak ő indult.

hvg.hu

Most pónik léptek meg a cirkuszból, ahonnan oroszlánok is elszöktek már

Pónilovak állták el az utat hétfőn délután Hódmezővásárhelyen. Kiderült, hogy az egyik cirkuszból szöktek meg. Senkinek nem esett baja és pillanatok alatt befogták az állatokat. Ugyanebből cirkuszból négy héttel ezelőtt Kecskeméten két oroszlán szökött meg, három évvel korábban pedig Pécsen egy egész afrikai állatsereg. Az igazgató szerint rejtély, mi történik az állataikkal – derült ki a keddi RTL Híradóból.

hvg.hu

Egymás után kerültek elő a grántok egy kecskeméti útépítésen

Több mint negyven világháborús gránátot találtak útépítés közben Kecskeméten kedd délután – közölték a tűzszerészektől.

MTI

A 10-es buszról vitték el a rendőrök az álsofőrt

A 10-es buszról vitték el a rendőrök az álsofőrt

20 éves buszmániás férfi kötött el egy buszt Kecskeméten a múlt héten. Jogosítványa ugyan nem volt, de a Kunság Volán formaruháját viselte, és utasokat is szállított.

hvg.hu

Három oroszlán szabadult el Kecskeméten

Három oroszlán szabadult el Kecskeméten

Három oroszlán szökött ki a cirkuszi ketrecéből Kecskeméten. Az állatok egyelőre szabadon mozognak a szabadidőpark területén, de félő, hogy a lyukas kerítésen keresztül a város felé veszik az irányt. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki, mentik az embereket a parkból. Egy órán belül mind a három állatot elfogták.

hvg.hu

Fotó: Eltűnt Palatinusz Ferenc

Fotó: Eltűnt Palatinusz Ferenc

A 67 éves kecskeméti férfi hétfőn egy rokonától indult el, és azóta sem látta senki. Az eltűnt személy térben és időben képtelen tájékozódni.

hvg.hu
Hirdetés
12329

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X