Nagy kórházösszevonás jön, hárommilliárdot költenek rá

Egy csaknem hárommilliárd forintos beruházás keretében a Kecskeméti Megyei Kórházba integrálódik a Kalocsai Szent Kereszt Kórház és a Kiskunfélegyházi Kórház-Rendelőintézet, Gyógyfürdő és Rehabilitációs Központ – jelentette be Mészáros János, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyi koordinációért és EU-ügyekért felelős helyettes államtitkára csütörtökön.

MTI

Meghalt egy ember hajnalban a 44-esen

Személy- és teherautó karambolozott Kecskemét közelében. Egy ember meghalt, hárman megsérültek a balesetben, de az úton már újra zavartalan a forgalom.

MTI

Elaludt a lopott kocsiban a hónap lúzer autótolvaja

A kecskeméti férfinek nem sikerült beindítania a barcsi garázsban talált kocsit, de azért néhány utcára eltolta. Majd beült, és elaludt, a rendőrök ébresztették.

hvg.hu

Kilakoltatása előtt öngyilkos lett egy mozgássérült férfi Kecskeméten

Kilakoltatása előtt öngyilkos lett egy mozgássérült férfi Kecskeméten

Évek óta jogcím nélkül élt egy kecskeméti önkormányzati bérlakásban és nem fizetett bérleti díjat egy mozgássérült férfi, aki még a kilakoltatása előtt felakasztotta magát.

hvg.hu

22 éve vezeti az iskolát, de leszavazták: tüntetés lesz Kecskeméten

22 éve vezeti az iskolát, de leszavazták: tüntetés lesz Kecskeméten

A kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium előtt kedd délutánra szerveztek demonstrációt az ellen, hogy leváltják az eddigi iskolaigazgatót, Lukács Lajost, aki 22 éve vezeti az iskolát. Az önkormányzat szerint csak azért szavazták le Lukács pályázatát, mert több jelölt közül lenne jó választani, és most csak ő indult.

hvg.hu

Most pónik léptek meg a cirkuszból, ahonnan oroszlánok is elszöktek már

Pónilovak állták el az utat hétfőn délután Hódmezővásárhelyen. Kiderült, hogy az egyik cirkuszból szöktek meg. Senkinek nem esett baja és pillanatok alatt befogták az állatokat. Ugyanebből cirkuszból négy héttel ezelőtt Kecskeméten két oroszlán szökött meg, három évvel korábban pedig Pécsen egy egész afrikai állatsereg. Az igazgató szerint rejtély, mi történik az állataikkal – derült ki a keddi RTL Híradóból.

hvg.hu

Egymás után kerültek elő a grántok egy kecskeméti útépítésen

Több mint negyven világháborús gránátot találtak útépítés közben Kecskeméten kedd délután – közölték a tűzszerészektől.

MTI

A 10-es buszról vitték el a rendőrök az álsofőrt

A 10-es buszról vitték el a rendőrök az álsofőrt

20 éves buszmániás férfi kötött el egy buszt Kecskeméten a múlt héten. Jogosítványa ugyan nem volt, de a Kunság Volán formaruháját viselte, és utasokat is szállított.

hvg.hu

Három oroszlán szabadult el Kecskeméten

Három oroszlán szabadult el Kecskeméten

Három oroszlán szökött ki a cirkuszi ketrecéből Kecskeméten. Az állatok egyelőre szabadon mozognak a szabadidőpark területén, de félő, hogy a lyukas kerítésen keresztül a város felé veszik az irányt. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki, mentik az embereket a parkból. Egy órán belül mind a három állatot elfogták.

hvg.hu

Fotó: Eltűnt Palatinusz Ferenc

Fotó: Eltűnt Palatinusz Ferenc

A 67 éves kecskeméti férfi hétfőn egy rokonától indult el, és azóta sem látta senki. Az eltűnt személy térben és időben képtelen tájékozódni.

hvg.hu

Fotó: Több mint egy hete keresnek egy 13 éves kislányt

Fotó: Több mint egy hete keresnek egy 13 éves kislányt

Árvai Márta Kecskemétről tűnt el február 23-án, eddig nem vezetett eredményre a keresése. A rendőrség a fotójával keresi a kiskorú lányt.

hvg.hu
Hirdetés

Tűz volt egy kilencemeletes kecskeméti házban, többen a liftbe szorultak

Kigyulladt egy kilencemeletes ház egyik negyedik emeleti lakása hétfőn Kecskeméten - közölte a katasztrófavédelem a honlapján. Az épületből húsz embert menekítettek ki, ketten könnyebben megsérültek.

MTI

Bíróság elé állt a nagynénje megölésével vádolt férfi

Egy a nagynénje megölésével vádolt 64 éves bajai férfi büntetőpere kezdődött meg csütörtökön a Kecskeméti Törvényszéken

MTI

Vádat emeltek a kecskeméti dizájnerdrogos banda tagjai ellen

A vád szerint piramisszerűen működő drogterjesztő hálózatot működtetett egy 49 éves békéscsabai férfi és tizenhárom társa Kecskeméten, illetve annak környékén több mint egy éven át. Egy szlovákiai személytől szereztek be olyan anyagokat, amelyek terjesztését 2012. március elsejétől törvény büntet. A dílerektől a kábítószer mellett digitális mérlegeket, sok készpénzt, valamint egyiküktől egy fegyvert is lefoglaltak.

hvg.hu
Hirdetés

Hangos a gépházzaj a duális képzésben

Hangos a gépházzaj a duális képzésben

Három héttel a felvételi jelentkezés határideje előtt alig lehet információt szerezni a főiskolákon és egyetemeken szeptemberben országosan elinduló duális képzésről, A Duális Képzési Tanács, amely a programban részt vevő cégeket hivatott akkreditálni, még csak két hete alakult meg, a cégek emiatt még ki sem írhatták a pályázatukat a képzési helyekre - így azért nehéz a leendő hallgatóknak eldönteniük, hogy hová adják be a papírjaikat. Tény, hogy akik a Kecskeméti Főiskola és a Mercedes 2012-ben indult közös képzésére járnak, azok szerencsésnek mondják magukat. Kérdés, hogy milyen sikerrel tudják adoptálni a képzési formát a német mintaprogramot követők.

Elgázoltak egy gyalogost Kecskeméten

A helyszínen meghalt egy gyalogos férfi, akit autó gázolt el szombat reggel Kecskeméten – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

MTI

Orbán Viktor vadiúj Mercit vezet – videó

Orbán Viktor vadiúj Mercit vezet – videó

Megkezdték az új Mercedes CLA Shooting Brake gyártását Kecskeméten; ebből az alkalomból Orbán Viktor a Mercedes-gyárba látogatott, ahol maga is kipróbálta a négyajtós kupét.

hvg.hu

Orbán ünnepélyesen átadta a Kecskemétre helyezett államtitkárságot

A miniszterelnök felhívta a figyelmet arra, hogy az egyelőre fél házzal működő államtitkárság 1200 milliárd forintnyi forrás felett rendelkezik.

MTI

Felgyújtotta magát egy férfi a kecskeméti bíróság előtt

Hétfőn kora délután felgyújtotta magát egy férfi a kecskeméti járásbíróság épülete előtt – közölte a baon.hu Bács-Kiskun megyei híroldal.

hvg.hu

110 státusz kiadó még a Kecskemétre költöztetett államtitkárságon

Megszólalt a Miniszterelnökség a Kecskemétre telepített vidékfejlesztési államtitkárság ügyében. Várakozásaik szerint február végére sikerül feltölteni a 110, költözéssel megüresedett státuszt.

MTI
Hirdetés
12328

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X