Magyar cég fektet be a Mercedes-városban

Mintegy egymilliárd forintos beruházást indít el még novemberben a Graboplast Kecskeméten - közölte a társaság csütörtökön.

MTI

Brutális autós üldözés ügyében emeltek vádat

Megyéken keresztül, autópályán és főúton menekült a rendőrök elől januárban két férfi egy lopott teherautóval. Tárgyakat dobáltak maguk mögé, nekimentek a rendőrautóknak és keresztülmentek az útzáron is. Végül csak sikerült elkapni őket, és kiderült, hogy a sofőr kábítószer hatása alatt állt. Az ügyészség letöltendő börtönt javasol.

hvg.hu

Blikk: Plágiumgyanúba keveredett egy kecskeméti vizsgabiztos

Valószínűleg hamis szakdolgozattal futott be karriert a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál egy kecskeméti vizsgabiztos, aki korábban osztályvezető is volt – írja a hétfői Blikk. A férfi szakdolgozata megegyezik ugyanis egy korábbival, a lap szerint csak itt-ott változtattak a szórenden. Az ügyben vizsgálatot indítottak, a vizsgabiztost a képesítést igénylő munkakörökből felmentették.

hvg.hu

Óriási fogás: előzetesbe tett egy kiflitolvaj fiút a rendőrség

Óriási fogás: előzetesbe tett egy kiflitolvaj fiút a rendőrség

Kecskeméten történt az eset, a 17 éves fiatalkorút órák alatt elkapták.

hvg.hu

Lövés dördült egy kecskeméti bevásárlóközpontnál

Összeverekedett egy pár egy kecskeméti bevásárlóközpontál. A nő segítségére érkező férfi engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverével a levegőbe lőtt.

hvg.hu

Virágnyelven került be a Közlönybe az amerikai csatagépek érkezése

Virágnyelven került be a Közlönybe az amerikai csatagépek érkezése

A10-es amerikai csatarepülőgépek érkeznek Magyarországra százfős kiszolgáló személyzettel. A gépek egy NATO-hadművelet keretében érkeznek, az intézkedésre csak egy rövid megjegyzés utal a Magyar Közlönyben.

hvg.hu

Eszméletlenre vert két idős embert és ki is rabolta őket egy fiatal férfi

A hónapokon át tartó nyomozás eredményeként a kecskeméti rendőrök beazonosították azt a 31 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy éjszaka alatt két ingatlanba is betört és bántalmazta az ott lakó idős sértetteket.

hvg.hu

Fotó: Eltűnt egy 13 éves iskolás lány

Fotó: Eltűnt egy 13 éves iskolás lány

Iskolába indult, de oda nem érkezett meg a 13 éves kecskeméti lány, akit most a rendőrség keres.

hvg.hu

Másfél évet kapott a negyven szírrel felboruló román embercsempész

Másfél év börtönre ítéltek egy román embercsempészt Kecskeméten, ő az, aki 40 szír menekülttel a kocsijában felborult az M5-ösön.

MTI

Nem kell már az autók között biciklizni Kecskemét és Városföld között

Átadták a Kecskemétet Városfölddel összekötő, 9,3 kilométeres kerékpárutat csütörtökön, amelyet az Európai Unió és a magyar kormány 500 millió forintos támogatásából építettek.

MTI

Még intelligensebb város lehet Kecskemét

Még intelligensebb város lehet Kecskemét

A 2,155 milliárd forint európai uniós támogatás segítségével egy közel 7480 m2 területű ipari innovációs-technológiai infrastruktúrafejlesztés valósul meg.

hvg.hu

Lekötözött drogossal pózolt vigyorogva a rendőr

Kezében orvosi ollóval, széles mosollyal pózolt egy fiatal törzsőrmester egy őrjöngése miatt leszíjazott kábítószeres férfi fölöttt. A kecskeméti kórház sürgősségi osztályán történt eset ügyében vizsgálat indult a helyi kapitányságon.

hvg.hu

Halottakkal teli kamion: ma döntenek az embercsempészek előzeteséről

Halottakkal teli kamion: ma döntenek az embercsempészek előzeteséről

A Kecskeméti Járási Ügyészség minősített embercsempészés miatt indítványozta a három bolgár és az afgán embercsempész előzetes letartóztatását, akiket a halottakkal teli hűtőkocsi ügyében vettek őrizetbe – közölték a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségtől.

MTI

Embercsempészek kerületek előzetesbe Kecskeméten

Elrendelte három magyar embercsempész előzetes letartóztatását a Kecskeméti Járásbíróság nyomozási bírója – közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség pénteken.

MTI

Meg akarta ütni a mentőápolót, vádat emeltek ellene

Vádat emeltek Kecskeméten egy 20 éves férfi ellen, aki rátámadt tavaly júniusban a mentőkre. A fiatalember otthon rosszul lett, mentőt hívtak hozzá, de meg akarta ütni a mentőápolót, aki segíteni próbált neki.

hvg.hu

Elesett és meghalt egy motoros az 54-esen

Egy Kecskemét melletti körforgalomban történt a baleset. A motoros az első adatok szerint nem ütközött másik járművel, mégis elesett. Egy 25 éves férfi vezette, aki a helyszínen meghalt.

hvg.hu

Óriási zuhét kapott a nyakába Kecskemét

Óriási zuhét kapott a nyakába Kecskemét

A ma délutáni felhőszakadásnak Kecskeméten voltak a leglátványosabb nyomai.

Milliárdos fejlesztés készül a kecskeméti Mercedes-gyár szomszédságában

MetLog Logisztikai Központ néven, több mint egymilliárd forintból új ipari szolgáltató létesítmény épül Kecskeméten, a Mercedes-gyár tőszomszédságában.

MTI

Népszabadság: Bevándorlónak mondta a rendőrség a vonaton erőszakoló férfit

Az interneten úgy terjedt el, mintha egy "bevándorló" férfi követett volna el nemi erőszakot egy nőn a Szegedre tartó vonaton, ez nem igaz. A férfi szerb állampolgár, aki Olaszországban dolgozik, de az áldozatnak állítólag a rendőrség mondta, hogy egy bevándorló volt az elkövető.

hvg.hu

Halálos baleset Kecskeméten

Kisteherautóval ütközött egy személygépkocsi.

MTI
12330

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X