Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Fotó: Több mint egy hete keresnek egy 13 éves kislányt

Fotó: Több mint egy hete keresnek egy 13 éves kislányt

Árvai Márta Kecskemétről tűnt el február 23-án, eddig nem vezetett eredményre a keresése. A rendőrség a fotójával keresi a kiskorú lányt.

Tűz volt egy kilencemeletes kecskeméti házban, többen a liftbe szorultak

Kigyulladt egy kilencemeletes ház egyik negyedik emeleti lakása hétfőn Kecskeméten - közölte a katasztrófavédelem a honlapján. Az épületből húsz embert menekítettek ki, ketten könnyebben megsérültek.

MTI

Bíróság elé állt a nagynénje megölésével vádolt férfi

Egy a nagynénje megölésével vádolt 64 éves bajai férfi büntetőpere kezdődött meg csütörtökön a Kecskeméti Törvényszéken

MTI

Vádat emeltek a kecskeméti dizájnerdrogos banda tagjai ellen

A vád szerint piramisszerűen működő drogterjesztő hálózatot működtetett egy 49 éves békéscsabai férfi és tizenhárom társa Kecskeméten, illetve annak környékén több mint egy éven át. Egy szlovákiai személytől szereztek be olyan anyagokat, amelyek terjesztését 2012. március elsejétől törvény büntet. A dílerektől a kábítószer mellett digitális mérlegeket, sok készpénzt, valamint egyiküktől egy fegyvert is lefoglaltak.

hvg.hu

Hangos a gépházzaj a duális képzésben

Hangos a gépházzaj a duális képzésben

Három héttel a felvételi jelentkezés határideje előtt alig lehet információt szerezni a főiskolákon és egyetemeken szeptemberben országosan elinduló duális képzésről, A Duális Képzési Tanács, amely a programban részt vevő cégeket hivatott akkreditálni, még csak két hete alakult meg, a cégek emiatt még ki sem írhatták a pályázatukat a képzési helyekre - így azért nehéz a leendő hallgatóknak eldönteniük, hogy hová adják be a papírjaikat. Tény, hogy akik a Kecskeméti Főiskola és a Mercedes 2012-ben indult közös képzésére járnak, azok szerencsésnek mondják magukat. Kérdés, hogy milyen sikerrel tudják adoptálni a képzési formát a német mintaprogramot követők.

Elgázoltak egy gyalogost Kecskeméten

A helyszínen meghalt egy gyalogos férfi, akit autó gázolt el szombat reggel Kecskeméten – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

MTI

Orbán Viktor vadiúj Mercit vezet – videó

Orbán Viktor vadiúj Mercit vezet – videó

Megkezdték az új Mercedes CLA Shooting Brake gyártását Kecskeméten; ebből az alkalomból Orbán Viktor a Mercedes-gyárba látogatott, ahol maga is kipróbálta a négyajtós kupét.

hvg.hu

Orbán ünnepélyesen átadta a Kecskemétre helyezett államtitkárságot

A miniszterelnök felhívta a figyelmet arra, hogy az egyelőre fél házzal működő államtitkárság 1200 milliárd forintnyi forrás felett rendelkezik.

MTI

Felgyújtotta magát egy férfi a kecskeméti bíróság előtt

Hétfőn kora délután felgyújtotta magát egy férfi a kecskeméti járásbíróság épülete előtt – közölte a baon.hu Bács-Kiskun megyei híroldal.

hvg.hu

110 státusz kiadó még a Kecskemétre költöztetett államtitkárságon

Megszólalt a Miniszterelnökség a Kecskemétre telepített vidékfejlesztési államtitkárság ügyében. Várakozásaik szerint február végére sikerül feltölteni a 110, költözéssel megüresedett státuszt.

MTI

Filmbe illő autós üldözés volt éjjel Kecskemétnél

Megpróbálták leszorítani az útról a járőrkocsit, és kannákat dobáltak az útra szerdára virradóra azok a járműtolvajok, akik egy Mazda típusú teherautó vittek el Kecskemétről, a Géza fejedelem útjáról. Az M5-ösön érték utol őket a rendőrök, de végül a 4-es főúton sikerült lekapcsolni a tolvajokat.

hvg.hu
Hirdetés

Vidékre költözött az államtitkárság – a dolgozók fele lemorzsolódott

Vidékre költözött az államtitkárság – a dolgozók fele lemorzsolódott

A Kecskemétre költöztetett 110 fős vidékfejlesztési államtitkárságon megindult a munka. A korábbi dolgozók fele nem volt hajlandó a fővárosból Kecskemétre költözni, így ők már nem dolgoznak ott. A másik két költözésre kijelölt minisztérium egyelőre pihenteti a témát, a miniszterelnök hivatala pedig terv szerint költözik a budai várba.

Ketten sérültek meg egy kecskeméti lakástűzben

Gyermeket kellett kórházba vinni.

MTI

Expolgármester élesztené fel a bukott repülőgépgyártást

Expolgármester élesztené fel a bukott repülőgépgyártást

A hajdan szépreményű, ballószögi sportrepülőket gyártó Corvus Aircraft Kft egyik vezetője ellen eljárás indult, költségvetési csalás a vád, a cég felszámolás alatt áll már 2011 óta. A fejlesztésekkel foglalkozó másik vezető az ázsiai országban menedzseli a kínai gyártást, a „tudást” exportálták. A hazai romokon a falu volt polgármestere épít várat: céget alapított, a dolgozók egy részét átvette, hogy az elmúlt években fejlesztett gépeikkel meghódítsák a levegőt.

Hirdetés

Európa ifjúsági fővárosa akar lenni Kecskemét 2018-ban

Kecskemét megpályázza a 2018-as Európa ifjúsági fővárosa címet, amelyet a strasbourgi Európa Tanács mellett működő Európai Ifjúsági Fórum adományoz – jelentette be kedden Szemereyné Pataki Klaudia polgármester.

MTI

Autóbalesetben meghalt egy nő Kecskeméten

Autójával teherautónak ütközött egy 55 éves nő kedd reggel a 441-es úton.

MTI

Félmilliárdot költhetnek az államtitkárság Kecskemétre költöztetésére

A kormány 496,5 millió forintot költhet idén és jövőre a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkárságának Kecskemétre költöztetésére - derült ki a Magyar Közlönyben pénteken megjelent határozatból.

hvg.hu

17 éves fiatallal csináltattak bombariadót egy kecskeméti gyárban

Két munkásnak nem volt kedve dolgozni, ezért egy 17 éves fiatalt rábeszéltek, hogy csináljon bombariadót munkahelyükön, egy kecskeméti gyárban. A férfiak ellen lezárták a nyomozást, vádemelést javasol ellenük a rendőrség.

hvg.hu

16 éves biciklist gázolt a traktor, azután elhajtott – fotó

16 éves biciklist gázolt a traktor, azután elhajtott – fotó

A kecskeméti gázolót rövid időn belül megtalálták, eljárás indult ellene.

hvg.hu

Négyes karambol Kecskeméten

Egy ember megsérült egy kecskeméti balesetben.

MTI
Hirdetés
12328

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X