Szalay Péter Kult

Sárfürdő az energiamezőben - a Rolling Stones Ausztriában

Jó ideje minden egyes Rolling Stones-turné egyben az óriási felkiáltójel is, hogy talán most utoljára. Miközben, egyelőre úgy fest, mindig van az utoljára után. Ahogy ez alkalommal is: Rolling Stones, Spielberg, Ausztria, No Filter Tour 2017. Elmentünk és megnéztük a világ legjobb, egyesek szerint legrosszabb rock and roll-zenekarát.

hvg.hu Autó

Józanság hiányában – eladó Keith Richards Ferrarija

A rocksztárság egyik jellemző mellékhatása általában a jó autók birtoklása is. Keith Richards a Rolling Stones gitárosa, aki állítólag még saját apja hamvait is elszívta egyszer, most megválik egyik ritkaságától.

Németh Róbert Kult

Szerelemgyerek – itt a Rolling Stones új lemeze

Tizenkét blues-feldolgozásból álló, nagyszerű új albumot adott ki az örök rockzenekar. Nem nagyon találjuk a szavakat, de ami meglett, azokat ide írtuk. Lemezkritikánk.

Balla István-Németh Róbert-Szabó M. István Kult

Mit kezdenek 2015-tel az idősödő poplegendák?

Nem pontosan értjük hogyan és miért, meg, hogy miért pont most, de az elmúlt hetekben számos nettó senior legenda – zenekar és előadó Keith Richardstól a Duran Duranig – jelentetett meg új lemezt. Jók ezek az albumok vagy nem? Két részben bemutatjuk őket.

hvg.hu Kult

Két legenda - két új dal

David Gilmour közel 10 év után, Keith Richards 23 esztendőt követően ad ki új szólóalbumot. Íme, két albumelőzetes dal.

MTI Shake

Kibékült Jagger és Richards: újabb turné jön?

Hosszas viszálykodás után kibékült Sir Mick Jagger és Keith Richards - és állítólag máris jubileumi Rolling Stones-turnét fontolgatnak. A 68 éves rockveteránok a Rolling Stonest övező legendák szerint már korábban sem állhatták ki egymást, ám Richards "Life" - Élet - című, 2010-ben megjelent memoárkötetében olyan vad részletek leleplezésével rúgott még egy jókorát bandatársán, hogy a viszony végképp és helyrehozhatatlanul megromlani látszott.

1 2

A címlapról ajánljuk