hvg.hu Vállalkozás

A panellakások a lakáspiac sztárjai

Tavaly a családi házak átlagos értékesítési ideje az előző évhez képest 14 százalékkal, 189 napra csökkent, a tégla építésű társasházi lakásoké az előző évihez hasonló maradt. A panelek átlagos eladási ideje viszont 15 százalékkal emelkedett. A lakásértékesítési idő minden szegmensben a fővárosban a legrövidebb.

hvg.hu Itthon

Gázolt a vonat Budapesten

Halálra gázolt egy férfit Kelenföld és Nagytétény között egy, a Déli pályaudvarra tartó gyorsvonat.

hvg.hu Ingatlan

Nagyot kaszálhat, ha most vesz ingatlant a szuperkórház környékén

A Kelenföldi pályaudvar környékén épülhet meg Budapest új egészségügyi komplexuma, közismertebb nevén az új szuperkórház. A terület már ma is a beruházók közkedvelt helyszíne. Az OTP Ingatlanpont elemzése szerint a fejlesztésnek köszönhetően meredeken emelkednek majd az ingatlanárak a környéken, ahol a legutóbbi nagy boom idején egy délután alatt is keltek el a lakások.

hvg.hu Ingatlan

Ingatlanba fektetne? Mutatjuk, most mit vásároljon

Milyen ingatlanba tegye a pénzét, aki jobb hozamokat akar, mint a banki kamatok? Milyen típusú és elhelyezkedésű lakás az, amit gyorsan ki lehet adni, és adott esetben a jövőben valamikor könnyen és jó áron értékesíteni? Megkérdeztük erről az ingatlanközvetítőket.

hvg.hu Itthon

Tényleg annyi a Déli pályaudvarnak?

A tervek szerint jövőre ötmilliárdot költenének arra, hogy a Délit leválasszák a vasúthálózatról – derül ki a jövő költségvetés tervezetéből. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szerint nem született semmilyen döntés a Déli Pályaudvar teljes bezárásáról.

hvg.hu Itthon

Újra lezárják egy kicsit a Déli pályaudvart

Karbantartás miatt a most következő hétvégén, valamint november 7-én és 8-án nem járnak majd a vonatok a Déli pályaudvar és Kelenföld között. Csak Kelenföldig járnak és onnan is indulnak azok a vonatok, amelyek egyébként a Déliből szoktak startolni.

hvg.hu Itthon

Újabb csőtörés történt Budán

Most Kelenföldön hömpölyög a víz, a Hadak útját le is kellett zárni emiatt. Szerda reggel a Krisztina tér környékén okozott fennakadásokat egy vízcsőtörés.

1 2 3

A címlapról ajánljuk