MTI Itthon

"Magyarországon olaj nélküli olajdiktatúra van"

Az Orbán-kormány elmúlt négy évét értékelte a Bibó István Közéleti Társaság vasárnap. A köztársaság napja alkalmából rendezett eseményen Bibó István-demokráciadíjat kapott Iványi Gábor metodista lelkész.

MTI Itthon

Kende perli Németh Miklóst

Pert indított Németh Miklós ellen Kende Péter közíró, mert az egykori miniszterelnök megtagadta a birtokában levő, valószínűsíthetően közérdekű adatokat tartalmazó dokumentumok kiadását - írta szerdai számában a Népszabadság.

Szegő Péter Vélemény

Ahogy a magyar foci viszonyul a Manchester Unitedhez

Köztes demokrácia címmel jelent meg a Méltányosság Politikaelemző Központ legújabb kiadványa. A csütörtök esti, budapesti könyvbemutatón politológusok elmélkedtek Magyarország jelenlegi állapotáról. Elhangzott: két Magyarország van és a kettő egymással nem kommunikál. Továbbá: a magyar demokrácia politikai intézményei úgy viszonyulnak a Nyugat demokratikus intézményeihez, mint a magyar foci a Manchester Unitedhez.

hvg.hu Itthon

Dr. Kende: nem vontam vissza semmit

Dr. Kende Péter cáfolja, hogy a Martonyi János egykori külügyminiszter ellene indított perében visszakozott volna az Élet és Irodalomban közölt cikkének állításaival kapcsolatban. A közíró szerint erre már csak azért sem kerülhetett sor, mert ő az írásában nem szerepelt az, hogy Martonyi ügynök lett volna.


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával