MTI Élet+Stílus

Bácsik rabolhatták ki Kim Kardashiant Párizsban

Három embert, köztük egy sofőrt szabadon engedett szerdán a francia rendőrség, 14-et viszont továbbra is őrizetben tart azok közül, akiket a hét elején állítottak elő Kim Kardashian tavalyi párizsi kirablása miatt.

hvg.hu Plázs

Drámai plasztikai adatok: ugrásszerűen nőtt a kés alá fekvő fiatalok száma

Úgy tűnik a „szép külső” iránti vágyat ma már egyre kevésbé elégítik ki a csinos ruhadarabok, divatos frizurák és ötletes sminktrendek. Az Amerikai Arcplasztikai Társaság tavalyi évre vonatkozó jelentése szerint soha nem látott mértékben, 64% százalékkal nőtt az arcplasztikai műtétek és injekciós beavatkozások száma a 30 év alatti nők esetében. Megmutatjuk, mi áll a jelenség hátterében!

hvg.hu Tech

Bedöntötte egy app az App Store-t

Nem bírta az App Store a letöltési rohamot, amelyet az Egyesült Államok egyik legismertebb celebjének appja váltott ki.

hvg.hu Tech

Ilyen nincs: egy celeb könyvben adja ki szelfijeit

A szelfik a mobil világban hódítanak, éppen ezért igen furcsa lenne, ha valaki könyvben adná ki önfotóit. A világhírű amerikai celebet, Kim Kardashiant viszont ez nem zavarja, és megteszi.

hvg.hu Plázs

Ki volt a legszebb menyasszony 2014-ben? Szavazzon!

2014-ben jó pár celebesküvőt tartottak, volt rég várt, derült égből villámcsapás és agyonpromózott lagzi is, a hangsúly mégis leginkább a menyasszonyon volt. Szavazzon, hogy ki volt a legszebb!

MTI Tech

Fotó: Ez volt idén az Instagram sztárja

Kim Kardashian, a kaliforniai Disneyland és a Louvre múzeum volt 2014-ben az Instagram sztárja a fotómegosztó portál szerdán közzétett adatai szerint.

1 2 3
A címlapról ajánljuk