Stemler Miklós Itthon

És akkor folytatódik a szigetvári közéleti pornó

Büntetőfeljelentések, beadványok színesítik a szigetvári kampányt, ahol a jobboldal összeveszése miatt megjósolhatatlan a választás eredménye. Az országos pártvezetés ellenkező tartalmú közleménye ellenére kitart a KDNP és a Jobbik románca, közös jelöltjük pedig – a fideszes polgármesterhez hasonlóan – egy családhoz közeli vállalkozás helyzetbe hozása miatt kényszerül védekezni. Párt és család kéz a kézben.

MTI / hvg.hu Itthon

Tagadja a KDNP, hogy a Jobbikkal közösködnének Szigetváron

A Fidesz-KDNP közös jelöltjét támogatja Szigetváron a kisebbik kormánypárt az önkormányzati választáson – közölte a KDNP, miután kedden a hvg.hu azt írta, a kereszténydemokraták a Jobbikkal közösen támogatják egy civil szervezet jelöltjét.

Stemler Miklós Itthon

A Jobbikkal közösködnek a szigetvári kereszténydemokraták

Megbomlott a Nemzeti Együttműködés Rendszere Szigetváron, ahol a Kereszténydemokrata Néppárt a Jobbikkal együtt támogat egy polgármesterjelöltet, Simon Jánost, aki ráadásul a jelenlegi fideszes városvezető alpolgármestere. A háttérben a szigetvári jobboldal végleges megosztottsága és a Fidesz baranyai erős embereinek párharca állhat, erre azonban rámehet Szigetvár jobboldali városvezetése.


A címlapról ajánljuk