hvg.hu Nagyítás

Állatságok - A majom évétől a kakasig

Hajlamosak voltunk 2016-ot rossz évként elkönyvelni, de szilveszter napján talán megengedhető, hogy a világpolitika vagy a hazai közélet helyett a piti ügyeinkre fittyet hányó állatvilág vidítson fel minket. Galériánkban megdöbbentő vagy épp mókás pillanatokat élhet át, az embert felöklelő bikától a szelfibe tolakodó tevéig. Nagyításunkhoz hasonlóan színes és izgalmas 2017-et kívánunk olvasóinknak is!

MTI Itthon

Itt vannak a Komondorok, az új magyar harcjárművek – fotók

Honvédségi, katasztrófavédelmi, határőrizeti, terrorelhárítási és rendőri feladatokra is alkalmasak a magyar fejlesztésű Komondor-harcjárművek, amelyeket a Gamma Műszaki Zrt. és a Magyar Védelmiipari Szövetség mutatott be szerdán.

MTI Itthon

Vádelőkészítés a komondoros Balogh ügyében

A vádelőkészítés szakaszába lépett Balogh József volt fideszes képviselő ügye. Balogh a rendőrség szerint úgy megverte az élettársát, hogy az kórházba került, de azt állította, hogy a nő csak elbotlott a kutyájukban.

MTI Vállalkozás

Komondoros pénztárgép is lesz

A MES Kft. és FEMA-CAS Bt. által gyártott és forgalmazott Komondor KMC-5 online pénztárgép A021-es sorszámmal forgalmazási engedélyt kapott a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivataltól - közölte a két cég.

HavariaPress Itthon

Balogh képviselő a korlátba verte élettársa fejét

Beismerő vallomást tett Balogh József országgyűlési képviselő, akit azzal gyanúsítanak, hogy megverte élettársát. Ő volt az, aki korábban azt állította, hogy a nő csak eleshetett a család komondorjában.

hvg.hu Shake

D. Tóth Kriszta tényleg a kutyájában esett el

Kutyás mém áldozatává vált D. Tóth Kriszta? Annyi biztos, hogy múlt szombaton a köztévé volt műsorvezetője átesett német dogján, és megsérült a csuklója. Emlékezetes: Balogh József fideszes politikus azzal magyarázta élettársa sérüléseit, hogy a nő átesett vak komondorjukon, az élettárs állítása szerint azonban Balogh verte meg.

hvg.hu Itthon

Mesterházy: Orbán takarítsa el a közéletből a nőverő fideszest!

Mesterházy Attila szerint Orbán Viktor felelőssége, hogy a feleség- és élettársbántalmazó Balogh József azonnal tűnjön el a közéletből. Az MSZP elnöke szerint az ellenzéknek az a dolga, hogy szétzúzza Orbán centrális erőterét, ezért még ma elküldi a múlt héten Bajnai Gordonnal kötött megállapodást a DK-nak, továbbá Kuncze Gábor és Fodor Gábor pártjainak.


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával