MTI Sport

Meghatározná a magyarok önbecsülését egy olimpia Kokó szerint

Az olimpiai beruházásokat befektetésként, infrastrukturális fejlesztésként kell felfogni, mert "miközben olimpiát építünk, valójában az országot építjük" - mondta Kovács Kokó István olimpiai bajnok, amatőr és profi világbajnok ökölvívó a köztévében.

hvg.hu Itthon

A nem fideszes Kokó szerint gerinctelen féregnek állítják be

Facebookon közzétett bejegyzése alapján úgy tűnik, Kovács Kokó István bokszoló durván kiakadt a reakciókon, miután kijelentette, hogy soha nem volt Fidesz-közeli ember. A nyilvánosságnak hosszan magyarázza, pontosan hogyan értette – a hozzá közel állók számára nyilvánvaló – kijelentését, és visszautasítja, hogy a média mutyizó „féregnek” állítja be, „aki most már menekül a süllyedő hajóról”.

MTI Sport

Eltűnik a Hungary felirat az olimpiai mezekről

A Magyarország és nem a Hungary felirat szerepel majd a magyar olimpikonok mezén a 2012-es londoni olimpián - mondta Kovács István, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökségi tagja egy interjúban.

MTI Sport

Kovács Kokó István delegálták a Közszolgálati Testületbe

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökségi tagját, az ökölvívó olimpia bajnok Kovács Istvánt delegálta a közmédiumok társadalmi felügyeletét a jövőben ellátó Közszolgálat Testületbe. Ezt a MOB és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) képviselőinek pénteki megbeszélését követő sajtótájékoztatón jelentették be.

Fürjes Judit Vélemény

Kovács "Kokó" István: „Fel kell rázni a magyar sportéletet"

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) egyik legfontosabb feladata, hogy a lehető legjobb állapotra hozza fel a magyar sportolókat a londoni, majd a riói olimpiára. A sportági szakszövetségeknél ne a pénzemberek, hanem a szakma diktálja a tempót. A magyarországi olimpiának még nem jött el az ideje. Többek között erről beszélt a MOB elnöki székére pályázó Kovács „Kokó” István a hvg.hu-nak adott interjúban.

hvg.hu Itthon

A Fidesz szereti a sportot, a sportolók szeretik a Fideszt

A magyar labdarúgó válogatott egyik sztárját, Dzsudzsák Balázst kérte fel a Fidesz, hogy legyen az ellenzéki párt egyik kampányarca. A párt már a 2002-es választási kampányban is előszeretettel szerepeltetett maga mellett élsportolókat, néhány idősebb legenda pedig állandó háttérkellék a Fidesz-rendezvényeken.


A címlapról ajánljuk