Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Jönnek a fideszes kancellárok

Jönnek a fideszes kancellárok

Kupper András exképviselő mint Semmelweis-kancellár? – megrohanták a minisztériumot az egyetemi-főiskolai kormányzati „biztosnak” jelentkezők, derül ki a HVG összeállításából.

HVG

A Fidesz az azeri és az örmény tűzben is tartott egy-egy vasat

A Fidesz az azeri és az örmény tűzben is tartott egy-egy vasat

Külön örmény-magyar baráti tagozat létrehozását kérte a Fidesz a parlament megalakulása után, de eddig a Jobbik által vezetett azeribarát parlamenti lobbi aktívabbnak és erősebbnek bizonyult. Az örménybarát tagozat – örmény származású – fideszes vezetője arra gyanakszik, hogy az azeriek „átvágták” őket, de a napok óta tartó botrányt ennél részletesebben eddig nem kommentálta.

Wieszt szerint kölcsön kapott pénzt

A korrupciógyanúval megvádolt Wieszt János XI. kerületi MSZP-frakcióvezető szombat este az Echo Tv Heti mérleg című műsorában azt mondta: az elhíresült videofelvételen valójában kölcsönt kapott a vállalkozótól.

MTI

Fura kérdésre kellett válaszolnia a kormányszóvivőnek

A Kossuth téren álló karácsonyfájának talapzata nem a Parlament csúcsáról 1991-ben eltávolított vörös csillag; Szollár Domokos kormányszóvivő szerdai sajtótájékoztatóján cáfolta az erről szóló sajtóhíreket.

hvg.hu

Székely lemond, ha pénzt vonnak ki az eü-rendszerből

Lemondok, ha további pénzkivonás történik az egészségügyi rendszerből, azonban a pénzügyminisztériumi maradványtartási kötelezettség nem egyenlő a pénzkivonással - közölte Székely Tamás egészségügyi miniszter reagálva Kupper András (Fidesz) hétfői nyílt levelére.

MTI

Továbbra is árulhat alkoholt a Zöld Pardon

Határozatképtelenség miatt nem módosította szeszrendeletét Újbuda csütörtökön. Kupper András, a XI. kerületi Fidesz-frakció vezetője azt mondta, hogy a 17 ellenzéki képviselővel szemben csak két szocialista politikus ment el a rendkívüli testületi ülésre.

MTI

Kilépett a pártból és a frakcióból egy XI. kerületi SZDSZ-képviselő

Megszűnt a baloldal többsége a XI. kerületben és patthelyzet jött létre a XI. kerületi önkormányzat képviselő-testületében azt követően, hogy csütörtökön kilépett egy SZDSZ-es önkormányzati képviselő a pártjából és frakciójából - közölte a Fidesz helyi frakcióvezetője, Kupper András sajtótájékoztatóján.

MTI

Kivárók és kivásárlók

Érte-e veszteség Újbuda önkormányzatát azzal, hogy túl korán és túl olcsón adta el részesedését a lágymányosi fejlesztésekre létrehozott cégben? - ezt vizsgálja a napokban egy bizottság. Meglehet, eredménytelenül.

Fónagy János a Fidesz új budapesti elnöke

Fónagy János a Fidesz új budapesti elnöke - erről a távozó elnök javaslatára elsöprő többséggel döntött a párt fővárosi választmánya.

MTI

Fónagy János lehet a Fidesz új budapesti elnöke

Várhatóan Fónagy János követi Kupper Andrást a Fidesz budapesti elnöki posztján - tudta meg szerdán.

MTI

Élesen támadja az OVB elnökét a Fidesz

A Fidesz "Gyurcsány Ferenc emberének" tartja az Országos Választási Bizottság (OVB) elnökét, akit ismét lemondásra szólított fel – erről Varga Mihály, a Fidesz alelnöke beszélt. Szigeti Péter válaszában közölte: az OVB a népszavazási kérdések hitelesíthetősége kérdésében az Alkotmány rendelkezései, a népszavazási törvény és a vonatkozó alkotmánybírósági határozatok alapján dönt.

MTI
Hirdetés

Szigeti Péter nem mond le az OVB elnöki tisztéről

Szigeti Péter nem mond le az Országos Választási Bizottság (OVB) elnöki posztjáról - ezt maga az elnök közölte hétfőn.

MTI

A Fidesz lemondatná az OVB-elnököt, mert aláírt Kupper ellen

Lemondásra szólította fel az Országos Választási Bizottság (OVB) elnökét Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője pénteki sajtótájékoztatóján, mert álláspontja szerint Szigeti Péter politikailag elfogult a Fidesszel szemben. Szigeti korábban több közéleti személyiséggel együtt aláírta azt a közleményt, amelyben nácimosdatásnak nevezik Kupper András, a felszabadulást értékelű szavait.

MTI

Személyiségi jogi pereket nyert Kupper András

Kedden jogerősen személyiségi jogi pert nyert Bőhm András SZDSZ-es politikussal szemben, illetve egy másik eljárásban Agárdi Péter volt rádiókuratóriumi elnökhelyettes és társai ellen Kupper András, a fővárosi Fidesz-MKDSZ volt frakcióvezetője - mondta el Kupper András jogi képviselője, Buckó Péter szerdán.

MTI
Hirdetés

Pozícióváltások a Fővárosi Közgyűlésben

A Fővárosi Közgyűlés jelenlegi öt frakcióvezetője közül a hét végi választás után várhatóan csak ketten maradnak posztjukon - tudta meg az MTI a pártok vezetői politikusaitól.

MTI

Fidesz: „Le kell szállni a földre”

A hűtlen kezelés gyanúját felvető több százmillió forintos közpénzpazarlás mellett a négy éve egyszer már átépített területek újabb feltúrásával „felháborító módon” zajlanak a Móricz Zsigmond körtér térségében a 4-es metró építésének nevezett munkálatok - jelentette ki Kupper András, a Fidesz-KDNP XI. kerületi polgármester-jelöltje, a párt fővárosi elnöke és frakcióvezetője.

MTI

Tirts Tamás lemondott fővárosi képviselőségéről

Egy fővel csökkent a Fővárosi Közgyűlés Fidesz-MKDSZ frakciójának létszáma, mivel Tirts Tamás lemondott képviselői mandátumáról.

MTI

Magyarokkal szembeni diszkrimináció a BKV-nál

A budapestiekkel szembeni diszkriminációnak minősítette a BKV Zrt. egyik belső rendelkezését a Fidesz-MKDSZ-frakció vezetője kedden. Kupper András a pótdíjfizetési kötelezettség rendezési lehetőségét kifogásolta.

MTI

Kupper pert vesztett Agárdi és társaival szemben

Elutasította Kupper András keresetét a Fővárosi Bíróság. A fővárosi Fidesz-MKDSZ frakcióvezetője azért perelte be Agárdi Pétert és 15 társát, mert levélben kifogásolták egy, a szovjet hadsereg megszállásáról szóló közleményét és ebben „nácimosdatásnak és nyilasmentegetésnek” nevezték az általa elmondottakat.

MTI

Főpolgármester-jelölési variációk

Demszky, Molnár, Tarlós, Katona - ez a parlamenti pártok főpolgármester-jelöltjeinek valószínűsíthető névsora. Lapzártánkig azonban csak az SZDSZ tette le hivatalosan is a voksát: ragaszkodik a Budapestet 1990 óta irányító Demszky Gáborhoz.

Hirdetés
12

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X