hvg.hu Gazdaság

Jól bevásároltak a Ladával a franciák

Bajban van a Ladát gyártó orosz autóipari cég, az Avtovaz. 1,1 milliárd eurós sürgős tőkeemelésre van szükség és ezt az anyagi áldozatot a fő résztulajdonos, a francia Renault vállalja.

Hercsel Adél Élet+Stílus

Nő a Forma 1-ben? Elképzelhetetlen, de már törjük az utat

A kifejezetten macsó sportnak tekintett terepraliban kuriózum a Terepes Csajok feltűnése. Rikító pink autójukkal Kapitány Dóráék nemcsak üde színfoltot jelentenek a sáros versenyken, hanem komoly ellenfelei is a férfiaknak. És igen: alap, hogy tudnak például kereket cserélni, motort javítani.

hvg.hu Autó

Látványos lett az új Lada

Az oroszok a Moszkvai Autószalonon leplezték le az XCode névre keresztelt tanulmányautót, amely az XRay műszaki alapjaira épül, de az emelt hasmagasságon túl sokkal divatosabb külsőt terveztek neki.

hvg.hu Autó

50 éves a Lada, jönnek az ünnepi modellek

Ötszáz darabot gyártanak a tűzpiros fényezésű, full extrás Vestából és XRay-ből. Varrott "50" felirat a kárpiton és egyéb finomságok lesznek az exkluzív modellekben.

hvg.hu Autó

Megérkezett a legvadabb Lada

Az orosz cég közzétette a Lada Kalina NFR technikai részleteit, meg az árát is, amely igazán kedvező, 820 ezer rubel, nagyjából 3,3 millió forint lesz.

hvg.hu Itthon

7 nap - 7 kérdés: Őrjöng-e Matolcsy, ha alkotmánybírót lát?

Tudja, végül is hányan tüntettek szerda reggel az iskolák előtt? Emlékszik, melyik volt a legnagyobb pofon, amit Matolcsy György a héten kapott? És arra, hogy mivel csapná arcon a kormány a titkaikat megóvni próbáló magyarokat? Idézze fel az év 13. hetének eseményeit, tesztelje, mire emlékszik a hírcunamiból.

MTI Gazdaság

Brutális veszteség a Lada-gyárban

Rekordnagyságú, 254 milliárd forintnyi veszteséggel zárta az AvtoVaz orosz autógyártó 2015-öt. Viszont a piaci részesedését alighanem sikerül növelnie.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk