hvg.hu Vállalkozás

Magyar húsipari cég tulaját vitték be a lengyel rendőrök

Nyomozók vitték el Lengyelországban, de később elengedték az egyik legnagyobb magyar húsipari cég, a Hungary Meat olasz főtulajdonosát, Piero Pinit - írta a Figyelő. A lap szerint a Pini Polonia egyes vezetőit adócsalással és feketemunkával gyanúsítják.

MTI Világ

A magyar nemzetért imádkoztak Kaczynskiék Lengyelországban

A lengyel kormányfő és a kormánypárt vezetője, Kaczynski a Fekete Madonna kegyképe előtt fohászkodott a berlini áldozatokért, a lengyel parlamenti viszály rendeződéséért, de az ájtatosságot vezető pálos atyák külön fohászkodtak a magyar nemzetért is.

hvg.hu Itthon

Fotók: Puzsér is tüntetett a lengyel követségnél

A lengyel demokráciáért aggódók vasárnap 4 órakor a lengyel nagykövetség elé vonultak. Úgy tartják, Magyarországhoz hasonlóan ott is az állampolgári összefogáson múlik, hogy milyen irányba halad tovább az ország.

hvg.hu Világ

Lengyelország: kormánypárti ellentüntetők készülnek beszállni a balhéba

Vasárnap is folytatódtak Varsóban a parlamenti újságírók munkáját korlátozó intézkedések elleni tiltakozások. Közben a kormánypártiak is szervezkedni kezdtek, s ellentüntetésre készülnek. Budapesten a lengyel nagykövetség épülete elé vonulnak a lengyel demokratákkal szimpatizáló tüntetők.

1 2 3 4 5 6 7
76
A címlapról ajánljuk