hvg.hu Sport

Vége az Eb-elvonásnak, három meccsel folytatódik a viadal

Két nap szünet után ma három mérkőzéssel kezdetét veszi a nyolcaddöntők sora a labdarúgó Eb-n. Pályára lépnek a svájciak és a lengyelek, pikáns poszt-Brexit összecsapást hoz a kilépéspárti Wales meccse a maradást pártoló Észak-Írországgal, majd a nap végén a magyar csoportból csak harmadikként továbbjutó Portugália játszik a jó formában lévő horvátokkal.

MTI / hvg.hu Itthon

Times: Magyarország is újragondolná néhány uniós szerződését

Lengyelország, Magyarország és Csehország az uniós szerződések módosításán dolgozik – ezt írta diplomáciai forrásokra hivatkozva a brit The Times. A lap szerint a három kelet-európai állam egyebek mellett az eurózónához való csatlakozás kötelezettségén lazítana. Közben a Financial Times arról ír, hogy sokan meglepődtek az eddig euroszkeptikusnak ismert Orbán Viktor anti-Brexit kampányán.

Bogár Zsolt Sport

Horvátország - Spanyolország: 2-1

A horvátok Perisic góljával fordítottak a 87. percben, miközben a törökök kettő nullára vezetnek a csehek ellen. A nap híre: Mivel Gomez góljával a nap első páros találkozóján egy nullra nyertek az északírek ellen a németek, legrosszabb esetben is csoportharmadikként bent vagyunk a 16 között. A C csoport másik meccsén Lengyelország legyőzte Ukrajnát.

MTI Világ

Átjáróház a német-lengyel határ

Erősödik a Németországba irányuló illegális migráció Lengyelország és Svájc felől - írta a Welt am Sonntag című vasárnapi német lap.

MTI / hvg.hu Itthon

Magyarok ezrei utaznak az USA által veszélyesnek tartott találkozóra

A szervezők 4500 magyar részvételére számítanak a krakkói Katolikus Ifjúsági Világtalálkozón – közölte Mohos Gábor, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) titkára csütörtökön. Korábban az USA külügyminisztériuma terrortámadás veszélyére figyelmeztette a találkozó szervezőit.

MTI Kult

Mégis kiadatná Polanskit az új lengyel igazságügyi miniszter

A lengyel igazságügyi miniszter és főügyész bejelentette, hogy megfellebbezi azt a bírósági döntést, amely szerint nem adják ki Roman Polanskit az Egyesült Államoknak, ahol 1977 óta van érvényben elfogatóparancs az Oscar-díjas filmrendező ellen liliomtiprási ügye miatt.

1 2 3 4 5 6 7
73
A címlapról ajánljuk