MTI Világ

Elengedték a londoni gázolót, szó sincs terrorról

Szabadlábon védekezhet a szombati londoni gázolásos tömegbaleset okozója. A Scotland Yard vasárnap jelentette be, hogy elengedték a gépkocsi 47 éves vezetőjét, de a közlekedési baleset ügyében folytatódik a vizsgálat.

hvg.hu Világ

Gyalogosok közé hajtott egy autó Londonban, 11 sérült

A londoni Természettudományi Múzeumnál történt a gázolás szombat délután. A hírek szerint egy embert őrizetbe vettek a rendőrök, és a sérültek között nincs senki súlyos állapotban. Baleset, nem terrortámadás történt.

hvg.hu Világ

Ellenőrzött robbantás volt Londonban

Szerda este bombaszakértők érkeztek a londoni metró Angel nevű metróállomásához, miután a rendőröket egy gyanús csomaghoz riasztották Islington kerületben. Az állomást kiürítették, a közösségi oldalakon pedig terjedni kezdett a hír, hogy többen két robbanást hallottak.

MTI Gazdaság

Boris Johnson ígéretet tett a briteknél élő EU-polgároknak

Nagy-Britannia a Brexit után is biztosítani fogja területén az európai uniós állampolgárok jogait – jelentette ki Boris Johnson brit külügyminiszter hétfőn Prágában, miután vendéglátójával, Lubomír Zaorálek cseh külügyminiszterrel tárgyalt.

hvg.hu/MTI Vállalkozás

Kitiltják az Ubert Londonból

Közbiztonsági problémát jelent, ahogy az Uber működik – ezzel az indoklással nem hosszabbítja meg a cég engedélyét London közlekedési hatósága.

1 2 3 4 5 6 7
78

A címlapról ajánljuk