hvg.hu Autó

Egy ilyen szuperkönnyű Lotus Elise-zel mi is ünnepelnénk

Néhány hónappal ezelőtt az angolok bemutatták az új Lotus Elise Cup 250 verziót, amelyek a súlya alig 931 kilogramm. Mégis, akinek ez is sok volna, íme a Lotus Elise 250 Special Edition, amelynek apropója a gyártó 50 éves fennállása.

hvg.hu Autó

Heves indulatokat gerjeszt a Forma-1-es Lotus bombanő-pilótája

Szexbombát igazolt a Forma-1-es Lotus: a versenyzőkét Romain Grosjeant és Pastor Maldonadót foglalkoztató alakulat szerződtetett egy érdemi eredményeket sehol sem produkáló, ámde mutatós spanyol pilótanőt, akit a fejlesztési feladatokkal bíznak meg. Figyelem, a hölgy tesztelési lehetőséget is kap majd a szezon során!

hvg.hu Autó

A Porschékat kergeti az eddigi legerősebb Lotus

Az Evora már a 280 lóerős alapmotorjával is mesébe illő vezetési élménnyel ajándékozza meg a sofőrjét, a kompresszorral felvértezett csúcsváltozat azonban még rátesz egy lapáttal a maga 406 lóerejével.

hvg.hu Autó

Ezzel a Lotusszal riogat idén a Forma-1-ben Maldonado

Minden előzetes bejelentés és felhajtás nélkül mutatta be 2015-ös Forma-1-es autóját, az E23 Hybridet a Lotus. A Renault-korszak után már Mercedes-hajtáslánccal szerelt versenygéptől sokat vár a Romain Grosjeant és Pastor Maldonadót foglalkoztató alakulat.

hvg.hu Autó

Ilyen, amikor megőrül két Forma-1-es pilóta - videó

Autóba ültette és szabadjára engedte a Forma-1-es Lotus istálló Romain Grosjeant és Pastor Maldonadót: az egyetlen bökkenő az, hogy erre nem valamelyik versenypályán kerítettek sort, hanem a világ egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, a Dubai Mallban.

hvg.hu Gazdaság

Íme a kifizetési lista, ami miatt zsákutcába jutott a Forma-1

Joe Saward nem volt rest, és miután utána járt, hogy melyik csapatnak milyen címen mennyit is fizetnek ki szezononként, az egézet egy mutatós ábrába is rendezte. Ebből, így feketén-fehéren levezethető, hogy 1800 millió dollárból hogyan kaphat majdnem 210 milliót az évek óta csak a "futottak még" kategóriába sorolható Ferrari. Többet, mint az elmúlt 4 év regnáló bajnokcsapata, a Red Bull.

hvg.hu Autó

Sztár DJ hajtotta Räikkönen Forma-1-es Lotusát - videó

A DJ-producer David Guettáról régóta tudni, hogy mániákus Forma-1 rajongó, s hóbortját újabb szintre emelte: a francia sztár legújabb klipjében Kimi Räikkönen 2012-es Lotus versenygépével száguldozik, ráadásul a fekete-arany csapat egy éles, teljesítménykorlátozás nélküli autót rakott alá.

hvg.hu Autó

Így fest a Forma-1-es autó a 18 colos Pirellikkel - fotók

Szerdán, a Forma-1-es istállók silverstone-i tesztelésének második, egyben zárónapján a Pirelli bemutatta azokat a 18 colos abroncsokat, amelyek a vállalat reményei szerint a közeljövőben felválthatják a régóta használt 18 colos kerekeket.

hvg.hu Autó

Van, amikor Dusterrel versenyez egy Forma–1-es pilóta

Nem mindennap fordul elő, hogy egy Forma–1-es pilóta egy hol Renault, hol Dacia márkanév alatt forgalmazott Duster volánja mögé pattan, és még versenyez is vele, de bizony ilyen is történik néha. Múlt hétvégén például Moszkvában láthattak hasonló „csodát” az autósport-rajongók.

1 2 3 4 5
A címlapról ajánljuk