G. Tóth Ilda Gazdaság

Lassan bárki megszállhat Mészáros Lőrincnél

A balatoni kempingeket is einstandolja a turisztika hazai királyává avanzsáló Mészáros Lőrinc, akinek nyomulásában a fő motivációt a tópart fejlesztésére szánt 365 milliárd forint közpénz jelentheti.

Gergely Zsófia Itthon

Gáz van: már Mészáros Lőrinc cége is lefitymálja a magyar gazdaságot

Aggasztó a GDP, gyengélkedik az ipar, lassul a növekedés, mert nem tudjuk jól felhasználni az uniós forrásokat – ilyen sötét képet fest a magyar gazdaság állapotáról Mészáros Lőrincék tőzsdén jegyzett részvénytársasága az éves beszámolójában. Vagy nem esett le a számviteli szabályokat pontosan betartó könyvelőnek, milyen ciki, ha a nemzet gázszerelőjének céges beszámolójába a valóságot írja, vagy egy valódi comingoutra bukkantunk a tőzsde honlapján.

hvg.hu Vállalkozás

Már magyar El Camino sincs Mészáros Lőrinc nélkül

Fellendülőben a zarándokturizmus Magyarországon. De hiába a lelki elhivatottság és a gazdasági racionalitás, már ez sem működik a kormányfő barátja nélkül- olvasható a HVG hetilap friss számában, amely a négynapos ünnep miatt már szerdán kapható az újságárusoknál.

hvg.hu Vállalkozás

Bűzre panaszkodnak Mészáros Lőrinc szomszédai

A Fejér megyei Göbölpusztán élők szerint a gyerekek nem tudnak a szabadban játszani, ruhát sem lehet teregetni, és vendégeket sem szívesen hívnak, amióta a felcsúti polgármester cége szarvasmarha- és sertés telepet épített ott. A kormányhivatal szerint a telep szabályosan működik – tudósított pénteken az RTL Híradó.

Gergely Zsófia Itthon

„Semmi keresnivalójuk a sportban” - helyretették Lázárt az igazi lovasok

Keményen visszaszólnak a lovastársadalom tagjai Lázár Jánosnak, amiért annyira meg akarta védeni botrányba keveredett államtitkárát, hogy megpróbálta a lovasokra tolni az ügyet. Ha már a Miniszterelnökség vezetője megszólította őket, elmondták: a kormány ezt az ágazatot is uralni akarja, a beruházások a mutyiról szólnak, és meg sem hallgatják a hozzáértőket.

hvg.hu Itthon

Bencsik: Gyerekek, Mészáros Lőrinc tényleg egy tehetséges ember

Egyebek mellett a Jobbik plakátkampányáról beszélgettek az Echo Tv Sajtóklub című műsorának résztvevői a hétfő esti adásban, amelyben Bencsik András a csatornát nemrég felvásárolt Mészáros Lőrincről is elmondta a véleményét, a CEU ügyét pedig a migránskérdéshez hasonlította.

1 2 3 4 5 6 7
21
A címlapról ajánljuk