hvg.hu Gazdaság

És akkor a nyugdíjasok megkapják a Fidesztől, amit még Bajnainak köszönhetnek

Veszteségesnek tervezték a felcsúti kisvasutat - derült ki a most kiperelt papírokból. A kisboltok belerokkannak a béremelésbe, a nagyok viszont sorra kötik a bérmegállapodást. A kormány még nagyobb járulékcsökkentést ígért, és azt is elmondták, mennyi lesz a nyugdíjprémium. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

hvg.hu Gazdaság

Eleve veszteségesnek tervezték a felcsúti kisvasutat

Az uniós pályázatra írt hatástanulmányban éves szinten számoltak tízezer utassal, ami viszont azt jelenti, hogy alapból veszteségesnek tervezték a beruházást. Sok minden egyébként meg sem valósult a beígért dolgokból.

Tóth Richárd Itthon

"Ez nem sajtószabadság, de nem diktatúra"

Épp egy évvel ezelőtt zárták be a Népszabadságot. Mára nincs olyan szegmense a nyilvánosságnak, ahol ne lenne érzékelhető a kormányzati túlsúly. És senki nem tudja megmondani, hol a folyamat vége.

MTI Gazdaság

Matolcsyék rábólintottak Mészáros Lőrincék tőzsdei ajánlatára

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) október 2-án jóváhagyta a Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester érdekeltségébe tartozó Konzum Nyrt. és a vele összehangoltan eljáró társaságok kötelező nyilvános vételi ajánlatát az Appeninn Nyrt. vagyonkezelő társaság részvényeire - közölték a cégek a Budapesti Értéktőzsdén.

Szabó Yvette Gazdaság

Cégdögkeselyűk: "szerencsés" haverok

A bűnügyi zárlatot megkerülve árulják a csődbe ment Buda-Cash Brókerház egyik irodaépületét, és már vevő is van rá. A szabályozási rések kihasználásával növelhetik vagyonukat az államon megtollasodott oligarchák.

1 2 3 4 5 6 7
29

A címlapról ajánljuk