Gergely Zsófia Itthon

Az államtitkár szólt: "Ezt ne csináld a jövőben, ha nem akarsz ebből problémát"

Letámadta Czerván György államtitkár, fideszes országgyűlési képviselő a lovasszövetség egyik szakemberét, amiért egy tévéinterjúban kritizálni merte a Mészáros Lőrinc cége által kivitelezett szilvásváradi kormányberuházást. A hvg.hu megszerezte a beszélgetésről készült felvételt, és lejátszotta azt az államtitkárnak. A politikus addig azt is tagadta, hogy közvetlenül ismeri beszélgetőtársát, majd megpróbálta megmagyarázni, ez miért nem számít fenyegetésnek.

Szalai Anna Gazdaság

Mi az a fény a 3-as metró alagútja végén? Mészáros Lőrinc

Tovább csúszik a 3-as metró felújítása. Tarlós István reményeivel ellentétben legkorábban ősszel kezdhetnek hozzá a vonal infrastruktúrájának felújításához. Így aligha rendezhetnek csinnadrattás avatót a 2019 őszi önkormányzati választásokra.

Gergely Zsófia Itthon

Mészáros Lőrincék megmondták a tutit saját bizniszükről

A tőzsdei honlapon indított ellentámadást az Opimus Group Nyrt. az ellen a tőzsdei érdekvédelmi szervezet ellen, amely több hibát vélt felfedezni abban, ahogyan Mészáros Lőrincék részesedést szereztek a cégben. Szerintük ugyanis minden szabályos az ügyletben, aminek köszönhetően coming outtal felérő módon jelent meg Mészáros Lőrinc a Népszabadságot bedöntő cégcsoportban.

1 2 3 4 5 6 7
20
A címlapról ajánljuk