MTI/hvg.hu Vállalkozás

Beszállna a Paks II beruházásba Mészáros Lőrinc?

Nagy múltú energetikai cég itteni leányvállalatában szerzett többségi tulajdont a felcsúti polgármesterhez köthető két tőzsdei cég két nappal az után, hogy bejelentették: hamarosan kiírják az első tendereket a Paks II beruházáshoz.

Gergely Zsófia Itthon

Váratlan meccs: beperelték Mészáros Lőrinc cégét a kisrészvényesek

Törvénysértések történtek Mészáros Lőrinc cége, az Opimus Group múlt heti közgyűlésén egy tőzsdei érdekvédelmi szervezet szerint, amely ezzel az összes ott hozott döntést támadja. Köztük van, és így szerintük megkérdőjeleződött az a határozat is, amellyel saját lányait ültette a vezetőségbe a tőzsdeguruvá avanzsált gázszerelő. Az ügyet a Fővárosi Törvényszék bírálja el.

hvg.hu Gazdaság

És akkor a NER elkezdte bedarálni a gyerekeinket

Tudatosan nem képeznek elég tanárt, majd erre hivatkozva sorvasztják el az oktatást Magyarországon. A vizes vb költségei úgy felpörögtek, mint Vajna online kaszinójában a rulettkerék, a polgármester exneje viszont Salgótarjánnak nézte a Budai Várat. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

hvg.hu Gazdaság

Csak nem Mészáros járhatott jól ismét?

Szándékosan elszabotált közgyűlés, MNB-büntetés, egy titokzatos, két nap alatt több százmillió forintot kereső svájci cég - ezek történtek a 15 milliárdos tőzsdei ingatlancéggel, a BIF Nyrt.-vel az elmúlt két hétben, miközben Schmidt Mária családi vállalkozása igyekszik megszerezni minél több részvényt a társaságban - a jelek szerint hiába - írja a napi.hu. A beszámoló szerint az nyrt. csaknem harmada Mészáros Lőrinc közelébe kerülhetet. Közben hatalmas összeget kereshetett egy frissen bejegyzett, titokzatos svájci cég.

1 2 3 4 5 6 7
22
A címlapról ajánljuk