Többször is forgalomkorlátozás lesz az M3-as, M5-ös és M7-es autópályákon

Többször is forgalomkorlátozás lesz az M3-as, M5-ös és M7-es autópályákon

Elválasztósávokat újítanak fel szerdától az M3-as, az M5-ös és az M7-es autópályán, emiatt időszakos forgalomkorlátozásra lehet számítani ott, ahol a munkálatok folynak. Azt várják a felújítástól, hogy így visszafoghatók a pályaelhagyásos balesetek és a frontális ütközések is.

MTI

Mentőhelikopter szállt le az M5-ösre, súlyosan megsérült egy ember

Egy ember súlyosan megsérült az M5-ösön hétfő délelőtt, a baleset miatt lezárták az autópálya Szeged felé vezető oldalát Örkény és Lajosmizse között.

MTI

Halálos baleset történt az M5-ösön

Egy ember meghalt, ketten megsérültek, amikor két román gépkocsi összeütközött az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán a 157-os kilométer közelében hétfő délelőtt.

MTI

Migráns lehetett az M5-ösön menekülés közben halálra gázolt férfi

Egy rendőri ellenőrzés elől az autópályára szaladó fiatal férfit gázoltak halálra reggel az M5-ösön Röszkénél. A rendőrség szerint valószínű, hogy migráns volt a menekülő.

A sofőr sérült meg a legsúlyosabban az M5-ös buszbalesetében

Egy sérült sincs intenzív osztályon azok közül, akiket a bolgár busz éjszakai balesete nyomán szállítottak be a kecskeméti, a szegedi, valamint a szentesi kórházba az M5-ös autópályáról.

MTI

Buszbaleset az M5-ösön: a rendőrség eljárást indított

Buszbaleset az M5-ösön: a rendőrség eljárást indított

Eljárást indított a rendőrség a kedd hajnali buszbaleset ügyében tömegszerencsétlenség és közúti baleset gondatlan okozásának bűntette miatt. A busz felborult, 21 ember megsérült.

MTI

Súlyos buszbaleset történt az M5-ösön hajnalban

Súlyos buszbaleset történt az M5-ösön hajnalban

Salzburgból tartott Bulgáriába az egyik nemzetközi társaság autóbusza, amely keddre virradóra az M5-ös autópályán a 133-as kilométer közelében a Szeged felé vezető oldalon árokba hajtott és felborult.

MTI

Többszörös karambol az M5-ösön

Többszörös karambol az M5-ösön

Az M5-ös autópályán több autó ütközött, a 85-ös úton árokba hajtott egy kocsi, mindkét úton korlátozás van.

hvg.hu

Hatalmas a dugó az M5-ösön, két kamion ütközött

Az M5-ös autópályán Kecskemétnél két kamion ütközött, ezért lezárták az utat és óriási dugó alakult ki.

hvg.hu

Hibázott egy sofőr az útfelújításnál, a fél M5-öst le kellett zárni

Egy tájékoztató tábla helyreállítása miatt lezárták az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalát a balástyai lehajtónál – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

MTI

Megindult a forgalom a baleset miatt lezárt M5-ös autópályán

Megindult a forgalom a baleset miatt lezárt M5-ös autópálya Kiskunfélegyházához közeli szakaszán, ahol szombat délben két személygépkocsi összeütközött és többen megsérültek - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

MTI
Hirdetés

Figyelem! Baleset miatt lezárás és terelés az M5-ösön

Egy karambol miatt lezárták Kiskunfélegyháza térségében lezárták a sztráda jobb pályatestét - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

hvg.hu

Meghalt valaki este az M5-ön, ketten megsérültek

Egy ember a helyszínen meghalt, ketten megsérültek, amikor egy személygépkocsi lesodródott az útról és fának ütközött szerda este az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében – közölte a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

MTI

Kigyulladt egy kamion az M5-ön, mindenkit letereltek a pályáról

Kigyulladt egy kamion az M5-ös autópályán Kistelek közelében szombat délelőtt, a sztráda Szeged felé vezető oldalát átmenetileg lezárták – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

MTI
Hirdetés

Több kilométeres sorok az M7-esen és az M5-ösön

Több kilométeres sorok az M7-esen és az M5-ösön

Az M5-ös autópályán munkavégzés, az M7-esen baleset okoz több kilométeres torlódást – közölte pénteken fél hatkor az Útinform.

hvg.hu

Teherautó gázolt halálra egy férfit az M5-ösön

Halálra gázolt egy férfit egy teherautó szerdára virradóra az M5-ös autópályán – közölte a rendőrség honlapján.

MTI

Terelés várja holnap az M5-ösön a Szeged felől érkezőket

Burkolatjavítási munkák miatt forgalomkorlátozás lesz kedden az M0-s autóút és az M5-ös autópálya gyáli csomópontjában, az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

MTI

Felüljárót rongált meg egy tréler az M5-ösön

Torlódik a forgalom az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán Újhartyánnál, ahol egy tréler megrongálta a sztráda fölött átívelő felüljáró hídszerkezetét hétfő délelőtt – közölte a rendőrség.

MTI

Baleset miatt nem lehet az M5-ösre hajtani az M0-ás felől

A baleset miatt az M0-s autóút felől érkezők nem hajthatnak fel az M5-ösre Röszke felé - közölte a katasztrófavédelem.

hvg.hu

Két kamion rohant egymásba az M5-ösön Budapest felé

A főváros felé vezető oldalon az inárcsi pihenő közelében történ baleset környéken, a 37-es kilométer térségében csak egy sávon halad a forgalom, ezért csaknem három kilométeres torlódás alakult ki az M5-ösön.

MTI
Hirdetés
12313

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X