hvg.hu Itthon

Bedugult az M5-ös autópálya Budapest felé

Az M5-ös autópályán a Budapest felé vezető oldalon a 129-es km-nél, egy kamion átszakította a szalagkorlátot. A műszaki mentés még tart, ezért mindkét oldalon lezárták a belső sávot.

MTI / hvg.hu Hírek

Kettészakadt egy autó az M5-ös bevezetőjén – fotók

A hírek szerint életben maradt a vezetője annak az autónak, amely lámpaoszlopnak ütközött, majd kettészakadt az M5-ös autópálya fővárosi szakaszán vasárnap éjszaka. A sofőr állapotáról egyelőre nincs hír. Az autó maradványairól sokkoló fotók készültek a helyszínen.

hvg.hu/MTI Közlekedés

Mindent letarolt egy kamion az M5-ön

Nagy pusztítást okozott az a kamion, ami az M5-ös autópáláyn ütközött egy személyautóval, majd az útelválasztót letarolva a forgalomban szemben állt meg.

hvg.hu Gazdaság

Az M5-ös megépülése óta visszaesett a szegedi gazdaság

Az M5-ös autópálya megépülése távolról sem hozott gazdasági fellendülést Csongrád megyében és Szegeden. Egy egyetemi összefoglaló szerint a térségben is inkább a közmunka tartja országos szinten a munkanélküliséget, a piaci állások száma csökkent, ráadásul az autópálya miatt a főváros és környékén működő cégek könnyebben elérik a térséget, így kiszorítva a helyieket a piacon, illetve feleslegessé teszik a befektetéseket.

hvg.hu Közlekedés

Baleset az M1-M7-esen, és az M5-ösön is

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó Budapest XI. kerületében, az M1-M7-es autópálya fővárosba vezető pályaoldalán – közölte a katasztrófavédelem. Az M5-ösön Budapest felé ugyancsak baleset történt.

MTI Itthon

Halálos baleset történt az M5-ösön

Meghalt egy ember, amikor vasárnap reggel egy kamion és egy kisteherautó összeütközött az M5-ös autópálya 74. kilométerénél. A főváros felé vezető oldalt a helyszínelés idejére teljesen lezárták.

1 2 3 4 5 6 7
15
A címlapról ajánljuk