Balesetet okozott egy menekülő embercsempész az M5-ön

Nyolc sérültje van annak az autóbalesetnek, melyet egy menekülni akaró szerb embercsempész okozott az M5-ös autópályán.

Baleset történt az M5-ösön

Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M5-ös és M0-s gyáli csomópontjánál.

hvg.hu

Mindent letarolt egy kamion az M5-ön

Mindent letarolt egy kamion az M5-ön

Nagy pusztítást okozott az a kamion, ami az M5-ös autópáláyn ütközött egy személyautóval, majd az útelválasztót letarolva a forgalomban szemben állt meg.

Több kilométeres a dugó az M0-án, de megindult a forgalom

Megcsúszott és keresztbe fordult az M0-s autóút Szeged felé vezető oldalán Ecser térségében egy kamion, emiatt nagy dugó alakult ki - közölte a katasztrófavédelem, az Útinform és a rendőrség szerda délután.

Az M5-ös megépülése óta visszaesett a szegedi gazdaság

Az M5-ös megépülése óta visszaesett a szegedi gazdaság

Az M5-ös autópálya megépülése távolról sem hozott gazdasági fellendülést Csongrád megyében és Szegeden. Egy egyetemi összefoglaló szerint a térségben is inkább a közmunka tartja országos szinten a munkanélküliséget, a piaci állások száma csökkent, ráadásul az autópálya miatt a főváros és környékén működő cégek könnyebben elérik a térséget, így kiszorítva a helyieket a piacon, illetve feleslegessé teszik a befektetéseket.

Karambolok miatt torlódik az M5-ös Pest megyében Szeged felé

Három baleset is történt az M5-ös autópálya Pest megyei szakaszán, a Szeged felé vezető oldalon szerda délután. Senki nem sérült meg, de torlódásra lehet számítani – közölte a rendőrség.

hvg.hu

Meghalt egy ember az M5-ösön hajnalban

Az autópálya 32. kilométerénél egy személygépkocsi elgázolt egy gyalogost, aki belehalt sérüléseibe.

Újabb baleset volt az M5-ösön

A baleset a 136-os kilométernél, a Szeged felé vezető oldalon történt az M5-ösön.

hvg.hu

Baleset az M1-M7-esen, és az M5-ösön is

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó Budapest XI. kerületében, az M1-M7-es autópálya fővárosba vezető pályaoldalán – közölte a katasztrófavédelem. Az M5-ösön Budapest felé ugyancsak baleset történt.

Halálos baleset történt az M5-ösön

Meghalt egy ember, amikor vasárnap reggel egy kamion és egy kisteherautó összeütközött az M5-ös autópálya 74. kilométerénél. A főváros felé vezető oldalt a helyszínelés idejére teljesen lezárták.

MTI

Legalább 4 jármű csattant az M5-ös bevezetőjén, köztük egy mentő

Több autó és egy mentő is összeütközött az M5-ös autópálya fővárosi, bevezető szakaszán reggel, négyen megsérültek – közölte a rendőrség, a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat.

Kamionok ütköztek az M5-ön, hatalmas a torlódás

Kamionok ütköztek az M5-ön, hatalmas a torlódás

Két kamion ütközött össze szerda délután az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán Ócsa előtt, a környéken öt kilométeres a kocsisor.

MTI

Baleset történt az M5-ösön

Korlátnak hajtott egy kocsi az M5-ösön, a helyszínen csak egy sáv járható.

hvg.hu

Kilométereken keresztül torlódik a forgalom az M0-son

Kilométereken keresztül torlódik a forgalom az M0-son

A baleset az M1-es autópálya felől az M3-as felé vezető oldalon, közvetlenül az M5-ös csomópontja előtt történt, több kamion szenvedett balesetet.

MTI

Karambolozó teherautók miatt zárták le az M5-öst Inárcsnál Budapest felé

Három teherautó ütközött össze szerda délelőtt az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Inárcs közelében. A balesetben egy ember megsérült, teljes volt az útzár egy ideig.

MTI

Négyes karambol történt az M5-ön, a fél pályát lezárták

Négy jármű ütközött össze hétfő délután az M5-ön, ketten megsérültek.

hvg.hu

Le-lezárja a rendőrség az M5-öst a határnál

A rendőrség vaskordonokkal időről időre lezárja az M5-ös autópálya mindkét oldalát a magyar, illetve a szerb határellenőrzési pont közötti területen, amíg a határ szerb oldalán táborozó menekülteket átirányítják a határátkelő előtt az áteresztő pontra - tapasztalta az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója kedd délelőtt.

MTI

A kutya sem jár az M6-oson, 110 százalékos az M7-es Budapestnél – így használjuk autópályáinkat

A kutya sem jár az M6-oson, 110 százalékos az M7-es Budapestnél – így használjuk autópályáinkat

Gyakran érzi, hogy alig halad a tömegben az M7-es bevezetőjén, az M6-oson meg mintha vége lenne a civilizációnak, mindenki elköltözött volna, csak Önnek nem szóltak. Itt vannak a hivatalos statisztikák autópályáink kihasználtságáról.

hvg.hu

Éjjel óriási razzia indult az M5-ön, kilométeres volt a dugó

Éjjel óriási razzia indult az M5-ön, kilométeres volt a dugó

Kilométeres sor torlódott fel csütörtök hajnalban az M5-ös Budapest felé vezető oldalán, mert a magyar rendőrök az osztrák példát követve nagyszabású razziába kezdtek – írta a delmagyar.hu.

hvg.hu

Baleset miatt van dugó az M5-ösön Hernádnál Pest felé

Torlódás alakult ki az M5-ös autópálya 48-es kilométerénél a Budapest felé vezető oldalon, Hernád közelében szombat délután, ahol összeütközött két autó – közölte a rendőrség.

MTI
12315

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X