hvg.hu Közlekedés

Tömegbalesetet szimuláltak az M6-os alagútjában - videó

Több gépkocsi és egy autóbusz ütközött össze október 12-én este az M6-os autópálya „C” alagútjában - a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság által szervezett gyakorlat forgatókönyve szerint. A gyakorlaton a tűzoltók mellett az autópálya-alagutak kezelője, biztonsági tisztje és diszpécserei, a rendőrség és a mentőszolgálat munkatársai is tesztelhették tudásukat.

MTI Közlekedés

Halálos baleset miatt lezárták az M6-ost

Kisteherautó és kamion karambolozott Paksnál, a kisebbik jármű sofőrje meghalt, utasa megsérült. A sztráda Pécs felé vezető oldalát teljes szélességben lezárták. Az útlezárást biztosító rendőrautónak is nekimentek.

hvg.hu Közlekedés

Az M6-oson gázoltak el egy nőt

Egyelőre nem tudni, hogy van az a nő, akit kamion ütött el Baracs közelében. A sztráda Budapest felé vezető oldalát teljes szélességben lezárták.

MTI Közlekedés

Kigyulladt egy autó az M6-oson

A műszaki mentés idején a rendőrök a forgalmat a 6-os főútra terelik a ráckeresztúri kihajtónál. Az autópályára Százhalombattánál lehet visszatérni.

hvg.hu Közlekedés

Négy év múlva a horvát határig érhet az M6-os és az M60-as

Legkésőbb 2018-ig átadhatják az M6-os és az M60-as autópálya horvát határig vezető részeit – ezt ígérte a napokban a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára. Fónagy János szerint 120-150 milliárd forintból építhetik meg a hiányzó sztrádaszakaszokat, az előkészületek egy részét már elkezdték – olvasható a Dunántúli Napló oldalán.

hvg.hu Autó

Fotók: Elképesztő dolgok történtek éjszaka az M6-os alagútjában

Azt szimulálták, hogy mi történik akkor, ha az autópálya egyik alagútjában egy nagy mennyiségű veszélyes anyagot szállító tartálykocsi a vezető rosszulléte miatt az alagút falának hajt, amelynek következtében több gépjármű is összeütközik, a veszélyes anyag pedig szivárogni kezd.

hvg.hu Közlekedés

Több kilométeres a dugó az M6-oson

Kigyulladt egy műfüvet szállító kamion az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán, ezért Ráckeresztúrnál négy kilométer hosszú kocsisor torlódott fel. Egy sávon már megindult a forgalom.

1 2

A címlapról ajánljuk
Gender-ügy: mindig kell egy ellenség

Gender-ügy: mindig kell egy ellenség

A Nemzeti Együttműködés Rendszerének kilencedik évére kevés olyan terület maradt, ahol nem jelent meg és kezdett saját képére formálni mindent a hatalom, most azonban oda is megérkezett a fiatal harci hév. Ez a hvg.hu heti politikai összefoglalója.