hvg.hu Én és a Cégem

Új bizniszbe kezd az MLM magyarországi nagyasszonya

Kósa Erika eladta 2012-ben alapított cégét, a Consequit Alkusz Kft-t, és új vállalkozást indít. Az MLM-rendszerű Brokernettel az ország egyik leggazdagabbá vált asszonya üzleti tudását és tapasztalatait szeretné minél több embernek továbbadni.

hvg.hu/Index Itthon

Vona hátrányos MLM-üzletbe vonhatta az ügyfeleket

A Jobbik pártelnöke két évig oktatásszervezőként dolgozott a hatóságok által később betiltott 2F Iskolánál. Az MLM vállalkozás módszereivel több ügyfélel hátrányos szerződést kötött, a ki nem fizetett tanfolyamok miatt autókat is lefoglaltak - írja az Index.hu.

hvg.hu Vállalkozás

Imádják a magyar celebek az MLM-et, de buknak is vele

Bálint Antóniához hasonlóan több magyar celeb is bukott pénzt abban a hálózatépítő vállalkozásban, ami jogtalanul dobott piacra kötvényeket. Több más híresség is MLM-mel szerez mellékest, de nem ezzel a céggel – írja a Velvet.

MTI Vállalkozás

Kiszolgáltatott családokat vernek át folyamatosan

Tovább szigorítanák a vásárlói közösségek működését a fogyasztóvédők – írja a csütörtöki Magyar Nemzet. A csoportok azzal verik át a kiszolgáltatott anyagi helyzetben lévő családokat, hogy hirdetéseikben azt sugallják, a csatlakozó tagok könnyen, gyorsan készpénzes hitelhez jutnak.

hvg.hu Kult

Kiderült, hová tűnt Kósa L. Adolf

Több mint tíz évvel ezelőtt még Ámor földi helytartójaként ismerhettük Kósa L. Adolfot a képernyőről, a váltás után viszont üzletemberként, az MLM-ből gazdagodott meg - mondta el az exműsorvezető a Blikk TV-nek.

MTI Gazdaság

A PSZÁF kiemelten figyeli az életbiztosítások mlm-értékesítését

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete kiemelten figyeli, hogy az életbiztosításoknál egyre gyakrabban tapasztalt mlm (multi level marketing) értékesítési módszert alkalmazók nem sértik-e meg a fogyasztói tájékoztatásra vonatkozó előírásokat, a jogszabálysértőkkel szemben pedig "kiemelt súllyal" fog fellépni – írja a PSZÁF legfrissebb hírlevelében.

hvg.hu Gazdaság

Homályos hátterű törzsvásárlói szervezet

A pontgyűjtő vevőket meggazdagodással, termékpartnereit reklámköltségeik megspórolásával próbálja magához édesgetni a ScienNet. Az egyik leghomályosabb hátterű törzsvásárlói szervezetről a csütörtöki HVG ír.

hvg.hu Tech

Csak a pénzt viszi a netes kamu IQ-teszt

Lánclevelekben és különféle weboldalokon hirdetik a „nagy európai IQ-bajnokságot”, amelynek révén az üzemeltetők szerint kiderülhet, melyik európai ország polgárai a legintelligensebbek. A nagy versengés mögött azonban egyszerű haszonszerzés áll.


A címlapról ajánljuk