Dercsényi Dávid Itthon

Mennyire sikeres az MLSZ? Újabb igazi magyaros történet

Az andorrai meccsel megszégyenült Bernd Storck kukoricára térdepeltetése előtt érdemes kicsit körülnézni eredményességi szempontból is az MLSZ-nél. Csányi Sándor 2013-ban úgy látta, az elkövetkezendő négy évben rendezett 32 nemzetközi eseményből hatra kellene kijutni. De mit jelent ez a 32 fociesemény? A strandfoci- vagy a futsalválogatott versenyeit is beleértette? És az utánpótlás-korosztályok mindegyikét a férfiaknál és a nőknél is?

MTI Sport

Csányi Sándor bekerült a FIFA tanácsába

Csányi Sándort, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökét beválasztották a nemzetközi szövetség (FIFA) tanácsába az európai szövetség (UEFA) Helsinkiben zajló kongresszusán.

MTI Sport

A Fradi kirúgatná Kassait a meccseiről

Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója arra utalt, hogy a legismertebb magyar futballbíró utazik a Fradi játékosaira. A bíró stílusával, arroganciájával is indokolta a döntést.

MTI Sport

Kifizetik a szurkolók a Honvéd 200 ezres büntetését

A Budapest Honvéd szurkolói felajánlották, hogy kifizetik azt a 200 ezer forintos büntetést, amelyet a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) szabott ki a klubra csütörtökön - mondta George F. Hemingway, a kispesti egyesület tulajdonosa a köztévé sportcsatornáján.

hvg.hu Sport

Elég volt két kis varázslat: hozta a kötelezőt a magyar válogatott

Lettország ellen játszotta harmadik világbajnoki selejtezőjét a magyar csapat, és sikerült javítani a Svájc elleni vereség után, hiszen Gyurcsó és Szalai góljával végül 2-0-ás győzelmet arattak Rigában. Ezzel első győzelmüket szerezték Dzsudzsákék a Vb-selejtezők során.

hvg.hu Sport

Dzsudzsákék a dalai lámával fotózkodtak Rigában

A magyar válogatott hétfő este játszik világbajnoki selejtezőt Lettországgal, és az Instagramra posztolt képek tanúsága szerint a meccs előtt a dalai lámával is összefutottak a játékosok.

1 2 3 4 5 6 7
24
A címlapról ajánljuk