hvg.hu Sport

Nagy Dominik szerint Storck nem mondott igazat

Kedden kirúghatják a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, a Legia Warszawa magyar középpályása pedig interjút adott a köztévében, amiben van egy furcsaság.

hvg.hu Sport

Jövő kedden eldőlhet Bernd Storck sorsa

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) jövő hét kedden értékeli a világbajnoki selejtezősorozatot, amelyet a Feröer-szigetek 1-0-ás legyőzésével a harmadik helyen zárt Bernd Storck együttese.

Mizsur András Itthon

Kiderítettük, miért mondott csődöt a Pancho Aréna világítása

A felcsúti "ékszerdobozban" két külön rendszer biztosítja az áramot a világításhoz, a múlt hét vasárnapi vihar azonban még ezen is kifogott, és az áramszünet miatt félbe kellett szakítani a Videoton–Fradi rangadót. Más NB I-es klubnál viszont magabiztosan állították: náluk maximum katasztrófahelyzetben történhet meg olyan blama, mint a Pancho Arénában.

Dercsényi Dávid - Mizsur András Itthon

Magyar foci: az elégetett milliárdok ellenére előz minket Albánia és Macedónia

Csütörtök este újabb brutális sallert kapott az állami pénzekkel zsírosan tartott magyar foci. A Videoton kiesésével újfent bebizonyosodott, hogy egy pazarló, visszás és eredménytelen rendszert épített ki az Orbán-kormány. Mindeközben az olyan korábban lesajnált országok is megelőzték Magyarországot, mint Albánia vagy Macedónia. Orbán Viktor szerint viszont számunkra ez az élet.

Dercsényi Dávid Itthon

Mennyire sikeres az MLSZ? Újabb igazi magyaros történet

Az andorrai meccsel megszégyenült Bernd Storck kukoricára térdepeltetése előtt érdemes kicsit körülnézni eredményességi szempontból is az MLSZ-nél. Csányi Sándor 2013-ban úgy látta, az elkövetkezendő négy évben rendezett 32 nemzetközi eseményből hatra kellene kijutni. De mit jelent ez a 32 fociesemény? A strandfoci- vagy a futsalválogatott versenyeit is beleértette? És az utánpótlás-korosztályok mindegyikét a férfiaknál és a nőknél is?

1 2 3 4 5 6 7
24

A címlapról ajánljuk