MTI Sport

MLSZ-fegyelmi: mérsékelték a Ferencváros büntetését

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága 500 ezerről 300 ezer forintra mérsékelte kedden a Ferencváros büntetését, melyet a vendégszurkolók rendzavarása miatt szabott ki november 9-én, a fővárosi csapat zalaegerszegi mérkőzése után.

MTI Sport

MLSZ: négy klub kapott pénzbüntetést

Négy klub, a Siófok, az Újpest, a Ferencváros és a Budapest Honvéd kapott pénzbüntetést a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának keddi döntése nyomán.

MTI Sport

MLSZ-fegyelmi: Hrepka eltiltása, fizet a Videoton

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a hétvégi fordulóban kiállított Hrepka Ádámot, a Vasas csatárát három mérkőzésre tiltotta el, míg a második helyen álló Videoton csapatát 600 ezer forintra büntette meg szurkolóinak rendzavarásai miatt.

hvg.hu Sport

Hárommeccses eltiltás a Fradi védőjének

Három mérkőzésre eltiltotta Rafa Wolfe-ot a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén, mivel a Ferencváros védője szombaton a Pápa elleni bajnoki mérkőzésen sérülést okozott Vadims Zulevsnek, a hazaiak futballistájának.

Sport

Csertőit év végéig eltiltották

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága első fokon év végéig eltiltotta Csertői Aurélt, a Soproni Ligában szereplő Szombathelyi Haladás vezetőedzőjét. Erről a klub hivatalos honlapja számolt be.

MTI Sport

Egymillió forintos büntetés az FTC-nek

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága szurkolói rendbontások miatt összesen egymillió forintra büntette meg a Ferencvárosi TC-t.

MTI Sport

MLSZ-fegyelmi: két hónapra eltiltották Tóth Andrást

Kéthónapos eltiltást kapott Tóth András, a Vasas védője a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságától, mert a Vecsés elleni felkészülési mérkőzésen szándékosan arcon fejelte ellenfelét, Lukács Bálintot, aki orrcsonttörést szenvedett


A címlapról ajánljuk