Tóth Richárd Itthon

A Fidesz legyőzhető, de ezt ne a baloldaltól várjuk

Tizenkét évig kőbe volt vésve, hogy Orbán Viktort nem lehet legyőzni. A 2006. őszi önkormányzati választás óta tartott győzelmi szériája, azóta nem kapott olyan pofont a Fidesz, mint vasárnap Hódmezővásárhelyen. Ráadásul hazai pályán, egy jobboldali fellegvárban kapott ki. Nem árt azonban tudni, hogy a győzelem nem a baloldalé.

hvg.hu Itthon

Karácsony: "Legyen április 8-án az egész ország Hódmezővásárhely!"

Le kell váltani az ország legszervezettebb kisebbségét a Fideszt az MSZP-Párbeszéd szerint, az apátia falát sikerült áttörni. Aki 2022-re játszik, annak nincs keresnivalója a pártszövetség által szervezett március 15-i ünneplésen. Az eddig külön indulásról beszélő demokratikus ellenzéki pártoknak változtatniuk kéne a stratégiájukon. A Jobbikkal nem lesz szervezett együttműködés, erről beszélni akadémikus kérdés "a mai napon még".

hvg.hu Itthon

Bokros üzeni: van olyan ajánlat, amiért visszalép

31 helyen állíthat jelöltet a Bokros Lajos vezette Modern Magyarország Mozgalom, köztük több olyan körzetben, ahol a baloldali győzelmet veszélyeztetik. Bokros Lajos azt mondja, mindenki ott indul, ahol akar, de azért egy "tisztességes megállapodás lehetőségét" nem zárják ki.

1 2 3 4 5 6 7
311

A címlapról ajánljuk
Újra meg kell tanulnunk jól aludni

Újra meg kell tanulnunk jól aludni

Minden második magyar ember elégedetlen azzal az időmennyiséggel, amit az alvásra fordít, az alvásidőnek pedig általában csupán a fele telik igazi regenerálódással. A 21. századi ember életmódja nem éppen alvásbarát.