Tóth Richárd Itthon

"A Fidesz azért nem vitázik, mert tud számolni"

Gulyás Márton mozgalma fogta magát, néhány egyéni választókerületben méréseket végez és rendezvényeket tart, hogy kiderüljön, ki a legesélyesebb jelölt áprilisban. A Fidesz nem vesz részt a fórumokon, az együttes Baranyi Krisztina szerint nem azért, mert félnek. Ő egyébként parkolóóránként bontaná le a Fidesz rendszerét, jelentsen ez a helyi botrányra utaláson túl bármit. A Cigánypárt jelöltje pedig úgy vett részt a Közös Ország Mozgalom fórumán, hogy nem is hívták.

hvg.hu Itthon

Szél Bernadett: Márciusig bármi törtéhet

Nem hisz az összefogásban, de márciusig bármikor összehívható egy kongresszus, amely úgy dönthet, visszalépnek valamelyik ellenzéki jelölt javára. Állítja, az ellenzéki pártokat eddig nem támadta - de már ebben az interjúban sem folytatja ezt a gyakorlatot.

hvg.hu Itthon

Hiller: Az MSZP nélkül nincs kormányváltás, a Jobbikkal nincs együttműködés

Az MSZP választmányi elnöke, mivel már nincs szocialista bojkott a kormánypárti média ellen, interjút adott a Magyar Időknek, ami hosszú, de legalább erőteljesen hámozni kell belőle az érdemi részeket. Például azt, hogy szövetségi politika nincs a Jobbik és az MSZP között, de azt nem tekinti szövetségi politikának, ha „az MSZP jelöl vagy támogat valakit, akit tőle függetlenül más párt is támogat a saját jogán”.

T. R. Itthon

Orbán hibájából nyílt egy ajtó Vonának régi önmagához

Sokan kételkedtek abban, mennyire őszinte Vona és a Jobbik cukisodása, egy azonban biztos: csak mérsékelten volt eredményes. Az Orbánék által egy év alatt befogadott 1300 menekült most kaput nyitott a Jobbik elnökének pártja régi énjéhez. Közben a kormánysajtó már az LMP-re zúdított össztüzet. A szélárnyékba került MSZP elővette a nyugdíjtémát és nyitott a szélbalra. No és megszólalt Soros is. A hvg.hu heti politikai elemzése a lendületet kapó kampányról.

hvg.hu Itthon

Karácsony: "Nem vagyok pankrátor"

DrMáriás festményén a humanista Mike Tysonként jelent meg, időként pókerezik, és úgy az MSZP jelöltje, hogy nem akar belefolyni a párt ügyeibe Karácsony Gergely.

1
4 5 6 7 8
311

A címlapról ajánljuk