Hont András Itthon

Április 8-ról szóljon az ének

Április 8-a után április 9-e fog következni. Ezt nem árt hangsúlyozni, mert a tudósításokból és vitákból könnyen keletkezhet az a látszat, hogy most hétvégén virrad föl az a nap, amelyik megoldást hoz valamennyi köz-, de talán magánéleti nyavalyára is.

Gergely Márton - Tóth Richárd Itthon

Fülke: Amíg a kormánypárt butának nézi, az ellenzék az összes problémáját a választókkal oldaná meg

A választást megelőző utolsó Fülke adásban megpróbáltuk nem kimondani a pártok nevét, mert ugyan kampánycsend már nincs, de úgyis annyit hallotta mindenki az elmúlt hónapokban ezeket a szavakat. Azonban így is beszéltünk mozgósításról, részvételről, ködszurkálásról és a magyar választási rendszer egyik legnagyobb nonszenszéről.

Tóth Richárd Itthon

A választáson csak egy kérdés van: érték vagy érdek?

Mindenki, pártok és választók is attól félnek, hogy a szavazat, amit lead vagy kap, kárba veszik, ezért tippek százaival találkozunk, hogyan is kellene szavazni. A hvg.hu heti politikai elemzésében ebben a rengetegben vágunk rendet. Nem mondjuk meg, kire szavazzon, csak azt, milyen lehetőségei vannak.

Gergely Márton - Tóth Richárd Itthon

Szél Bernadett: Ha Orbán kifogná az aranyhalat, migrációs válságot kérne

Az LMP társelnöke és miniszterelnök-jelöltje szerint ha Orbán Viktor győz, vérszemet fog kapni, most pedig rasszista kampány zajlik. Szél Bernadett egy esetleges ellenzéki győzelmet követőn mégis előrehozott választásban gondolkodik, ugyanis a mostani felhozatalból senkivel sem tud koalíciót elképzelni. Nagyinterjú az LMP listavezetőjével.

hvg.hu Itthon

Kósa Lajos a parlamentben sem szereti, ha a csengeri ügyről kérdezik

Az MSZP-s Mesterházy Attila több mint tizenöt kérdést tett fel Kósa Lajosnak a „csengeri háztartásbeli” nő ügyével kapcsolatban, de a tárca nélküli miniszter nem akart hosszasan, egyenként vacakolni a válaszadással. Készített inkább egy „összefoglaló választ”.

hvg.hu Itthon

Olvad a Fidesz tábora

De így is toronymagasan vezet a Publicus szerint is. Az MSZP enyhén növekedett, ahogy a Jobbik is. Elkezdtek számháborút vívni a közvélemény-kutatók.

Tóth Richárd Itthon

Karácsony: Ha győzünk, nekem kell vezetni a kormányt

Egy asztalhoz ültek az ellenzék vezetői, hogy arról beszéljenek, legyőzhető-e a Fidesz. Fórumon az MSZP-Párbeszéd, a DK, az LMP, a Momentum és az Együtt politikusai. A választások előtt négy nappal ugyanis listavezetői, miniszterelnök-jelölti vitát szervezett a V18 csoport Magyarország jelenéről és jövőjéről.

1
4 5 6 7 8
318

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával