hvg.hu Itthon

Mégsem lesz Bud Spencer park, Tarlósék lesöpörték

Csalódás a javából: a Főpolgármesteri Hivatal egy fővárosi rendeletre hivatkozva közölte, elhunyt emberről leghamarabb a halála után 5 évvel lehet közterületet elnevezni, így jó időre el kell felejteni a III. kerületi Bud Spencer park tervét.

hvg.hu Itthon

Kétfarkú: Nyáron kezdjük az építkezést Felcsúton

A gyulaházi űrközpontra szánt 3 milliárd forint "természetesen kevés, de szerencsére tudjuk, hogy végül úgyis négyszer ennyibe fog kerülni, az nagyjából elég lesz" – mondta Kovács Gergely, a párt vezetője, aki előrehaladott tárgyalásokat folytatott saját űrprojektjükről a ganümédeszi és a szíriuszi kormánnyal.

hvg.hu Itthon

Kétfarkú menni Echo TV: a kutyapárt vezetője bevallotta, hogy Soros és Simicska szóvivője

Az Echo TV Napi Aktuális című műsorának péntek esti vendége Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt vezetője volt. Velkovics Vilmos riporter komoly, belemenős kérdéseinek hatására Kovács végül megtört, és bevallotta, hogy nemcsak Simicska Lajos, de Soros György szóvivője is. Elmondta, minél kevesebb aláírást próbáltak gyűjteni az olimpiai népszavazási kezdeményezéshez, és végtelenül szomorúak, hogy ilyen sok lett. De mit is tehetnének? A Kétfarkú nem azt csinálja, amit szeretne, hanem amit külföldről diktálnak neki - mondta.

hvg.hu Itthon

Fotó: elég nagy buli aláírni a Kétfarkú Kutyapárt olimpiás "strandjánál"

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt nemcsak plakátkampánnyal szállt be az olimpiaellenes aláírásgyűjtésbe, hanem humoros performanszokkal is megpróbálják napirenden tartani az ügyet. Szegeden például azért gyűjtenek aláírást a stranddá alakított pultoknál, hogy ott is aláírhassanak az olimpia ellen. Egyetlen hibája az akciónak, hogy sör helyett csak forró teát adnak ingyen.

hvg.hu Itthon

Nagyjából 55 ezer olimpiallenes aláírás gyűlt össze alig egy hét alatt

A tervek szerint csütörtökön összesítik az olimpiaellenes népszavazási kezdeményezéshez eddig összejött aláírásokat. A szervezőket segíti az is, hogy a Fővárosi Közgyűlés rendelete meglehetősen liberális, már ami az összegyűjtendő szignók számát illeti – írja a szerdai Magyar Nemzet.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával