Jakus Ibolya Itthon

Maradhat-e a közrádió elnöke?

Vallási közösségek, betegegyesületek és alig ismert civil szervezetek kurátorai dönthetik el, posztján maradhat-e a közrádiót talpra állító Such György, aki a pártdelegáltakból álló kuratóriumi elnökségtől zöld utat kapott.

MTI Itthon

Such: még semmi nem dőlt el

Such György szerint még semmi nem dőlt el azzal, hogy a Magyar Rádiót felügyelő kuratórium elnöksége keddi ülésén kétharmados többséggel az elnöki mandátumának meghosszabbítására tett javaslatot.

MTI Itthon

Meghosszabbítanák Such mandátumát

Such György elnöki mandátumának meghosszabbítására tett javaslatot a Magyar Rádió kuratóriumi elnökségének kétharmada kedden - közölte Rangos Katalin, a testület szocialista elnöke

HVG Gazdaság

Rádiózás frekvencia nélkül

Bár a frekvenciaengedély nélkül működő rádiók számára több műszaki megoldás is kínálkozik, ma még csupán az internet kecsegtet némi sikerrel. Ezt választotta a Sláger és a Magyar Rádió új műsora is.

hvg.hu Itthon

Such: a frekvenciacsere lett volna ésszerű

A Magyar Rádió (MR) által az év elején kért frekvenciacsere lett volna a legracionálisabb döntés - mondta az MTI-nek Such György, a közmédium elnöke szerdán, a két országos kereskedelmi rádiós jogosultság pályázatának lezárulta után.

Társadalom

Karinthy-gyűrű Kőhalminak

A HVG címlapjainak készítésében is közreműködő Kőhalmi Zoltán vehette át a Karinthy-gyűrűt. Az először 1975-ben kiosztott elismerést Such György, a Magyar Rádió elnöke adta át a díjazottnak.

MTI Itthon

A Rádió megtámadta kuratóriuma döntését

Bíróságon támadta meg a Magyar Rádió elnöke azt a kuratóriumi elnökségi döntést, amellyel a testület visszavonta a tavaly aláírt hitelkeret-szerződés aláírásához adott felhatalmazást.

MTI Itthon

Nem fogadták el a Magyar Rádió mérlegét

Nem fogadta el a Magyar Rádió (MR) tavalyi mérlegét a közmédiumot felügyelő közalapítvány kuratóriuma, amely június 4-én foglalkozik ismét a kérdéssel - közölte a tanácskozás után a testület vezetője.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk