MTI Gazdaság

Ennyiből fényezik külföldön Budapestet

Idén 1,9 milliárd, jövőre 3,8 milliárd forintot fordít a kormány Budapest nemzetközi városmarketing-kampányára – az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg.

hvg.hu Itthon

Index: Orbán volt angoltanára váltja Jeszenszky Gézát az oslói nagyköveti poszton

A keddi Magyar Közlönyben jelentették be hivatalosan, hogy Jeszenszky Géza már nem oslói nagykövet. Az Index szerint csak most találták meg az utódját, Sikó Annát, akiről a lap úgy tudja: korábban Orbán Viktort is tanította angolra, illetve a Fidesz hátországához tartozik. A friss közlönyben más nagykövetek kinevezését illetve visszahívását is bejelentették.

hvg.hu Itthon

Bevásárol szobrokból a kormány

Varga Imre szobrásztól vesznek több alkotást is, bár az általa készített Károlyi Mihály-szobrot elvitették a Kossuth térről.

MTI / hvg.hu Itthon

Hivatalos: L. Simon László már nem államtitkár

Áder János köztársasági elnök július 6-i hatállyal felmentette tisztségéből L. Simon Lászlót, a Miniszterelnökség kulturális örökségvédelemért és kiemelt kulturális beruházásokért felelős államtitkárát – olvasható a csütörtöki Magyar Közlönyben.

hvg.hu Itthon

Elrontották a Magyar Közlönyt? Az IM szerint a Kúria téved

A Kúria azt állítja, hogy egy 2015-ös szabálysértésekkel kapcsolatos törvénynél a Magyar Közlönyben nem az a változat jelent meg, amit a parlament végül elfogadott, de az Igazságügyi Minisztérium határozottan tagadja, hogy bármi ilyesmiről lenne szó.

MTI Gazdaság

Megmenti a kormány a Rác fürdő beruházóit

A keddi Magyar Közlönyben megjelent két rendelet értelmében a Rác Beruházó Befektető és Szolgáltató Kft-re, illetve a Rác Nosztalgia Beruházó és Szolgáltató Kft-re így a csődtörvény más paragrafusai vonatkoznak, egyebek mellett vagyonfelügyelőként a kormány által kijelölt, állami felszámoló jár el.

1 2 3 4 5 6 7
12
A címlapról ajánljuk