hvg.hu Gazdaság

Milliárdok sportberuházásokra: Szijjártó városában futsalcsarnok épül, Sesztákéban fedett focipálya

Két újabb, különféle sportcélú fejlesztési beruházásokra vonatkozó kormányhatározat jelent meg Magyar Közlönyben, amelyek alapján összesen csaknem 73 milliárd forintot ad ki az állam. Különösen jól jár Dunakeszi, ahol Szijjártó Péter szeret focizni, és Kisvárda, Seszták Miklós városa. Mészáros Lőrinc érdekeltségeihez is csorog némi pénz.

MTI Gazdaság

Ennyiből fényezik külföldön Budapestet

Idén 1,9 milliárd, jövőre 3,8 milliárd forintot fordít a kormány Budapest nemzetközi városmarketing-kampányára – az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg.

hvg.hu Itthon

Index: Orbán volt angoltanára váltja Jeszenszky Gézát az oslói nagyköveti poszton

A keddi Magyar Közlönyben jelentették be hivatalosan, hogy Jeszenszky Géza már nem oslói nagykövet. Az Index szerint csak most találták meg az utódját, Sikó Annát, akiről a lap úgy tudja: korábban Orbán Viktort is tanította angolra, illetve a Fidesz hátországához tartozik. A friss közlönyben más nagykövetek kinevezését illetve visszahívását is bejelentették.

hvg.hu Itthon

Bevásárol szobrokból a kormány

Varga Imre szobrásztól vesznek több alkotást is, bár az általa készített Károlyi Mihály-szobrot elvitették a Kossuth térről.

1 2 3 4 5 6 7
12
A címlapról ajánljuk