T. R. Itthon

Európának nincs válasza Orbán Viktorra?

Érdekes publicisztika jelent meg Spanyolország legnagyobb napilapjában, az El Paísban a katalán válságról, Lengyelországról, Magyarországról és a mindezt béna kacsaként néző Európai Unióról.

hvg.hu Élet+Stílus

Nem a méret volt a lényeg az első hazai szakállszépségversenyen

Budapesten tartották meg Magyarország első szakállszépségversenyét. A versenyen nem a szakáll hossza, hanem a kreativitás számított. Az eseményen jártunk, hogy megtudjuk, milyen a jó szakáll, melegít-e ennyi szőr, illetve mennyi munka van vele. A megmérettetést a Tattoo Majális szervezte. Videó.

hvg.hu Gazdaság

Kétharmada van Magyarországon a korrupciónak

Világszerte szemléletváltásra van szükség a korrupció visszaszorításához, globálisan a cégvezetők közel 40 százaléka szerint az üzleti életben gyakori jelenség a vállalati visszaélés. Magyarországon minden 5. válaszadó úgy véli, iparágában elterjedt gyakorlat a vesztegetés, ami felülmúlja mind a régiós országok, mind a fejlődő piacok átlagát - állapítja meg az EY legfrissebb, MTI-nek küldött globális felmérése.

hvg.hu Itthon

Szijjártó tajtékzott - parázs vita volt a LIBE-ben a magyar jelentésről

Nincs illiberális demokrácia, a Sargentini-jelentés nem elfogult - ilyen és ezeknek ellentmondó vélemények hangoztak el az EP LIBE bizottságában, amely nyílt vitát folytatott a Magyarországról szóló Sargentini-jelentésről. Szijjártó Péter koncepciós pert és teljes hazugságot emlegetett a jelentéssel szemben. De Gál Kinga Fidesz-képviselő is emelt hangon szólalt fel, valamint Morvai Krisztina is. Szijjártót pedig rendreutasította Moraes LIBE-elnök a tiszteletlen hangnem miatt.

Világ

Európa egyre megosztottabb, Magyarország még inkább

Az európai polgárok többsége úgy véli, országuk jobban megosztott, mint tíz évvel ezelőtt volt, s közel felük véli úgy, hogy társadalmuk egyre kevésbé toleráns. A magyarok többsége szerint az országban nagyon komoly különbségek alakultak ki az egyes rétegek között.

Németh András Vállalkozás

Így csinálják a jók – az YPO innovációs csúcstalálkozója Budapesten

Az innováció a jövőbeli üzleti siker kulcsa, s bár a múlthoz hasonlóan a most is sok magyar találmány segíti az embereket, a viszonylag kisméretű magyar gazdaságnak komoly kihívást jelent a globális versenyben való helytállás. A vállalatvezetőket tömörítő nemzetközi szervezet, a Young Presidents Organization (YPO) május 10-11-ei budapesti innovációs csúcstalálkozóján a legjobban teljesítő cégek mutatkoznak be.

Világ

Oroszország tapsol Orbán győzelmének

Önállóság, pragmatizmus, EU-szkepticizmus és szakítás a megfoghatatlan összeurópai értékekkel – ezekkel a szavakkal értékelik Oroszországban a Fidesz választási győzelmét. A moszkvai hatalom nagy örömmel fogadta a magyarországi eredményeket, s azt is, hogy most már könnyebb lesz megszabadulni a sorosistáktól.

1 2 3 4 5 6 7
126

A címlapról ajánljuk