Konok Péter Itthon

Konok Péter: Hüje, aki olvas

Ennyire tudás- és kultúraellenes, nyíltan és büszkén barbár kormányzata a XVIII. század közepe óta nem volt Magyarországnak. Konok Péter történész írása.

HVG Gazdaság

HVG: Ruszkik idehaza

Szakértők úgy vélik, egy szűk csoportnak áll érdekében az irracionális barátság fenntartása Oroszországgal, mivel az ország egésze nem húz ebből hasznot – írja a HVG hetilap.

(Nincs szerző kiválasztva) Gazdaság

Nemzeti konzultáció orosz kóddal

Orosz kód fut a kormány nemzeti konzultációs oldalán – írja a 444.hu. Olyan internetes cég, a Yandex méri a kattintásokat, amely korábban átadta az orosz titkosszolgálatnak azok adatait, akik a Yandexen keresztül támogatták pénzzel az ellenzéki Alekszej Navalnijt.

hvg.hu Sport

Mi lesz a feladata a „magyar futball és a Puskás-ügyek hivatalos nagykövetének?

A legjobb futballistáink, beleértve Puskás Ferencet is mostanáig sikerrel vitték Magyarország jó hírét a világban, ezt a munkát fogja Szöllősi György folytatni – ezzel indokolta Szijjártó péter külgazdasági és külügyminiszter azt, hogy a Nemzeti Sport főszerkesztőjét „a magyar futball és a Puskás-ügyek hivatalos nagykövetének jelölte. A jelölést már jóvá is hagyta Áder János államfő, így a zsurnaliszta már nagyköveti rangban főszerkesztheti Orbán Viktor miniszterelnök kedvenc lapját.

Dercsényi Dávid Itthon

Egy menedékkérő Magyarországon: "El akartak minket pusztítani"

Eljött Kamerunból, mert féltette identitását – Magyarországon az életét is féltette. Csak dolgozni és tanulni szeretne, de már 2014 óta pingpongoznak vele a hatóságok. Megjárta a körmendi sátortábort a legnagyobb mínuszok idején. A magyarok szerinte nem szeretnek azokkal beszélgetni, aki máshogy néz ki, mint ők. Egy menedékkérővel beszélgettünk.

G. M. Sport

Orbán Viktor vereségén a NOB-elnök is hatalmasat bukott

Szerda este nem csak a budapesti olimpiai álomnak vetett véget Orbán Viktor, hanem az is kiderült: az elmúlt húsz évben a 6,5 milliós Madrid marad a "legkisebb" város, amely a kandidálás utolsó köréig eljut. Thomas Bach NOB-elnök reformjai is elszállhattak Budapesten.

MTI Autó

Hol ne vegyünk ma levegőt a szennyezés miatt?

Az ország keleti felében ismét nőtt a légszennyezettség, két településen veszélyesnek, hat helyen egészségtelennek minősítette a levegőt a magas szállópor-koncentráció miatt az Országos Közegészségügyi Központ (OKK) vasárnap.

1 2 3 4 5 6 7
118
A címlapról ajánljuk