hvg.hu Nagyítás

A hazai divat hétvégéje

Az idén kilencedik alkalommal megrendezett Marie Claire Fashion Days a legjobb mintát mutatja a hazai divattervezők munkáiból. A háromnapos eseményen 29 hazai márka és 15 szponzor bemutatóját több mint 6000 résztvevő tekintette meg. A Várkert Bazár kifutóján olyan már jól ismert nevek, mint a Romani, Katti Zoób, Nora Sarman vagy a Tomcsanyi kollekciója mellett a fiatal, de annál ígéretesebb márkák is bemutatták a 2018-as tavaszi-nyári darabjaikat. A show-kat hosszas szervezés és lázas, színfalak mögötti munka előzte meg, a backstage-ek világa pedig számos érdekességet rejt magában.

hvg.hu Plázs

Újabb Photoshop-pofon: levágták Katalin hercegnő testét

A divatmagazinok évek óta próbálkoznak azzal, hogy címlapjukra megnyerjék Kate Middleton cambridge-i hercegnőt. A dél-afrikai Marie Claire nem várt tovább: egy feltűnően manipulált borítóval próbálnak kitűnni a divatháborúban.

hvg.hu Plázs

Négy veszélyes diéta, amit ne kövessünk

Sok őrültségre vagyunk képesek, ha úgy gondoljuk, egészségesebbek, fittebbek, netán karcsúbbak leszünk, ha egy adott életmódot követünk. Pedig a divatos irányzatok olykor veszélyeket rejtenek, különösen, ha meggondolatlanul követjük őket. Négy veszélyes étrend következik a francia Marie Claire szerint.


A címlapról ajánljuk