Gergely Zsófia Itthon

Stresszelnek és tiltanak: Youtube-para Mészáros Lőrinc lapjainál

Egyetlen online vagy print lapjukban sem jelenhet meg pártpolitikai hirdetés a kampány alatt, ezért nagyon kell vigyázni például a Youtube-videókkal – ilyen figyelmeztetés ment körbe a Mediaworks lapjainál. A hvg.hu birtokába került levélben fokozott odafigyelésre kérik a kollégákat, nehogy a felcsúti médiaguru portfóliójába mondjuk egy ártalmatlannak tűnő videóval „kontrollálhatatlanul” beszivárogjon politikai reklám.

hvg.hu Itthon

Jogsértően működött a Népszabadságot bezáró Mediaworks

A TASZ által indított eljárásban Fővárosi Törvényszék Cégbírósága kimondta, hogy jogsértő volt a Népszabadságot bezáró Mediaworks Hungary Zrt. működése, mivel a társaság nem biztosította a munkavállalók képviseletét a társaság felügyelőbizottságában. A felügyelőbizottság volt az a szerv, amelyik a Népszabadság bezárásáról döntött.

Tóth Richárd Itthon

"Ez nem sajtószabadság, de nem diktatúra"

Épp egy évvel ezelőtt zárták be a Népszabadságot. Mára nincs olyan szegmense a nyilvánosságnak, ahol ne lenne érzékelhető a kormányzati túlsúly. És senki nem tudja megmondani, hol a folyamat vége.

Hamvay Péter Itthon

Megmentett Népszabadság

Tucatnyi közgyűjtemény több millió oldalnyi dokumentuma, térképek, fotók érhetők el az Arcanum adatbázisában, így a megszüntetett Népszabadság archívuma is.

1 2

A címlapról ajánljuk