MTI Tech

Tönkrement a Megaupload atyja, Kim Dotcom

Tönkrement a három éve tartó jogi csatározásban Kim Dotcom, a Megaupload.com nevű, korábban nagyon népszerű fájlcserélő internetes oldal alapítója, aki attól tart, hogy emiatt ki fogják adni az Egyesült Államoknak, ahol csalással és szerzői jogok megsértésével vádolják.

hvg.hu Tech

Törölték a MegaUploadon tárolt adatokat

Megunta a tétlenséget, így törölte a továbbra is zárolás alatt lévő MegaUploadra feltöltött adatok jelentős részét az egyik tárhelyszolgáltató.

hvg.hu Tech

Jön a feltörhetetlen e-mail szolgáltatás

A fájlmegosztás világából ismerhető Kim Dotcom szerint nagy szüksége van az internetezőknek manapság egy feltörhetetlen titkosítású e-mail szolgáltatásra, mert lépten-nyomon lehallgatják az online kommunikációjukat.

hvg.hu Tech

Így is gyorsíthatja a letöltéseket

A hajdanvolt Megaupload utódja nemcsak ingyenes, és nemcsak kellően nagy tárhelyet kínál, hanem még a letöltések gyorsításában is segít.

hvg.hu Tech

Így él a milliárdos Kim Dotcom

A Megaupload bezárása után egy évvel a MEGA fájlmegosztóval ismét nagyon alakító Kim Dotcom otthonában fogadta a BBC riporterét.

hvg.hu Tech

50 GB-nyi ingyen tárhellyel tér vissza a Megaupload

Holnap megnyitja virtuális kapuit az Egyesült Államokban a sokat vitatott fájlmegosztó, a Megaupload utódja, a Megaupload 2, amelyet csak MEGA-nak fognak hívni, s némileg különbözik is elődjétől.

hvg.hu Tech

Szélsebes internetet ígér a fenegyerek

Kim Dotcom ezúttal nem sokat támadott fájlcserélőjével kapcsolatban került a netes hírekbe: most éppen óriási, közel 400 millió dolláros projektre készül, ami gyors és olcsó internet-kapcsolatot ígér.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk