László Ferenc Autó

Mercedes-Benz CLA-teszt: újratöltve, felpörgetve

A hazánkban gyártott kupé-szedán mostantól újult erővel támad: nálunk egy olyan sportmodell vendégeskedett, melynél egyedül csak a vérbő AMG változat nyújt jobb vezetési élményt.

hvg.hu Autó

Ezért ne bízzuk egy német rapperre a Mercedes CLA festését

A BMW a ’70-es években valóságos lázat indított el az autóiparban az egyedi, művészek által készített Art Car dizájnokkal, de a végeredmény nem mindig arat osztatlan sikert. Megosztóra sikeredett az a Mercedes CLA is, amelynek köntösét egy német rapperre bízta a csillagos márka…

hvg.hu Autó

Megúsztatta egy ostoba sofőr a kecskeméti Mercedest

Amikor Kecskeméten, a Mercedes-Benz gyárában nekiláttak a CLA-k gyártásának, nem azzal a szándékkal tették, hogy az autónak víz alatt is helyt kell állnia. Pedig van a világnak olyan része, ahol alkalomadtán erre is szükség lenne.

hvg.hu Autó

Kombi lesz az újabb kecskeméti Merci

Jövőre érkezik a jelenleg csak nálunk készülő Mercedes CLA kombi változata. A kocsi bemutatója még odébb, ám sikerült egy videót készíteni róla a Nürburgringen.

Demeter Péter Autó

Mercedes GLA teszt: nincs ma nála divatosabb

Kompakt terepes városi életstílus-autó. Itt tartunk. Lehet-e még egyáltalán értelmesen definiálni milyen egy mai autó? A csillagosok mindensesetre csináltak egy kocsit, ami után megfordulsz az utcán.

Demeter Péter Autó

Mercedes-Benz CLA 200 teszt: sztárnak született

Kétféle új autóból lehet a nyugati autópályákon autózva feltűnően sokat látni trélereken, amint viszik a kereskedésekbe. Az egyik a Dacia Duster, a másik a Mercedes-Benz CLA. Hogy ez utóbbit nálunk is gyártják külön öröm, de a sikerhez persze ez kevés lenne.

hvg.hu Autó

Új Mercedest villantottak

Maga a Mercedes-Benz tett közzé két rajzot a Frankfurti Autószalonon bemutatkozó újdonságról, a GLA városi terepesről.

MTI Autó

Mexikóban gyártanák az új Mercedest

A Daimler tárgyalásokat folytat a japán Nissannal a következő generációs Mercedes CLA kompakt limuzin modell gyártásában folytatandó együttműködésről.

1 2

A címlapról ajánljuk