Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Elítélték az orvost, akinek zsírleszívás közben halt meg a páciense

Zsírleszívás közbeni halálért 11 év börtönre ítéltek egy orvost Mexikóban.

MTI

Egységes segélyhívót és személyi számot vezetnek be Mexikóban

A mexikói elnök csütörtökön alkotmányos reformot jelentett be, amely lehetővé teszi olyan önkormányzatok feloszlatását, amelyekbe beszivárgott az alvilág. Enrique Pena Nieto államfő december 1-jén terjeszti a parlament elé a reformintézkedéseket.

MTI

Megégett holttesteket találtak ott, ahol elrabolták a mexikói diákokat

Tizenegy férfi megégett holttestére bukkantak egy út szélén Chilapa de Álvarez város közelében. Az áldozatok közül többet lefejeztek.

MTI

Elrabolt mexikói diákok: Lemondott egy pártalapító a botrány miatt

Bejelentette távozását a mexikói Demokratikus Forradalom Pártjának alapítója, Cuauhtémoc Cárdenas helyi idő szerint kedden, két hónappal a 43 diák eltűnése után.

MTI

Hatalmas vulkánkitörés Mexikóban

Mexikó nyugati részén kitört a Colima vulkán, és öt kilométer magas hamuoszlopot, valamint gáz- és kőzetfelhőt lövellt a magasba. A lakosságot nem fenyegeti veszély.

MTI

Meggyilkolt mexikói diákok: Dühös tüntetők gyújtottak fel egy pártszékházat

Tüntetők gyújtották fel a mexikói Chilpancingóban a kormányzó Intézményes Forradalmi Párt székházát, miután összecsaptak a rendőrséggel. A meggyilkolt diákok ügye miatt robbant ki újra az erőszak.

MTI

Tüntetők lezárták az Acapulco repülőteréhez vezető utat

Tüntetők lezárták hétfőn a világhírű mexikói üdülőhely, Acapulco repülőteréhez vezető utat, így tiltakozva 43 diák korábbi eltűnése és valószínű meggyilkolása miatt.

MTI

Maja és azték műkincseket követel vissza Mexikó

A mexikói kormány közölte, hogy a Bonhams maja és azték műkincseket felvonultató árverése tételeinek negyede hamis, a valódi műtárgyakat pedig jogi úton visszakövetelik az aukcióháztól.

MTI

Erőszakos tüntetés Mexikóban a 43 diák brutális meggyilkolása bejelentése hatására

Erőszakos diáktüntetés volt szombaton Guerrero mexikói szövetségi állam kormányának székhelyénél annak hatására, hogy a szövetségi kormány az előző nap bejelentette: egy bűnbanda három tagja bevallotta 43 diák brutális meggyilkolását.

MTI

Örülhetnek a mexikóiak, hazai pilóta is indul az F1-futamukon

A Force India Forma-1-es istálló élt opciós jogával, így mexikói pilótája, Sergio Perez jövőre is a csapatnál marad.

MTI

Brutálisan meggyilkolták a hetek óta eltűnt 43 mexikói diákot

Egy mexikói bűnbanda tagjai bevallották pénteken annak a 43 diáknak a brutális meggyilkolását, akiket hetek óta eltűntként tartottak nyilván a déli Guerrero szövetségi államban - jelentette be az ország igazságügy-minisztere.

MTI
Hirdetés

Edzés közben rabolták el a mexikói sportolókat

A kerékpárosok és triatlonisták időközben már kiszabadultak.

MTI

Geológusok is keresik már az elrabolt mexikói diákokat

Már kilencezren keresik a szeptember végén elrabolt mexikói diákokat, egyelőre hasztalan.

MTI

Egymilliárd forintnál is többet ér az eltűnt 43 mexikói diák

A mexikói főügyészség 64,5 millió pesót, azaz 1,1 milliárd forintot fizet annak, aki hiteles és hasznos információval tud szolgálni az ország délnyugati részén szeptember végén elrabolt 43 diák hollétéről.

MTI
Hirdetés

Elkapták a diákgyilkos banda vezetőjét Mexikóban

Elfogták Mexikóban a diákgyilkossággal gyanúsított bűnszervezet vezetőjét. Ez a banda ölhetett meg 43 egyetemistát a délnyugati Guerrero államban. Jesús Murillo Karam főállamügyész sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy reményeik szerint ez új irányt ad a nyomozásnak, és gyorsabban eljuthatnak az igazsághoz.

MTI

Mexikóban épül a második leggyorsabb Forma–1-es pálya

A Forma–1 második leggyorsabb pályája épül Mexikóban, ahol jövő novemberben rendeznek ismét futamot, 20 év után.

MTI

Nem az eltűnt diákokat találták meg a mexikói tömegsírban

Nem a múlt hónapban elhurcolt és azóta is eltűntként számon tartott 43 diák holttestét találták meg a mexikói hatóságok az ország délnyugati részében elsőként fellelt tömegsírban – jelentette be Jesús Murillo Karam igazságügyi miniszter kedden.

MTI

Lelőtték a diákokat elrabló mexikói drogbanda fejét

Mexikóban a biztonsági erők lelőtték az egyetemista diákokat elrabló és kivégző drogkartell fejét, Benjamín Mondragont - közölték a hatóságok kedden. Az üggyel kapcsolatban eddig 26 rendőrt is őrizetbe vettek.

MTI

Újabb diáktömegsírokat találtak Mexikóban

Négy újabb tömegsírt találtak a mexikói Guerrero államban annak a városnak a közelében, ahol több mint két hete rendőrök diákokat hurcoltak el ismeretlen helyre, és 43-an közülük azóta sem kerültek elő.

MTI

Elrabolt diákok miatt tüntettek tízezrek Mexikóban

Több tízezren tüntettek szerdán Mexikó Guerrero államának fővárosában amiatt, hogy diákok egy csoportját szeptember végén rendőrök és bűnözők megtámadták, és 43-at elhurcoltak közülük.

MTI
Hirdetés
123434

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X