hvg.hu Sport

Amikor egy világsztár hirtelen rajongó lesz

JJ Watt, a Houston Texans amerikaifutball-csapat védője, akit posztján tavaly az év legjobbjának választottak az NFL-ben, meglátogatta a Copa Americán résztvevő mexikói fociválogatottat. Megjelenése elképesztő reakciót váltott ki Manchester United és a Real Madrid egykori, illetve a Bayer Leverkusen jelenlegi csatárából, Javier Hernándezből.

hvg.hu Élet+Stílus

A frászt hozza mindenkire a puszira pályázó sunyi párduc – videó

Egy nagymacskáknak létrehozott mexikói menhely Instagram-oldalán igazi csemegéket találnak a macskarajongók. A cukisággyár egymás után termeli a játszadozó tigrisekről, oroszlánokról, hiúzokról, párducokról szóló videókat. A menhely fekete párduca, Kal El a tulajdonossal alakított nagyot egy szombaton feltett felvételen: a férfi mögé lopózó vadállat láttán sokan a szívükhöz kaphatnak, de aggódni nem kell. Csak játszani akart a párduc és puszit kapni.

Dercsényi Dávid Sport

30 éves a magyar foci Mohácsa

1986. június 2-án játszotta az első meccsét a magyar fociválogatott a mexikói vb-n. Az irapuatói fellépéstől sokan egy diadalmenet kezdetét várták, ám a szovjet csapat 6-0-ra legázolta a láthatóan tikkadtan kóválygó magyarokat.

MTI Sport

Kiszabadították az Olimpiakosz elrabolt csatárát

Sikerült kiszabadítani Alan Pulido mexikói focistát, az Olimpiakosz görög csapat egyik csatárát néhány órával azután, hogy vasárnapra virradó éjszaka elrabolták hazája egyik legveszélyesebb államában, az északkeleti Tamaulipasban. A focista annyit mondott kiszabadítása után, hogy "nagyon jól van".

MTI Világ

Horrortaxi Mexikóban: hat ember maradványai voltak a kocsiban

Férfiak meztelen, megcsonkított holttestére bukkantak Mexikóban egy elhagyott taxiban: három testet fej nélkül és szintén hármat feldarabolva találtak a hatóságok – közölte helyi idő szerint csütörtökön a közép-mexikói Michoacán szövetségi állam államügyészsége.

MTI Világ

Másik börtönbe vitték át a Köpcöst – jön a kiadatás?

Mexikó szövetségi bírósága szerint kiadhatják Joaquín Guzmán drogbárót az Egyesült Államoknak, legalább is így döntött hétfőn egy bíróság. Jogászok azt mondják ugyanakkor, hogy nagyon hosszú folyamatról van szó, és akár évekbe is telhet, mire megkapják az amerikaiak a Köpcös néven emlegetett bűnözőt.

MTI/hvg.hu Világ

Hatalmas robbanás egy mexikói gyárban, 3 ember meghalt, mérgező füst gomolyog

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a robbanást, amelynek lökéshullámait a vegyi gyártól 10 kilométerre is észlelni lehetett. Helyszíni jelentések szerint a detonáció után tűz ütött ki, és hatalmas füstoszlop emelkedett a levegőbe. A mentőszolgálat arra figyelmeztette a környéken lakókat, hogy a robbanás következtében nagy mennyiségű mérgező gáz került a levegőbe, ezért ne menjenek az üzem közelébe.

hvg.hu Világ

Kitört a Popocatepetl, hamu borította be Pueblát - videó

Erőteljes robbanás rázta meg hétfőre virradóan a mexikói Popocatepetl vulkánt, ami hatalmas mennyiségű hamut szórt a tűzhányótól délre fekvő Puebla városára. A mexikói nagyváros repülőterét le kellett zárni a hamu miatt.

hvg.hu Világ

Videó: Sosem láttuk még Ferenc pápát ilyen dühösnek

Egy túlbuzgó rajongó miatt csaknem elesett a pápa Mexikóban. Híve még akkor sem engedte el a ruháját, amikor az egyházfő ráomlott egy kerekesszékes gyerekre. A pápa emelt hangon felszólította a rángatót, hogy ne legyen önző.

1 2 3 4 5 6 7
39
A címlapról ajánljuk