Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Egymilliárd forintnál is többet ér az eltűnt 43 mexikói diák

A mexikói főügyészség 64,5 millió pesót, azaz 1,1 milliárd forintot fizet annak, aki hiteles és hasznos információval tud szolgálni az ország délnyugati részén szeptember végén elrabolt 43 diák hollétéről.

MTI

Elkapták a diákgyilkos banda vezetőjét Mexikóban

Elfogták Mexikóban a diákgyilkossággal gyanúsított bűnszervezet vezetőjét. Ez a banda ölhetett meg 43 egyetemistát a délnyugati Guerrero államban. Jesús Murillo Karam főállamügyész sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy reményeik szerint ez új irányt ad a nyomozásnak, és gyorsabban eljuthatnak az igazsághoz.

MTI

Mexikóban épül a második leggyorsabb Forma–1-es pálya

A Forma–1 második leggyorsabb pályája épül Mexikóban, ahol jövő novemberben rendeznek ismét futamot, 20 év után.

MTI

Nem az eltűnt diákokat találták meg a mexikói tömegsírban

Nem a múlt hónapban elhurcolt és azóta is eltűntként számon tartott 43 diák holttestét találták meg a mexikói hatóságok az ország délnyugati részében elsőként fellelt tömegsírban – jelentette be Jesús Murillo Karam igazságügyi miniszter kedden.

MTI

Lelőtték a diákokat elrabló mexikói drogbanda fejét

Mexikóban a biztonsági erők lelőtték az egyetemista diákokat elrabló és kivégző drogkartell fejét, Benjamín Mondragont - közölték a hatóságok kedden. Az üggyel kapcsolatban eddig 26 rendőrt is őrizetbe vettek.

MTI

Újabb diáktömegsírokat találtak Mexikóban

Négy újabb tömegsírt találtak a mexikói Guerrero államban annak a városnak a közelében, ahol több mint két hete rendőrök diákokat hurcoltak el ismeretlen helyre, és 43-an közülük azóta sem kerültek elő.

MTI

Elrabolt diákok miatt tüntettek tízezrek Mexikóban

Több tízezren tüntettek szerdán Mexikó Guerrero államának fővárosában amiatt, hogy diákok egy csoportját szeptember végén rendőrök és bűnözők megtámadták, és 43-at elhurcoltak közülük.

MTI

Kiderült, ki ölte meg a 17 mexikói diákot

Egy hete tűnt el 43 egyetemista egy mexikói városban, most két ember elismerte, hogy tizenhetet ők öltek meg közülük.

MTI

Újabb drogbárót kapcsoltak le Mexikóban

Egy kommandós rajtaütésben elfogták szerdán Mexikóban az egyik jelentős drogkartell vezetőjét, Héctor Beltrán Leyvát – közölték tisztségviselők.

MTI

Diákok keveredtek fegyveres balhéba Mexikóban

Megtaláltak tizennégy diákot a dél-mexikói Guerrero szövetségi államban abból az ötvenhétből, akik a hétvégi lövöldözés után tűntek el – jelentették be kedden a hatóságok.

MTI

Zavargások után eltűnt 57 mexikói diák

Eltűnt többtucatnyi diák a dél-mexikói Guerrero államban a hétvégi erőszakhullámban.

MTI

Lelőttek egy ellenzéki pártvezetőt Mexikóban

Mexikóban merénylők agyonlőtték az egyik ellenzéki párt vezetőjét.

MTI

Vérengző katonákat vettek őrizetbe Mexikóban

Őrizetbe vettek nyolc önbíráskodó katonát Mexikóban az ország déli részén júniusban történt vérengzéssel kapcsolatban – közölte helyi idő szerint csütörtökön a védelmi minisztérium.

MTI

Sophia Lorennek a világ leggazdagabb embere adott születésnapi partit

Sophia Lorennek a világ leggazdagabb embere adott születésnapi partit

Carlos Slim médiamogul látta vendégül a nyolcvanéves dívát Mexikóvárosban.

MTI

Turisták ezrei menekültek a hurrikán elől - négy halott

Az Odile egy hete érte el a Kaliforniai-félsziget déli csúcsát, és nagy pusztítást végzett a festői szépségű tájon, amely kedvelt célpont a külföldiek közül főleg az amerikai turisták körében.

MTI

Jön a hurrikán, menekítik a turistákat egy mexikói üdülőhelyről

18 ezer turistát már kimenekítettek repülőgépekkel Los Cabosról, azoknak, akiket még nem tudtak elszállítani, palackos vizet osztanak, és más módon is segítenek.

MTI

Szexi csajok, 850 lóerő és egy igazi őrült a volán mögött – videó

Szexi csajok, 850 lóerő és egy igazi őrült a volán mögött – videó

Újabb szenzációs videóval rukkolt elő az amerikaiak terepralis fenegyereke, BJ Baldwin: a Baja-futamok nagy bajnoka időről időre látványos alkotásokkal rukkol elő és a legfrissebb művére sem lehet panasz.

hvg.hu

Nyílik a magyar kereskedőház Rióban

Napokon belül nyílik a Magyar Nemzeti Kereskedőház első kirendeltsége az amerikai kontinensen, Rio de Janeiróban.

MTI

Brazil majomnak nevezte Ronaldinhót egy korábbi politikus

Diszkriminatív megjegyezésekkel illette Ronaldinhót, a brazilok aranylabdás futballistáját annak a mexikói városnak a korábbi tisztségviselője, ahol a világklasszis játszik majd a jövőben.

MTI

Csak az a nyomorult születési bizonyívány, az ne veszett volna el

Egy mexikói asszony állítja, ő a valaha volt legidősebb ember a Földön. Papírja is volt erről, de elveszett - negyven éve.

123433

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X