MTI Nagyítás

Fotók: Obama és neje felszabadultan nyaralnak

Barack Obama amerikai elnök és felesége az Oregon-Akron egyetemi kosárlabda-bajnoki mérkőzést nézte meg a Manoa Stan Sheriff Center lelátóján a Hawaii-szigetek fővárosában, Honoluluban. Az elnöki család éves szabadságát tölti Obama szülővárosában.

hvg.hu Világ

Itt az új Obama-mém: bedurcizott Obamáné a dán miniszterelnök miatt

Beindult a mémgyár nem sokkal azután, hogy fotó jelent meg a brit miniszterelnök, a dán kormányfő és az amerikai elnök közös selfie-jéről, amelyet Nelson Mandela búcsúztatásán készítettek Johannesburgban. A három vezető összebújós fotózkodása úgy tűnt, nem nagyon tetszett az amerikai first lady-nek. Legalább is Michelle Obama nem volt benne a mókázásban. Sőt, néhány leleményes képszerkesztő egyenesen azt örökítette meg egy fotósorozatban, hogy Helle Thorning Schmidt dán miniszterelnök és Barack Obama közé egyszer csak odaült Obamáné. A két politikus arcáról lefagyott a mosoly, és ugyanúgy duzzogtak már, mint Michelle Obama. Persze, lehet, hogy nem így történt.

hvg.hu Plázs

Michelle Obama megint a Vogue címlapjára kerül

Az amerikai First Lady, Michelle Obama pózol a Vogue áprilisi címlapján - írja a Spiegel Online. Barack Obama amerikai elnök felesége másodszorra kerül a divatlap elejére, mint négy évvel ezelőtt, most is egy ujjatlan ruhában fotózta le Annie Leibovitz.

MTI Világ

Ellopták Michelle Obama személyi adatait

Vizsgálatot indítottak kedden az amerikai szövetségi hatóságok, mert hackerek a jelek szerint ellopták Michelle Obama amerikai first lady, Joe Biden alelnök, valamint több hivatalos személy és híresség pénzügyi adatait.

MTI Plázs

Oscar: minden színésznőn túltett egy civil

Giorgio Armani és a Dior-ház került ki győztesként a divatcézárok versenyéből az Oscar-gálán az első ítéletek szerint, a legelegánsabbnak viszont a meglepetésvendéget, Michelle Obamát kiáltották ki.

Gát Anna Világ

Nők, akiknek köszönhetően 2012-ben kicsit más lett a világ

Kik szállnak szembe Putyinnal vagy a tálibokkal? Ki segítette otthonról Obama győzelmét? Ki menti meg Európát? Íme egy korántsem teljes, tízes lista 2012 legfontosabb női teljesítményeről, a politikától a művészeteken át az űrhajózásig.

hvg.hu Plázs

Fotó: Michelle Obama esete a nyalókával

Úgy tűnik, Michelle Obama a karácsonyi készülédés időszakára félresöpörte a cukormentes napokat. A Fehér Házba ugyanis gyerekek látogattak, akikkel a first lady együtt készített karácsonyi édességeket.

hvg.hu Shake

Nagyon kínos mondattal égett be Obama előtt a Homeland sztárja

Jól meg kell gondolni, mit ír az ember egy elnöknek, főképp ha nem lehet utólag helyesbíteni. Ezt most tanulta meg az amerikai sikersorozat, az Emmy-díjas Homeland főszereplője, a kettősügynököt játszó brit színész, Damian Lewis, amikor Obamát ajándékozta meg egy viccesnek szánt mondatával.

hvg.hu Plázs

Obama másik nője

Bár Michelle Obama a first lady, van még egy nő, aki elsőséget élvez az amerikai elnöknél. Úgy hívják: Valerie Jarrett, és több, mint tanácsadó.

hvg.hu Világ

Kiürítették az Obama-lányok iskoláját

Kiürítették azt a washingtoni iskolát, ahová Barack és Michelle Obama lányai, Sasha és Malia járnak - közölte a Washingtonian című híroldal. Az evakuálásról azután döntöttek, hogy valaki telefonon megfenyegette az intézményt.

1 2 3 4 5
A címlapról ajánljuk
Soros nem kéri vissza az aprót

Soros nem kéri vissza az aprót

Kovács Zoltán kormányszóvivő nem hajlandó elárulni, mennyi ösztöndíjat kapott a Soros alapítványtól, így magunk eredtünk ennek a nyomába. A sajtóban eddig megjelent számok a mi kalkulációnk szerint nem stimmelnek.