Kaufmann Balázs - Tóth Richárd Itthon

Félt visszatérni Őcsénybe a panziós, de semmit sem bánt meg – videó

Miután a helyiek kiutálták a menekülteket a faluból, nagyjából két hétig Fenyvesi Zoltán sem volt Őcsényben. Vele tartottunk, amikor először ment vissza a panzióba. Az a terve, hogy higgadtan megbeszéli a falubeliekkel, ki mit rontott el, ő ugyanis Őcsényben képzeli el a jövőt.

hvg.hu Itthon

Az őcsényi menekültbalhé után Felcsútra megy a Migration Aid

„A fejétől bűzlik a hal – foglalja össze évszázadok népi bölcsességet a mondás. Ha Őcsény a hal, mit árul el ez nekünk a politikai elitről? Kinek állhat érdekében félelembe és szorongásba taszítani egy egész országot? Milyen tervről akarja elterelni a figyelmet a sorosozás?” – teszi fel a kérdéseket a Migration Aid menekültsegítő csoport az oldalán.

Seres László Itthon

Seres: Migránspánik a Balatonon

A strandoló magyar ember nem diszkriminál: egyformán zavarja a pihenésben szír menekült és magyar fogyatékos. Vélemény.

hvg.hu Itthon

Nyelvi merénylettel a menekültekért

Nyelvőrök szemében sokkoló plakátok figyelmeztetnek rá: mi hiányozna az életünkből, ha semmit és senkit nem engednénk át határainkon.

hvg.hu Itthon

Rágalmazásért perel a Fidesz által betámadott menekültsegítő

Megszólalt Tóth Csaba Antal, azaz Baba, annak a Migration Aidnek a tagja, amely ellen lejárató kampány indult a napokban. Baba nem tagadta, hogy újabb eljárás folyik ellene, és a múltban is állt bíróság előtt. Azt azonban visszautasítja, hogy nehézsúlyú maffiózó lenne. Elmondta, mióta a róla írt leleplező cikk megjelent, nincs nyugta, telefonon és interneten fenyegetik.

hvg.hu Itthon

A Fidesz a sajtó segítségét kéri a Migration Aid ellen

Nem lehet mire vélni a kormányhoz közel álló médiumok és a Fidesz akcióját, amely érezhetően be akarja feketíteni a Migration Aidet. Halász János frakciószóvivő a sajtótájékoztatóján egy tényt sem mondott el, ellenben elérte, hogy a Migration Aid végre megszólalhasson az ügyben.

hvg.hu Itthon

Lejáratókampány indult a Migration Aid és Baba ellen

Kulcsfigurája elleni támadásokkkal kezdetét vette az egyik menekültsegítő csoport a Migration Aid ellen indított médiakampány. A Ripost cikke csak pár órája látott napvilágot, Halász János fideszes politikus pedig délután 3-kor már sajtótájékoztatót is tartott.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk