-gy- Élet+Stílus

Mitiszol – csak természetesen

Nyolc évvel ezelőtt mutatták meg magukat először azok a termelők, akik az "igaz borokban" hisznek, és csak tiszta forrásból merítkeznek. Most szombaton a Millenáris D csarnokában ismét várják azokat a borkedvelőket, akik tényleg szeretnék tudni, mit s honnan tölt a poharukba 11 borvidék 30 borásza.

hvg.hu Vállalkozás

Megmagyarázták, mi kerül 17 milliárdba a Millenáris parkon

A készülő Millenáris park közelében valamivel több mint 5 milliárd forintból építették át a hasonló nagyságú Széll Kálmán teret, a József nádor téren pedig 3 milliárdból alakítanak ki mélygarázst, az új zöld tér költsége azonban ennél jóval nagyobb, 17 milliárd körül lesz. Az Index megpróbálta kideríteni, miért.

hvg.hu Kult

Drónviharral tért vissza Budapestre az űrkiállítás

Június 1-jén nem csak a Gateway to Space landolt a Millenárisban, de különleges játékok és egy 3D-s vetítési technikával és gyönyörű animációval illusztrált ökomusical is várja a nagyérdeműt a kiállítás alatt.

hvg.hu Itthon

Garancsiék épp megfelelnek a Millenáris-bővítés tenderének

Hosszú előkészítés után kedden megjelent az egykori Ipari Minisztérium Margit körúti irodaházának, illetve a mögötte lévő Ganz-gyár ipari épületeinek hűlt helyére tervezett mélygarázs, illetve a park kivitelezői tenderének kiírása – vette észre a hvg.hu. A Millenáris Szélkapu Kft. egy nettó 17 755 négyzetméter alapterületű, összesen 500 autó befogadására alkalmas mélygarázs, valamint a hozzátartozó infrastruktúra és kiszolgáló létesítmények építését várja a majdani győztes vállalkozótól.

BI Kult

Legyőztük Benedek Tibort, és volt két jó óránk

Élménypark, interaktív játszóház – mindez az élsport nevében. A Millenárison április 7-ig nyitva tartó The Champion – A bajnok című expo ráadásul igazi családi program. Mi egy olimpiai bajnokkal és két gyerekkel néztük meg.

Hamvay Péter Kult

Kirúgták a Millenáris igazgatóját

Távozik Kriza Zsigmond a Millenáris éléről, pedig nem miatta, hanem Áder János miatt csúszik a Nemzeti Táncszínház elhelyezése.

Balkányi Nóra-Németh Róbert Kult

"Drew-t például egyszer egy félig meztelen raszta fickó üldözte az utcán" – itt járt a Glass Animals

Az elektronikus, indie-trópusi, hiphop pop Glass Animals telt házas bulit tartott szerdán Budapesten. Az oxfordi idegtudomány szakról színpadra dobbantott Dave Bayley frontemberrel beszéltünk hangkiadó kajákról, társadalmi szakadásról, és a nemrég bemutatott második nagylemezük – How To Be A Human Being – mögött álló bizarr történetekről.

1 2 3 4 5 6 7

A címlapról ajánljuk