MTI Ingatlan

Tovább bővítik a Millenárist

Folytatódik a budai Millenáris Park bővítése, a napokban elkezdődtek a Margit körúti közpark és mélygarázs-fejlesztés második ütemének munkálatai.

MTI Itthon

A Millenáris is Lázár kezébe kerül

A Magyar Közlöny csütörtöki számában megjelent rendelet szerint péntektől a Miniszterelnökség gyakorolhatja majd a tulajdonosi jogokat a Millenáris felett.

hvg.hu Itthon

Lázár megkapta a Millenárist

A Miniszterelnökség felügyelheti a Millenáris bővítését, ahová a Nemzeti Táncszínház is beköltözhet. A kormány a Millenárisnak oda is ígért 2015-re több, mint 4,5 milliárdot.

hvg.hu Gazdaság

Friss paradicsom, fűszerek és vadiúj barátok – ezt (is) adják a közösségi kertek

Szívesebben látna az asztalán saját termelésű zöldséget, amiről tudja is, mi hogyan készült, mennyi vegyszer van bennede városban lakik, és nincs a környéken kiskertje? Szivesen barátkozna másokkal palántázás, dugványozás, paradicsom-, vagy répaszüret közepette? Pont erre találták ki a városi közösségi kerteket, amelyeket akár villamossal is el lehet érni, kicsik, nem igényelnek sok időt, pénzt és munkát, de sok új ismerőst szerezhet a kapirgálás közben, és saját paradicsomot vagy fűszernövényt lehet aratni.

hvg.hu Gasztro

Magyarország finom

Az angyal nem a város felett száll, hanem Budán landol, és száznál is több finomságot hoz. Gasztroangyal fesztivál július 4-6. között a Millenárison.

MTI Kult

Látogatórekordot döntött szombaton a könyvfesztivál

A zuhogó eső ellenére több mint 60 ezeren látogattak el az idei könyvfesztiválra. Harmincöt országból 65 külföldi szerző, csaknem félezer magyar író, tudós és művész is ott volt - közölték a szervezők.

hvg.hu Gasztro

Óriás sajt kicsiknek

Rendhagyó megnyitóval, a Magyarországon készült eddigi legnagyobb sajt ünnepélyes felszeletelésével veszi kezdetét a VII. Magyar Ízek Vására.

hvg.hu Gasztro

Sajtra magyar!

A Magyar Ízek Vásárát hetedik alkalommal rendezik meg március 29-30-án a Millenáris „B” csarnokában. Ezúttal a sajtokat, tejtermékeket helyezik a figyelem középpontjába:150 kistermelő és 30 sajtmester mutatkozik be a vásáron.

MTI Kult

Művészeti vásárra változtatják jövő héten a Millenárist

Csaknem húsz ország kiállítói mutatják be körülbelül 500 alkotó munkáit november 28-a és december 1-je között az Art Market Budapest kortárs képzőművészeti vásáron, a budapesti Millenárison. Közép-Európa legnagyobb kortárs képzőművészeti vására több új programmal jelentkezik idén – mondta kedden a vásár igazgatója.

hvg.hu Gasztro

Kézműves Magyar Ízek Vására: vadat, halat s mi jó falat

Hatodik alkalommal, 180 kiállítóval jelentkezik e hét péntekjén a Kézműves Magyar Ízek Vására. Az idén a Magyarországon található vadak és halfajták kerülnek terítékre november 8-10. között a budapesti Millenáris B épületében. A mostani rendezvényen 30 termelő részvételével szabadtéri vásár is csatlakozik a kézműves seregszemléhez, ahol a hagyományos húskészítmények mellett vad és hal különlegességek között is válogathatnak az érdeklődők.

MTI Plázs

Visszatér a Millenárisra a WAMP

Az őszi-téli kollekciókat felvonultató WAMP dizájnvásár vasárnaptól ismét a Millenáris parkban várja az érdeklődőket Budapesten.

Cz.T. Kult

A népbutítás dalos pokla

Idén is slágerdömpinggel és megannyi stagnáló-illetve hullócsillaggal készültek a magyar rádióhallgatók kedvenc szimfonikusai a Közmédia napjára. A Millenárist élő hússal feltöltő Szimfonik Liv3 nagykoncert alig három óra alatt újrapozicionálta a közízlést és fájdalmas rádöbbenéseket generált. Beszámoló.

1 2 3 4 5 6
A címlapról ajánljuk