Sajtra magyar!

A Magyar Ízek Vásárát hetedik alkalommal rendezik meg március 29-30-án a Millenáris „B” csarnokában. Ezúttal a sajtokat, tejtermékeket helyezik a figyelem középpontjába:150 kistermelő és 30 sajtmester mutatkozik be a vásáron.

hvg.hu

Szabálysértés közben fotózták le Orbán Ráhelt

Szabálysértés közben fotózták le Orbán Ráhelt

Lekapták a fotósok vasárnap az apja évértékelő rendezvényére érkező Orbán Ráhelt, amint vezetés közben telefonál.

hvg.hu

Lebontják a volt minisztériumot, közpark lesz a Margit körútnál

Ötletpályázatot írt ki a beruházó Millenáris Széllkapu Nonprofit Kft. a volt Ipari Minisztérium budapesti, Margit körúti egykori épületének helyén létesítendő közpark funkcióira.

MTI

Különös biztonsági intézkedések mellett épül rendőrség a Millenáris mellett

Különleges biztonsági intézkedések mellett, közbeszerzés nélkül épül rendőrségim épület a Millenáris mellett - írja a vs.hu.

hvg.hu

Művészeti vásárra változtatják jövő héten a Millenárist

Csaknem húsz ország kiállítói mutatják be körülbelül 500 alkotó munkáit november 28-a és december 1-je között az Art Market Budapest kortárs képzőművészeti vásáron, a budapesti Millenárison. Közép-Európa legnagyobb kortárs képzőművészeti vására több új programmal jelentkezik idén – mondta kedden a vásár igazgatója.

MTI

Kézműves Magyar Ízek Vására: vadat, halat s mi jó falat

Kézműves Magyar Ízek Vására: vadat, halat s mi jó falat

Hatodik alkalommal, 180 kiállítóval jelentkezik e hét péntekjén a Kézműves Magyar Ízek Vására. Az idén a Magyarországon található vadak és halfajták kerülnek terítékre november 8-10. között a budapesti Millenáris B épületében. A mostani rendezvényen 30 termelő részvételével szabadtéri vásár is csatlakozik a kézműves seregszemléhez, ahol a hagyományos húskészítmények mellett vad és hal különlegességek között is válogathatnak az érdeklődők.

hvg.hu

Visszatér a Millenárisra a WAMP

Az őszi-téli kollekciókat felvonultató WAMP dizájnvásár vasárnaptól ismét a Millenáris parkban várja az érdeklődőket Budapesten.

MTI

A népbutítás dalos pokla

A népbutítás dalos pokla

Idén is slágerdömpinggel és megannyi stagnáló-illetve hullócsillaggal készültek a magyar rádióhallgatók kedvenc szimfonikusai a Közmédia napjára. A Millenárist élő hússal feltöltő Szimfonik Liv3 nagykoncert alig három óra alatt újrapozicionálta a közízlést és fájdalmas rádöbbenéseket generált. Beszámoló.

Cz.T.

Mutatványosoké lesz a Millenáris hétvégén

Európából és a világ más tájairól érkeznek zsonglőrök, egykerekűsök és jojóversenyzők a Magyar Zsonglőr Egyesület legnagyobb nemzetközi rendezvényére, a Zsonglőrtalálkozóra, amely péntektől vasárnapig tart a Millenáris D épületében.

MTI

Ingyenes pecázás a Millenárison gyerekeknek

Ingyenes pecázás és a horgászat alapjainak elsajátítása várja a gyerekeket július első szombatjától augusztus végéig minden hétvégén a budai Millenáris parkban.

MTI

Győzött a brutális fekete burger

Győzött a brutális fekete burger

Az első magyarországi Hamburger Day-en Magyarország első fineburger étterme lett az abszolút győztes. A Millenárison folytatás jövőre, fineburger egész évben.

-gy-

Világszám a Világvelején

Világszám a Világvelején

Június 17-én, este 8 órakor lép fel a Coco Rosie, amerikai freak folk zenekar a Millenáris Teátrumban. A buli érdekessége, hogy az est vendége, az amerikai nu- disco és hip hop énekes, Nomi Ruz.

hvg.hu

Szatír garázdálkodott a Millenáris mosdójában

Egy férfi egy anyát fogott le hátulról és megfogdosta a Millenáris kis játszóterének mosdójában - olvasható a XII.kerulet.ittlakunk.hu Facebook oldalán.

hvg.hu

Felfedezők Napja a Millenárison

Először rendezik meg ma a Felfedezők Napját a Millenárison, ahol magyar szakemberek színes előadások, látványos bemutatók és mini kiállítások segítségével mutatják be a terepi kutatás világát az érdeklődőknek.

MTI

Dobja magát hanyatt, és vegye a kezébe

Dobja magát hanyatt, és vegye a kezébe

Vannak kortárs írók, akik elvben már nem élnek. Az éjszaka kellős közepén felhívják telefonon őket, előbb belelihegnek, legközelebb morognak és disznóságokat mondanak. Eltörik a kutyájuk lábát, aztán megmérgezik, leöntik az autóját kromofággal, utána kiszúrják az autójának a tömlőit, majd esetleg a nyílt utcán leköpik.

ln- fl

Befejezi és újrakezdi az Európa Kiadó

Tagok cserélődnek, nagykoncert közeledik és új lemez készül. Mozgolódás az alternatív legenda, az Európa Kiadó háza táján.

hvg.hu

Tudatos fényfogyasztók a Millenárison

Tudatos fényfogyasztók a Millenárison

Szombat éjjel a Millenárist a Zagar zenekar új albuma, a Light Leaks fényei világították meg.

nd

Hallgasson a medúzákra a Zagarral

Hallgasson a medúzákra a Zagarral

Szombaton a Millenárison tartja Light Leaks című lemezének bemutatóját a Zagar. Az alternatív-elektronika hazai zászlóshajója az eseményhez méltó grandiózus hőskölteményt hozott össze.

hvg.hu

Házias ételek és gasztropiac

Házias ételek és gasztropiac

120 termelővel és számos újdonsággal újratöltve ismét a kézműves magyar ízeké a terep március 8-10. között a Millenáris B épületében.

hvg.hu

Az óvodaválasztásban segítenek szombaton a Millenárison

Oviparádét tartanak szombaton a budapesti Millenárison. A szervezők a szülőknek szeretnének segíteni a megfelelő óvoda kiválasztásában.

MTI
12346

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X