hvg.hu Gasztro

Magyarország finom

Az angyal nem a város felett száll, hanem Budán landol, és száznál is több finomságot hoz. Gasztroangyal fesztivál július 4-6. között a Millenárison.

MTI Kult

Látogatórekordot döntött szombaton a könyvfesztivál

A zuhogó eső ellenére több mint 60 ezeren látogattak el az idei könyvfesztiválra. Harmincöt országból 65 külföldi szerző, csaknem félezer magyar író, tudós és művész is ott volt - közölték a szervezők.

hvg.hu Gasztro

Óriás sajt kicsiknek

Rendhagyó megnyitóval, a Magyarországon készült eddigi legnagyobb sajt ünnepélyes felszeletelésével veszi kezdetét a VII. Magyar Ízek Vására.

hvg.hu Gasztro

Sajtra magyar!

A Magyar Ízek Vásárát hetedik alkalommal rendezik meg március 29-30-án a Millenáris „B” csarnokában. Ezúttal a sajtokat, tejtermékeket helyezik a figyelem középpontjába:150 kistermelő és 30 sajtmester mutatkozik be a vásáron.

MTI Kult

Művészeti vásárra változtatják jövő héten a Millenárist

Csaknem húsz ország kiállítói mutatják be körülbelül 500 alkotó munkáit november 28-a és december 1-je között az Art Market Budapest kortárs képzőművészeti vásáron, a budapesti Millenárison. Közép-Európa legnagyobb kortárs képzőművészeti vására több új programmal jelentkezik idén – mondta kedden a vásár igazgatója.

hvg.hu Gasztro

Kézműves Magyar Ízek Vására: vadat, halat s mi jó falat

Hatodik alkalommal, 180 kiállítóval jelentkezik e hét péntekjén a Kézműves Magyar Ízek Vására. Az idén a Magyarországon található vadak és halfajták kerülnek terítékre november 8-10. között a budapesti Millenáris B épületében. A mostani rendezvényen 30 termelő részvételével szabadtéri vásár is csatlakozik a kézműves seregszemléhez, ahol a hagyományos húskészítmények mellett vad és hal különlegességek között is válogathatnak az érdeklődők.

MTI Plázs

Visszatér a Millenárisra a WAMP

Az őszi-téli kollekciókat felvonultató WAMP dizájnvásár vasárnaptól ismét a Millenáris parkban várja az érdeklődőket Budapesten.

Cz.T. Kult

A népbutítás dalos pokla

Idén is slágerdömpinggel és megannyi stagnáló-illetve hullócsillaggal készültek a magyar rádióhallgatók kedvenc szimfonikusai a Közmédia napjára. A Millenárist élő hússal feltöltő Szimfonik Liv3 nagykoncert alig három óra alatt újrapozicionálta a közízlést és fájdalmas rádöbbenéseket generált. Beszámoló.

MTI Kult

Mutatványosoké lesz a Millenáris hétvégén

Európából és a világ más tájairól érkeznek zsonglőrök, egykerekűsök és jojóversenyzők a Magyar Zsonglőr Egyesület legnagyobb nemzetközi rendezvényére, a Zsonglőrtalálkozóra, amely péntektől vasárnapig tart a Millenáris D épületében.

-gy- Gasztro

Győzött a brutális fekete burger

Az első magyarországi Hamburger Day-en Magyarország első fineburger étterme lett az abszolút győztes. A Millenárison folytatás jövőre, fineburger egész évben.

hvg.hu Kult

Világszám a Világvelején

Június 17-én, este 8 órakor lép fel a Coco Rosie, amerikai freak folk zenekar a Millenáris Teátrumban. A buli érdekessége, hogy az est vendége, az amerikai nu- disco és hip hop énekes, Nomi Ruz.

MTI Itthon

Felfedezők Napja a Millenárison

Először rendezik meg ma a Felfedezők Napját a Millenárison, ahol magyar szakemberek színes előadások, látványos bemutatók és mini kiállítások segítségével mutatják be a terepi kutatás világát az érdeklődőknek.

ln- fl Kult

Dobja magát hanyatt, és vegye a kezébe

Vannak kortárs írók, akik elvben már nem élnek. Az éjszaka kellős közepén felhívják telefonon őket, előbb belelihegnek, legközelebb morognak és disznóságokat mondanak. Eltörik a kutyájuk lábát, aztán megmérgezik, leöntik az autóját kromofággal, utána kiszúrják az autójának a tömlőit, majd esetleg a nyílt utcán leköpik.

1 2 3 4 5 6
A címlapról ajánljuk