Lebontják a volt minisztériumot, közpark lesz a Margit körútnál

Ötletpályázatot írt ki a beruházó Millenáris Széllkapu Nonprofit Kft. a volt Ipari Minisztérium budapesti, Margit körúti egykori épületének helyén létesítendő közpark funkcióira.

MTI

Különös biztonsági intézkedések mellett épül rendőrség a Millenáris mellett

Különleges biztonsági intézkedések mellett, közbeszerzés nélkül épül rendőrségim épület a Millenáris mellett - írja a vs.hu.

hvg.hu

Művészeti vásárra változtatják jövő héten a Millenárist

Csaknem húsz ország kiállítói mutatják be körülbelül 500 alkotó munkáit november 28-a és december 1-je között az Art Market Budapest kortárs képzőművészeti vásáron, a budapesti Millenárison. Közép-Európa legnagyobb kortárs képzőművészeti vására több új programmal jelentkezik idén – mondta kedden a vásár igazgatója.

MTI

Kézműves Magyar Ízek Vására: vadat, halat s mi jó falat

Kézműves Magyar Ízek Vására: vadat, halat s mi jó falat

Hatodik alkalommal, 180 kiállítóval jelentkezik e hét péntekjén a Kézműves Magyar Ízek Vására. Az idén a Magyarországon található vadak és halfajták kerülnek terítékre november 8-10. között a budapesti Millenáris B épületében. A mostani rendezvényen 30 termelő részvételével szabadtéri vásár is csatlakozik a kézműves seregszemléhez, ahol a hagyományos húskészítmények mellett vad és hal különlegességek között is válogathatnak az érdeklődők.

hvg.hu

Visszatér a Millenárisra a WAMP

Az őszi-téli kollekciókat felvonultató WAMP dizájnvásár vasárnaptól ismét a Millenáris parkban várja az érdeklődőket Budapesten.

MTI

A népbutítás dalos pokla

A népbutítás dalos pokla

Idén is slágerdömpinggel és megannyi stagnáló-illetve hullócsillaggal készültek a magyar rádióhallgatók kedvenc szimfonikusai a Közmédia napjára. A Millenárist élő hússal feltöltő Szimfonik Liv3 nagykoncert alig három óra alatt újrapozicionálta a közízlést és fájdalmas rádöbbenéseket generált. Beszámoló.

Cz.T.

Mutatványosoké lesz a Millenáris hétvégén

Európából és a világ más tájairól érkeznek zsonglőrök, egykerekűsök és jojóversenyzők a Magyar Zsonglőr Egyesület legnagyobb nemzetközi rendezvényére, a Zsonglőrtalálkozóra, amely péntektől vasárnapig tart a Millenáris D épületében.

MTI

Ingyenes pecázás a Millenárison gyerekeknek

Ingyenes pecázás és a horgászat alapjainak elsajátítása várja a gyerekeket július első szombatjától augusztus végéig minden hétvégén a budai Millenáris parkban.

MTI

Győzött a brutális fekete burger

Győzött a brutális fekete burger

Az első magyarországi Hamburger Day-en Magyarország első fineburger étterme lett az abszolút győztes. A Millenárison folytatás jövőre, fineburger egész évben.

-gy-

Világszám a Világvelején

Világszám a Világvelején

Június 17-én, este 8 órakor lép fel a Coco Rosie, amerikai freak folk zenekar a Millenáris Teátrumban. A buli érdekessége, hogy az est vendége, az amerikai nu- disco és hip hop énekes, Nomi Ruz.

hvg.hu

Szatír garázdálkodott a Millenáris mosdójában

Egy férfi egy anyát fogott le hátulról és megfogdosta a Millenáris kis játszóterének mosdójában - olvasható a XII.kerulet.ittlakunk.hu Facebook oldalán.

hvg.hu

Felfedezők Napja a Millenárison

Először rendezik meg ma a Felfedezők Napját a Millenárison, ahol magyar szakemberek színes előadások, látványos bemutatók és mini kiállítások segítségével mutatják be a terepi kutatás világát az érdeklődőknek.

MTI

Dobja magát hanyatt, és vegye a kezébe

Dobja magát hanyatt, és vegye a kezébe

Vannak kortárs írók, akik elvben már nem élnek. Az éjszaka kellős közepén felhívják telefonon őket, előbb belelihegnek, legközelebb morognak és disznóságokat mondanak. Eltörik a kutyájuk lábát, aztán megmérgezik, leöntik az autóját kromofággal, utána kiszúrják az autójának a tömlőit, majd esetleg a nyílt utcán leköpik.

ln- fl

Befejezi és újrakezdi az Európa Kiadó

Tagok cserélődnek, nagykoncert közeledik és új lemez készül. Mozgolódás az alternatív legenda, az Európa Kiadó háza táján.

hvg.hu

Tudatos fényfogyasztók a Millenárison

Tudatos fényfogyasztók a Millenárison

Szombat éjjel a Millenárist a Zagar zenekar új albuma, a Light Leaks fényei világították meg.

nd

Hallgasson a medúzákra a Zagarral

Hallgasson a medúzákra a Zagarral

Szombaton a Millenárison tartja Light Leaks című lemezének bemutatóját a Zagar. Az alternatív-elektronika hazai zászlóshajója az eseményhez méltó grandiózus hőskölteményt hozott össze.

hvg.hu

Házias ételek és gasztropiac

Házias ételek és gasztropiac

120 termelővel és számos újdonsággal újratöltve ismét a kézműves magyar ízeké a terep március 8-10. között a Millenáris B épületében.

hvg.hu

Az óvodaválasztásban segítenek szombaton a Millenárison

Oviparádét tartanak szombaton a budapesti Millenárison. A szervezők a szülőknek szeretnének segíteni a megfelelő óvoda kiválasztásában.

MTI

Jó, de nem elég jó, finom, de nem elég durva

Jó, de nem elég jó, finom, de nem elég durva

Orbán Viktor szerint az elmúlt év nem is volt, legalábbis nem nagyon tért ki évértékelő beszédében a mögöttünk hagyott esztendő fontos eseményeire, ami nem baj, nem kötelező egy politikusnak időről időre mérleget készítenie, csak akkor föllépését miért hívják évértékelőnek? Orbán sok mindennek akart megfelelni, és túl sok mindent akart megúszni, a végeredmény azonban az lett, hogy ez a beszéd egyszerre valótlan, tartalmatlan, de veszélyes.

Elkezdődött a kígyó éve - Holdújév Fesztivál a Millenárison - Nagyítás-fotógaléria

Elkezdődött a kígyó éve - Holdújév Fesztivál a Millenárison - Nagyítás-fotógaléria

Vége a sárkány évének, ami a szerencse, a jóság, az intelligencia és a gazdagság jegyében telt, legalábbis a kínai horoszkóp szerint. Február 10-re virradóra beköszönt a kígyó – pontosabban a vízikígyó - éve, és egészen jövő év január 30-ig határozza majd meg a hétköznapokat a távol-keleti kultúrkörben. A kígyó éve a sárkányéhoz képest kevésbé aktív, ahogy ezidáig a buzgó tettvágy, most az ész, a logikus gondolkodás és a kreativitás határozza majd meg a mindennapokat. A kígyó földközeli életmódja a nőiesség szimbóluma a keleti gondolkodásban, de a fűben rejtőzködő életmód a ravaszságot, és a csalfaságot is előhozhatja az emberekből. A kínai csillagjegyek tudósai szerint ezért bár jó időszak az elkövetkezendő a pénzügyletekhez, viszont a szerencsejátékokkal és a spekulációkkal vigyázni kell.

12346
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X