hvg.hu Autó

Újra gyártani fogják Mr. Bean autóját, az eredeti Minit

Az elmúlt 23 évben a BMW gyártotta az egykori brit kisautót, a Minit, ami az ikonikus Mr. Bean autóhoz képest igen nagyot változott. Egy brit cég most úgy döntött, visszahozza a régi, klasszikus Minit. A 100 darabos, limitált széria kívülről a klasszikus autót idézi, a képességei viszont 21. századiak lesznek.

Demeter Péter Autó

Mini Clubman All4-teszt: fullos jós(z)ág

Csak egy apró jelölés az első ajtószárnyakon, amely az összkerékhajtásra utal, ugyanakkor ezzel igazán elit szintre ugrott minden szempontból az új MINI Clubman.

Heimer György Autó

MINI dilemma: ki legyen az új szuperhősük?

Még egy olyan nagy prémiumgyártó, mint a BMW-Mini sem tudja száz százalékig minden helyzetben, hogy merre is van az előre. A MINI-márka túlságosan is kiszélesített modellválasztékának megkurtítása után a cég agytrösztjei most a szokásosnál is alaposabban mérlegelnek: lehet-e egy szedán az ötödik alaptípusa az életstílus autóként híressé vált retrokedvencnek.

hvg.hu Autó

Újra előkerült a mini-BMW ötlete

A bajor márka a hírek szerint komolyan fontolgatja, hogy a jelenlegi 1-es sorozatnál kisebb modellt dob piacra, az Audi A1, illetve a Smart ForFour és hát, maga a MINI konkurenseként.

hvg.hu Autó

Megvan a három legjobb autós reklám a Super Bowlra

A hétvégén Super Bowl-time. Ráadásul az 50. Nagyjából már kikerültek a netre, milyen reklámokkal készülnek az autógyártók a rendkívüli nézettségű eseményre. Íme három, amelyik az átlagnál sokkal jobb lett.

Demeter Péter Autó

MINI-ből maxit - Clubman-bemutató

Hatajtós kiskombiként, méretosztályt ugorva újult meg a MINI Clubman, amely ellen már a céges vevőkörnek sem lehet kifogása.

1 2 3 4 5 6 7
A címlapról ajánljuk
Még több hír a Samsung támogatásával